Paramı isteyemiyorum-alamıyorum !

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Merhaba kızlar sorunum şu ki ben paramı isteyemiyorum-alamıyorum.Hiç bi konuda çekinmem ama şu para isteme olayı beni deli ediyor.Kendi hakkımı isteyemıyorum sağolsun kendiside gel sen bu işlere gittin paranı al demiyor hiç bir zaman.İçerde 1 milyara yakın param var ama aptal gibi hakkımı verin diyemiyorum.İhtiyaclarım var onları karşılamam gerek 5 kuruş param yok cebimde ailemden de isteyemem.Kızlar nasıl alabilirim paramı 100 200 tutuştursun elime istemiyorum toptan almak istiyorum bunu nasıl söyleyebilirim.?

acil paraya ihtiyacım var içerde birikmiş olan paramı kullanmam gerekli diyerek isteyin sonuçta o onların değil sizin kendi hakkınız paranız niye çekiniyosunuz ki ?

acil paraya ihtiyacım var içerde birikmiş olan paramı kullanmam gerekli diyerek isteyin sonuçta o onların değil sizin kendi hakkınız paranız niye çekiniyosunuz ki ?

Patronla aynı zaman da çok yakınız iş dışında görüşürüz falan utanıyorum isterken kaç aaydır isteyemiyorum off neyin utangaçlığıysa artık

Ben de alacaklarını isteyemeyenlerdenim o yüzden çok iyi anlıyorum
patronla konuşurken elinin sıkışık olduğunu acilen paraya ihtiyacın olduğunu söyle, o zaten alacağını teklif edecektir.

Benim de birinden alacağım var ve 2 aydır alamıyorum.. Ama iki gün önce bir saydırdım söylemesi ayıp yarın yatıracak inşallah Ama sizin durumunuz farklıymış, yakınmışsınız. Bu durumda ailemin ihtiyacı var, bana çalıştığın paraları ne yapıyorsun kendin mi yiyorsun diye soruyorlar mahcup oluyorum de.. Belki verir bu şekilde.

peki maaşını düzenli yatırmıyor mu ki?
bu para maaş dışında prim gibi bir şeyse arkadaşların dediği gibi çok sıkışığım, içerdeki paramı almam gerekiyor de. "param" de yani sana ait olduğunu bildiğini görsünler

O kadar yakınsanız onun utanması gerekirdi bak o kadar yakınız parasını hala veremedim diye düşünmesi lazım.

Patronla yakın olduğunu söylüyorsun öte yandan paranı alamadığını :44:
Yaman çelişki...
Madem yakınsınız direk söyle gitsin neden çekiniyorsun ki :44:

İçerideki paramı hemen almam gerekiyor diyeceksin, yani bunun nasılı yok.
Nasıl bir öneri bekliyorsun ki?:44:
Zorla alamayacağına göre söyleyerek alacaksın canım

Yakınmışsınız öyleyse daha kolay olur istemek.
Hoş uzak olsa da, hakkınızı istiyorsunuz ayrı konu da; artık nasıl hitap ediyorsanız kendisine, canım biliyorsun ihtiyacım var seni de zor durumda bırakmak istemiyorum ama malum alacağım da var onu bi hallletsek deyip arkadaşınızı da gücendirmeden isteyebilirsiniz..

seni çok iyi anlıyorum söylenmiyor o vermediğine utanmıyorda sen istediğine utanıyorsun...
bende 2 aydır maaşımı alamadım en son kararttım gözümü yine vermedi

seni çok iyi anlıyorum söylenmiyor o vermediğine utanmıyorda sen istediğine utanıyorsun...
bende 2 aydır maaşımı alamadım en son kararttım gözümü yine vermedi

Bunu aklım almıyor işte...
Bir insandan hakkın olanı istiyorsun ki istemene bile gerek yok. Yaptığın işin bedeli !
Ama " vermiyorum" diyebiliyor.
İnsan yemek yemez, sigara içmez, aracına benzin almaz ne bileyim uyku bile uyumaz yanında çalışanın hakkını vermek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…