Paramı alamıyorum...

bu dersaneciler insanı gerçekten sömürüyor
mezun olduğumda sbs ye yönelik eğitim veren bir dersane ile görüşmüştüm
haftada 6 gün çalışmaya 700-800 maaş teklif etmişlerdi
arkama bile bakmadan çıkmıştım hiç unutmuyorum
kaç kez aradılar gelin tekrar görüşelim diye ama hayır dedim

canım dersanelerde çalışan arkadaşlarım var
maaşlarını hep günlerinde alırlar
böyle bir durumu telefonla halledemezsin
bizzat gitmelisin gerekirse bıktırana kadar
durumunu da belirtmelisin
Allah'tan da korkuları yok resmen

yarından tezi yok, alana kadar gidicem çok haklısın... sonuçta ben sadece emeğimin karşılığını istiyorum :gitme:

benim bi arkadaşım 5000 tl kadar alacağını alamadı. bin kere beddua etmiştir ama.
sigortan yoktu değil mi, iş mahkemesine gitsen?
yada çirkefliğe vur paranı veresiye kadar kalkma ordan.
onlar utanmıyorsa sen hiç utanma hakkın o senin.

benim bi arkadaşım 5000 tl kadar alacağını alamadı. bin kere beddua etmiştir ama.
sigortan yoktu değil mi, iş mahkemesine gitsen?
yada çirkefliğe vur paranı veresiye kadar kalkma ordan.
onlar utanmıyorsa sen hiç utanma hakkın o senin.

yok malesef. kadroya aldığı en iyi hocalarının bile sigortası yokmuş ki!
3 ortak kurmuşlar dersaneyi. 3 ünün de eşi öğretmen orada. bi onların var sigortası. muhasebeci müdür yardımcısı vs. hep akrabalarmış. birbirlerini koruyolar işte. ama diğer çalışanların zerre kadar değeri yok. hep 1 maaşı içerde tuttuklarından insanlar işten çıkamıyolar para alamama korkusuyla.

çok değerli ve bilgili bir mat. öğretmeni vardı. Üniversite sınavına kadar işlerine yarayacaktı. Daha sınav günü, öğrenciler sınavdan çıkmadan çıkardılar işten. Bu kadar değersiz yani herkes.. senağlama :oklava:

ben şimdi oraya gidince kiminle muhatap olayım? Bi muhasebeci var ama sürekli para yok diye bahane üretiyo, 2 de ortak müdür. Müdürlerden biri para istediğimde açtı alacak listesini gösterdi. Dedi ki Bak ben velilerden alamıyorum sana nasıl vereyim?

Bir de sakin sakin mi durayım yoksa içimdeki siniri bi anda boşaltıvereyim mi kötükedihüso

yok malesef. kadroya aldığı en iyi hocalarının bile sigortası yokmuş ki!
3 ortak kurmuşlar dersaneyi. 3 ünün de eşi öğretmen orada. bi onların var sigortası. muhasebeci müdür yardımcısı vs. hep akrabalarmış. birbirlerini koruyolar işte. ama diğer çalışanların zerre kadar değeri yok. hep 1 maaşı içerde tuttuklarından insanlar işten çıkamıyolar para alamama korkusuyla.

çok değerli ve bilgili bir mat. öğretmeni vardı. Üniversite sınavına kadar işlerine yarayacaktı. Daha sınav günü, öğrenciler sınavdan çıkmadan çıkardılar işten. Bu kadar değersiz yani herkes.. senağlama :oklava:

dersane ortamı malesef böyle. atanamayıp yada öğrenci olup dersanede çalışan çok arkadaşım vardı hepsi aynı şeyi derdi. sadece sizin orası değil canım benim. ordan paranı kurtar bi daha da bulaşma, başka işler çıkar inş karşına.

dersane ortamı malesef böyle. atanamayıp yada öğrenci olup dersanede çalışan çok arkadaşım vardı hepsi aynı şeyi derdi. sadece sizin orası değil canım benim. ordan paranı kurtar bi daha da bulaşma, başka işler çıkar inş karşına.

