Paralar paralar

satılabilir diye düşünüyordum da .. 85 bin falan dönünce ortada gözüm döndü yahu :KK58: bu kadarını beklemiyordum ..
bir sürüde romanya parası var ..

Güzel para dimi. Sırf üstündeki seri numarası yüzünden 20 lirayı 30 binliradan koymuşlar. Bundan sonra seri numaralarına da bakiciiim.

Mune Mune sen de yüzde ver azcik bari.

in vino veritas in vino veritas paraların içinde bunları buldum.. paralar para etmezse şansımızı başka türlü deneriz artık :KK70:

20160501_223852_resized.webp

selam kızlar.
Dert değil demeyin, kızarım. Günlerdir bunu düşünüp duruyorum.
Elimde 300-400 tane eski para var. Türk ve yabancı ülke paraları karışık. 1930-2002 arası tarihli hepsi. Ama bir çoğunun üzerindeki yazılar latin alfabesiyle olmadığı için okuyamıyorum malesef.
Satmayı düşünmüyorum, 30-35 yıllık emek var koleksiyonun üzerinde. Ama değerini ve paraların ne parası olduğunu, tarihlerini öğrenmek istiyorum. Kandırılmayacak şekilde, güvenilir birini bulabilir miyim? Tanıdık bildik bir koleksiyoner var mıdır acaba?
bende de var ama para etmiyor. nette var öyle paralar bi bak. hatta bir ara gittigidiyorda vardı.
benim amcamın kızının kocası sever böyle şeytleri cok nadir görüşürüz. bir denk geldiğinde göstermiştim o demişti bunlar para etmiyor cok daha eski olması yada az üretim olan birşeyler lazım demişti.

Back
X