Parama el konuldu

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
Merhaba Kızlar bu akşam ziraat kartımla ortak atm olan vakıfbankası atm sinden hesabıma para yatıracaktım ki parayı saydıktan sonra “paranıza el konuldu” ibaresi çıktı.
1-2 dakika para sayma sesi çıktı o esnada “atmden ayrılmayın işleminiz devam ediyor” diyordu sonrası anlattığım gibi.
Müşteri hizmetlerini aradım dilekçe yollayın mail olarak 10-180 gün içinde (Farklı atm olduğu içinmiş) paranız yatar hesabınıza dedi ama çok stresliyim ya yatmazsa diye..
Bazı sitelerde para sayan kişinin insafına kalmış falan diyorlar yani ne kadar yatırdığımı ben biliyorum atm kamerası o kadarını görüntülemez ki,gelip açıp sayanlar ne derse o kadar alırmışım
Daha önce başına gelen oldu mu geri verilir mi ne zaman verilir tahmini ?
Ya da oldu da eksik verildi ne yapabilirim
-İkiz kızlarımın doğumgününe gelen 2000 lira paraydı (hediyedense para getirildi ihtiyaçlarını kendimiz alalım diye) kumbaradaydı kumbara güvenli değil diye hesabıma aktarayım dedim,kumbara daha güvenliymiş

Bankamatik paranıza el konuldu vs. diye herhangi bir fiş ya da kağıt verdi mi?

Bende de oldu 500 civarı bir paraydi atm aldı ama hesaba yatırmadı müşteri hizmetlerini aradık 3 gün içerisinde aynı para yatmıştı hesaba

Hayır sadece o ibare çıktı 2 saniyede kayboldu fotoğraf da çekemedim
Ben döviz bozduracaktim parayı aldı geri TL vermedi o an fiş verdi işlem yapılamadı diye. Aldığı dövizin miktarı da yazıyordu. Fiste hangi bankamatik olduğu belliydi numara da vardı. O şekilde iki üç gün içinde istediğim bir şubeden aldım parayı. ATM sayilinca yaptığı işleme göre sizin paranız kadar fazla çıkacak zaten. Dilekçe de vermisseniz dogrulanir . Kamera parayı çekmese bile sizi çekmiştir. Alırsınız diye düşünüyorum.

Bende de oldu 500 civarı bir paraydi atm aldı ama hesaba yatırmadı müşteri hizmetlerini aradık 3 gün içerisinde aynı para yatmıştı hesaba
Atm ile kart aynı bankanın mıydı sizinki ?
benimki Farklı olduğu için sıkıntı olabilirmiş uzayabilirmiş ondan stres oldum

Offf inşallah bildiğiniz çöpe atmış gibi hissediyorum

Offf inşallah bildiğiniz çöpe atmış gibi hissediyorum
Ben de çok sinir olmuştum acelem vardı bir de gitti paralarım diye üzüldüm hatta kameraya bakıp söylendim :) Bankada hesabım da yoktu elden verdiler bana.
Şikayet var a yazın isterseniz size yine geri dönüş yaparlar.

ben de kyk kredimi çekerken yutmuştu ne dertlenmiştim, sonra annem koca banka senin 500 lirana mı kaldı saçmalama demişti fazlalık çıkıyo içinden ve atm zaten hata kodu yansıtıyo sisteme öyle durumlarda.hızlı çözülen durumlar bunlar bi de.iki gün önce de atm'ye uğramam gerekti, paramı koydum içeri ve parayı kabul etmeyip (sanırım kenarı kıvrıkmış birinin gözümden kaçmış) yırtık çıkarttı dışarı aklım gitti bi an ay şimdi nolucak parama diye girdim içeri gıcır gıcır parayla hemen o an değiştirdiler.

Valla benim de aklım çıktı çakacak ne yapayım az para da değil bizim için banka için cüzi de benim için çok valla

Yatmazsa diye bir şey yok ki canım sonuçta güvenli kamerası var yani senin ispat etmen kolay ayrıca senin yerinde olsam tüketici haklarına bile şikayet ederim ne demek 180 gün istersen hiç verme

Valla benim de aklım çıktı çakacak ne yapayım az para da değil bizim için banka için cüzi de benim için çok valla
o kadar iyi anlıyorum ki ama korkmanıza gerek yok kısa sürede iade ediyorlar internetteki saçma sapan yorumları okumayın anlamadan dinlemeden yanlış anlayıp şikayet döşeyen çok var.Kızların doğum günü kulu olsun , inşallah bu ilk ve son karantinada geçen doğum günleri olur bi de parama el konuldu deyince kocan birikmişlerini altınlarını alıp kv'ye verdi sandım da bi hışımla girdim konuya aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…