Paramın miktarını biliyorum ama kaç banknottu bilmiyorumParanın miktarını banknot sayısı vs net söylediğiniz zaman yatırıyorlar benim de başıma gelmişti
Valla düşünmekten beynim yandıBen kartsız işlem yapıp kredi borcu ödeyecekken banka el koymuştu, sabah erken saatti güvenlik vardı sadece işe gitmem gerekiyordu, gün içinde sayılıp hesaba geçmişti hiç sorun yaşamamıştım
PTT karttı.Kart da vakıfın mıydı ? Benim farklı banka olduğu için uzarmış
Evet benimki aynı bankaydı. Sizinki de yatar ama sadece süreç uzar endişelenmeyinAtm ile kart aynı bankanın mıydı sizinki ?
benimki Farklı olduğu için sıkıntı olabilirmiş uzayabilirmiş ondan stres oldum
Aynı bankanın kartı mıydı atm ile Farklı mıydıEşimin başına geldi bir hafta içinde birebir aynı miktar yattı.
Sizin kartla atm aynı mıydı ?9 bin küsürdü bizimde aynı meblağıyı aldık üstüne yatma falan olmaz korkmayın. Tabi 10 günü bulmuştu almamız
Aynıydı ama fark etmiyor o. Biz müşteri hizmetlerini aradık durumu anlattık bize dönüş sağlandı. Biz de atm banka önünde değildi. Herhangi bir yerdeydi. O yüzden atm geç açıldı paramızı geç aldık. Banka önü Olsaymış daha kolay olurmuş öyle demişlerdiSizin kartla atm aynı mıydı ?
benim farklı ondan korkuyorum
Aynı bankanın kartı mıydı atm ile Farklı mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?