- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bana tavrın çok şımarık geldi baban sonuna kadar haklı paralı okul taksitlerini ödemek için nasıl ter döktüğünü bilmiyorsun sanırım. Durumu olmayan bir çok arkadaşım hem okudu hem çalıştı sen diyorsun ki hem okula gidip hem sınava çalışmak çok zor olacaktı. Baban için üzüldüm verdiği emeğe yazıkParalı olduğu için ara vermeme çok tepki verirlerdi izin vermezlerdi ama devam edecek durumda değildim sınavlara girsem bile çok farklı olmayacaktı. Okulumu sevmiyorum yaşadığım şehri de sevmiyorum. Mezuna kalmama izin vermemişlerdi ve ben onlara iki sene sonra sınava tekrar gireceğimi söylemiştim. Hem okula gidip hem sınava hazırlanmak çok zor olacaktı ama öğrenince napıcağımı bilmiyorum dayak yemek de istemiyorum
aynen bunu tekrar söyle kardeşim babana siz beni zorla gönderdiniz diyeParalı okutmak isteyen kendileriydi ben çok karşı çıktım yapacak bi şey yok
canım okulda sana bu konuda destel olabilcek rehber hocan filan yok mu, onlardan nasıl bir yol izlemen konusunda destek alamaz mısın, yurtta kalmıyorsun galiba dimi ailenin yanındasın, keşke baştan hiç o bölümü yazmasaydın tercih listeneParalı olduğu için ara vermeme çok tepki verirlerdi izin vermezlerdi ama devam edecek durumda değildim sınavlara girsem bile çok farklı olmayacaktı. Okulumu sevmiyorum yaşadığım şehri de sevmiyorum. Mezuna kalmama izin vermemişlerdi ve ben onlara iki sene sonra sınava tekrar gireceğimi söylemiştim. Hem okula gidip hem sınava hazırlanmak çok zor olacaktı ama öğrenince napıcağımı bilmiyorum dayak yemek de istemiyorum
Evladın hayırlısı nasıl oluyormuş istemediği şeyleri sırf başkası rahat etsin diye yapan mıAllah evladın da hayırlısını versin amin
Rahatsızlığın nedir?
Ama doktor teşhis ettiyse babanıza soyleyebilirdinizMajör depresyon ve anksiyete. Toplumda herkes depresyondayım dediği için muhtemelen ciddiye alınmayacağım fakat evden çıkamıyordum ilaç kullanıyordum
Ne derdin var da bir elin yağda bir elin balda deyip duruyor genelde. Bir gün çok uyudum diye uyuşturucu kullanmakla itham etmişti. Bazı şeyleri çok farklı yerden anlayabiliyor ve bende laf anlatmak istemiyorumAma doktor teşhis ettiyse babanıza soyleyebilirdiniz
Majör depresyon ve anksiyete. Toplumda herkes depresyondayım dediği için muhtemelen ciddiye alınmayacağım fakat evden çıkamıyordum ilaç kullanıyordum
Yine de hata etmissiniz. En kısa sürede anlatın.Ne derdin var da bir elin yağda bir elin balda deyip duruyor genelde. Bir gün çok uyudum diye uyuşturucu kullanmakla itham etmişti. Bazı şeyleri çok farklı yerden anlayabiliyor ve bende laf anlatmak istemiyorum
Okula devam edebilim sadece en kötü ihtimalle bir yıl uzayacak.Lise sınavını kazandığımda istediğim okulu babamın başka okul ısrarı yüzünden gidememiştim. Liseyi okudum ama nasıl bilirim. Bu yönden senin psikolojini anlayabiliyorum. Gerek başka sebeplerden, gerek okuduğum alan yüzünden hevesim kırılmış üniversite sınavlarına bile girmemiştim senelerce. Bir kaç yıl önce yeniden denemek istedim ama bu sefer istediğim alana yönelmek için, özeli kazandım. Zamanında farklı hayalleri olan babam bu sefer benim hayalimi okumam için uğraştı. Ama bu onu zorlayacağı için ondan da vazgeçtim. Bu zamanda para kolay kazanılmıyor. Hiç değilse okulu bitirip diplomayı alırken sınavlara tekrardan hazırlansaydın babana bak ben bölümü bitirdim ama benim hayalim bu değildi ve şimdi ben tekrardan sınavlara gireceğim diyebilirdin. O zaman ne dayak olurdu ne kavga... Hemde elinizde iki diplomanız olacaktı. Malum artık üniversite okumak yeterli değil meslek sahibi olabilmek için.
Benim farkım paralı okuyorum. Ama ben mezuna kalmayı çok istemiştim ve kalsaydım eminim çok farklı olacaktı ama izin vermediler. Büte kalmış olma ihtimalim bile babamı çıldırtıyor duyarsa muhtemelen kan çıkacak. Okul benim bilgilerimi ailemle paylaşır mı? Yani okulla konuşmalı mıyım
Tabiki paylaşmalı. Bu sadece sizin bilmeniz gerken bir şey değil. Maddi olarak istemeyi bilecek ama okul. Ben yaptığınızı hic tasvip etmedim. Maddi özgürlüğünüz alırsın yada tam burslu okursun , karisamaz dersin ama hem kel hem fodul hikayesi bu.Benim farkım paralı okuyorum. Ama ben mezuna kalmayı çok istemiştim ve kalsaydım eminim çok farklı olacaktı ama izin vermediler. Büte kalmış olma ihtimalim bile babamı çıldırtıyor duyarsa muhtemelen kan çıkacak. Okul benim bilgilerimi ailemle paylaşır mı? Yani okulla konuşmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?