- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tercümanlık yapabilirsin canım.Bir de dışişleri bakanlığı konsolosluk sınavları yapıyor.Onları takip edebilirsen belki senin için uygun olabilir.Şartlarına bi göz gezdir..http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/ilanlar/ise-alim-sozlesmeli/2014-22-30-T C Londra Büyükelçiliği Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınav Duyurusu bunun gibi link açılıyorsa tabi
Buralar karışık, ülke berbat halde..Aynen başlıktaki gibi. 4000 Euro'luk bir birikimim var. 1. aya kadar bir 6.000 euro olur inşallah. Türkiye'de yaşamak istiyorum. Iş başvurularında bulunacağım ama aslında okumak istiyorum. Nerden başlamam gerekiyor nereye iş başvurusu yapmam gerekli hiç bilmiyorum. Hayatımı kökten değiştirmek istiyorum. Bu arada alman vatandaşıyım. Hangi kurumlardan bilgi alabilirim bilen var mı aceba aranızda?
Biliyorum Londra olduğunu sadece bunları takip ederse türkiyede de bakanlıklar alıyor.Sadece londra için değil.Ben örnek olsun diye linki attım.Türk vatandaşı olduktan sonra da Türkiye için bu tarz yerlere başvuru yapabilir demek istedim.Yardımcı olmaya çalışıyorum sadece.Londra'da çalışmak için bu ilan. Bir de Alman vatandaşı konu sahibi, Türk vatandaşı değil.
Biliyorum Londra olduğunu sadece bunları takip ederse türkiyede de bakanlıklar alıyor.Sadece londra için değil.Ben örnek olsun diye linki attım.Türk vatandaşı olduktan sonra da Türkiye için bu tarz yerlere başvuru yapabilir demek istedim.Yardımcı olmaya çalışıyorum sadece.
Aynen başlıktaki gibi. 4000 Euro'luk bir birikimim var. 1. aya kadar bir 6.000 euro olur inşallah. Türkiye'de yaşamak istiyorum. Iş başvurularında bulunacağım ama aslında okumak istiyorum. Nerden başlamam gerekiyor nereye iş başvurusu yapmam gerekli hiç bilmiyorum. Hayatımı kökten değiştirmek istiyorum. Bu arada alman vatandaşıyım. Hangi kurumlardan bilgi alabilirim bilen var mı aceba aranızda?
Denkliğim var canım. Üniversite sınavına girmem gerekecek. Alman vatandaşı olduğum için aceba konsolosluklardan bilgi alabilir miyim bilmiyorum. Tercümanlık gibi bölümler düşğnüyorum ben aslında hani almanca ve ingilizce ön planda benim için. YÖK ü mü aramam gerekiyor bu durumda?
Aynen başlıktaki gibi. 4000 Euro'luk bir birikimim var. 1. aya kadar bir 6.000 euro olur inşallah. Türkiye'de yaşamak istiyorum. Iş başvurularında bulunacağım ama aslında okumak istiyorum. Nerden başlamam gerekiyor nereye iş başvurusu yapmam gerekli hiç bilmiyorum. Hayatımı kökten değiştirmek istiyorum. Bu arada alman vatandaşıyım. Hangi kurumlardan bilgi alabilirim bilen var mı aceba aranızda?
Bence türkiyenin durumu almanyadan kat kat iyi. Kabull bu ara yine çok karıştı güzelim memleketim ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Yardımcı olamam, sebeplerinizi de anlıyorum ama yine de söylemek istedim; türkiyede yaşanmaz. Oradaki imkanlarınızın yarısını bulamazsınız burda. İmkanları da bir kenara bırakalım, savaş tehdidi, saçma sapan bir yönetim, birbirinden nefret eden insanlar, ırkçılık, ayrımcılık ne ararsan var.
İmkanımız olsa, imkan yaratabilirsek en kısa zamanda kaçmayı düşünüyoruz. Siz gelin yerimiz, doldurun bari yoksa bu gidişle ülke boş kalacak.
2,5 yıldır işsizim . Heryıl sayısız işletme , iktisad, tic. Lisesi , vs.vs. Onlarca bölümden yüzlerce genç mezun oluyor . 900 tl . Parayla ayak işleri yapıyorlar . Tek umut kamu ! Kamuya girmek zor . 900 tl yaşayanlar ailesinin yanında elk. Su kira vermeden . 1,5 milyon suriyeli girdi . Kiralar 6 ayda 2 ye katladı . Dil çok etkili değil , birkaç dil ... Hangi şehre geleceksin bilmiyorum ama durum bu .bende canıma tak dedi newyork a gittim . Geldim çünkü Şuan dünyada heryer hemen hemen aynı ..Kızlar almancam ana dilimdir diyebilirim türkçemden kat kat iyidir. Ingilizcemde iyidir. Burda büroda meslek yaptım şuan çalıştığım bölüm muhasebe ama ben daha çok dilimi ön plana koymak istiyorum. Sizler bana nerelere baş vurmamı önerirsiniz?
Tanığım yalnızca bi tane diyanette çalışan abla var. Başkada hiçbirley bilmiyorum.