Yok zaten tövbeliyim artık dersaneye falan. 2 şey kazandırdı bana. 1) Tecrübe 2) Kpss yi kazanmanın ve kamuda öğretmen olmanın değerini anlamam.. şutarafagitti

Alacaklı listesi seni bağlamaz..sen eğitimini verdin, sınav bitti..sıra sizde diyeceksin canım..250 tl ödenemeyecek bir para değil dersin..eminim ki onu bile bölük pörçük vermeye yelteneceklerdir..sakın kabul etme..gerekirse sabahtan akşama kadar bekle..muhasebeciler para yok demek için varlar zatenn..iyi bilirim..

Alacaklı listesi seni bağlamaz..sen eğitimini verdin, sınav bitti..sıra sizde diyeceksin canım..250 tl ödenemeyecek bir para değil dersin..eminim ki onu bile bölük pörçük vermeye yelteneceklerdir..sakın kabul etme..gerekirse sabahtan akşama kadar bekle..muhasebeciler para yok demek için varlar zatenn..iyi bilirim..

teşekkürler yorum için. sanki milyarlar istiyorum di mi... akannehir En iyisi alana kadar gitmiyorum demek galiba. Otururum kapılarının önünde napiyim :1:

Okuyan ve yorumlarıyla bana cesaret veren herkese teşekkürler. yarın halledicem bu işi inşallah. Gazam mübarek olsun. Hakkımı sonuna kadar savunucammmm, gelişmeleri yazarım :kızgın: :enbuyukkk:

kendileri bir taksit gecikti mi ya da ödemeyince hemen almak icin hukuku islemlere basvuruyorlar..daha bu sene icinde gencecik bir cocuk bu yüzden intihar etti annesi hapise girdi ya ne kadar kolay emegi ye,milletin parasini verme ama kendine gelince oh ne ala zihniyet pesini birakma 1 lira bile olsa birakma densiz seyler sinirlerim tepemde zaten bunada sinirlendim

Mutlaka git, peşini bırakma, o senin hakkın emeğin.. Neden emege saygı kavramını gitgide yitiriyoruz ya..

off ya bi de gittim bu ayın başında dediler ki 'Korkma paran bizde kalmaz!' orda çalışan birini aradım, ben de alamadım dedi.. :1no2:

Hem vermiyorlar, hem de böyle söylüyorlar. Bu dersanelerin ve özel okulların klasik lafları maalesef.
Bırakma arkadaşım paranı onlara, hak ettiğin bir para.
Üstüne yatmalarına izin verme.

sigortasiz calistiriyorlarsa herkesi, sen de sikayet onlari.. ben de ankarada dersanede calistim, ta sincan subesine keciorenden gittim ama parami hep zamaninda aldim. yine de somuruldum mu evet..sigortasizdim ben de.. ama 250 liranin ustune yatmaya calisan kalitesiz bir kuruma da hic acima. git gerekli yerlere sikayet et. bir guzel sorusturma gecirsinler. buraya da adlarini ver..bir de rezil olsunlar. facebook gruplari varsa oraya da yaz.. boyle birsey baska bir ulkede olsa bu sadece bir kisinin de basina gelse ulke capinda rezil rusva edilirdi. senin kaybedecek 250 tlen var...neden cekiniceksin ki? senin yerinde ben olucam..nasil hirslandimÇok üzgünüm çoook

Kızlar sabah kalktım gittim. Müdürle görüşücem dedim. Neyse girdim odaya, dedim benim hala içerde param var artık daha fazla bekleyemiycem, verecek misiniz?

Biz unutmuşuz da, telefon etseydiniz, kimse söylemedi bize, bilseydik bu kadar bekletmezdik vs. vs. böyle bi kıvırdılar işte.

Dedim o zaman şimdi halledelim, bi daha gelmek zorunda kalmayayım. Bekliyorum ben dedim. İşte müdür gitti ayarladı falan.

Sonuç olarak kalmadı param onlarda. Aldım ve de çok mutluyum. Yardımınız için teşekkürler. Demek biraz dişli olmak gerekiyormuş ;)

çok sevinndimmmm canımmm yaaa bazen cadılık işe yarıyooorr zemuszemus

gülee gülee harcaaa tatLımmm :3:

Back
X