Umarım boşanmayı gerçekleştirebilirsiniz ve bu gücü hiç kimsenin desteğini görmeden yapabilirsiniz. Ancak bu cümlelerin ardından ne söylediniz ailenize ? Çocuğunuz var mıAilemin baskısı ile akraba evliliği yaptım. 3 yıllık evliyim ve boşanmak istiyorum. Lakin ailem açıkça biz böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Bu düşünceyi aklından sil dediler. Ne garip şey ailenin olması ama aynı zaman da olmaması, kanadın kırık bir şekilde yaşama devam etmek. Keşke yeterince zor olan hayatı daha çok zorlamasalar. Oysaki evlenmeyi ben istememiştimakıllarına gelen ilk şey boşandıktan sonra ne yapacaksın kolay mı sanıyorsun? sorusu oldu. Yani dul olunca ne oluyor ki? Kara leke mi almış oluyorum Dul olanlar eskisi gibi hayatına devam edemez mi? Duygusal manada çöküntü içerisindeyim. Keşke ailemizi seçebilsek… Herkesi karşıma alıp bu adımı kendim için atmalıyım ama cesaret edemiyorum yapmıyorum bir türlü…
Evlilik iki kişi arasında olan birşey ve bence aileni ilgilendirmez. Herkes kapısını kapattiginda aile de dahil o dört duvar içinde yaşadıklarını sen bilirsin. Bu dünyaya bir daha gelme şansın yok. Kendini mutsuzluğa mahkum etme. Ailenin seni tavır koyarak bastırmasina izin verme. Kendin için bu adımı at. Sadece evlilikte değil, mutsuz olduğun hiçbir yerde durma.. Hicbirsey bir insanın mutluluğundan önemli değil.Ailemin baskısı ile akraba evliliği yaptım. 3 yıllık evliyim ve boşanmak istiyorum. Lakin ailem açıkça biz böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Bu düşünceyi aklından sil dediler. Ne garip şey ailenin olması ama aynı zaman da olmaması, kanadın kırık bir şekilde yaşama devam etmek. Keşke yeterince zor olan hayatı daha çok zorlamasalar. Oysaki evlenmeyi ben istememiştimakıllarına gelen ilk şey boşandıktan sonra ne yapacaksın kolay mı sanıyorsun? sorusu oldu. Yani dul olunca ne oluyor ki? Kara leke mi almış oluyorum Dul olanlar eskisi gibi hayatına devam edemez mi? Duygusal manada çöküntü içerisindeyim. Keşke ailemizi seçebilsek… Herkesi karşıma alıp bu adımı kendim için atmalıyım ama cesaret edemiyorum yapmıyorum bir türlü…
Aileme açıkça kararımın kesin olduğunu ve eğer destek olmasalar bile başımın çaresine bakacağımı söyledim. Çocuğum yok.Umarım boşanmayı gerçekleştirebilirsiniz ve bu gücü hiç kimsenin desteğini görmeden yapabilirsiniz. Ancak bu cümlelerin ardından ne söylediniz ailenize ? Çocuğunuz var mı
Şuan bunun için bir şeyler yapıyorum yakın zaman olacak inşallahEkonomik özgürlügünüz varsa düsünmeden silin.
Güzel yorumunuz ve cesaretiniz için çok teşekkür ederim.Evlilik iki kişi arasında olan birşey ve bence aileni ilgilendirmez. Herkes kapısını kapattiginda aile de dahil o dört duvar içinde yaşadıklarını sen bilirsin. Bu dünyaya bir daha gelme şansın yok. Kendini mutsuzluğa mahkum etme. Ailenin seni tavır koyarak bastırmasina izin verme. Kendin için bu adımı at. Sadece evlilikte değil, mutsuz olduğun hiçbir yerde durma.. Hicbirsey bir insanın mutluluğundan önemli değil.
Cabalamanız güzel, her seyi yoluna koyun herkesi silin.Şuan bunun için bir şeyler yapıyorum yakın zaman olacak inşallah
Silmekten başka yol yok gibi görünüyor.Cabalamanız güzel, her seyi yoluna koyun herkesi silin.
Ben de uzun bir ilişkiden çıktım. Arkadaşım sürekli beni biriyle tanıştırma peşinde. Yanlış karar vermek istemiyorum. Böyle bir evlilik yapmaktan çok korkuyorumAilemin baskısı ile akraba evliliği yaptım. 3 yıllık evliyim ve boşanmak istiyorum. Lakin ailem açıkça biz böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Bu düşünceyi aklından sil dediler. Ne garip şey ailenin olması ama aynı zaman da olmaması, kanadın kırık bir şekilde yaşama devam etmek. Keşke yeterince zor olan hayatı daha çok zorlamasalar. Oysaki evlenmeyi ben istememiştimakıllarına gelen ilk şey boşandıktan sonra ne yapacaksın kolay mı sanıyorsun? sorusu oldu. Yani dul olunca ne oluyor ki? Kara leke mi almış oluyorum Dul olanlar eskisi gibi hayatına devam edemez mi? Duygusal manada çöküntü içerisindeyim. Keşke ailemizi seçebilsek… Herkesi karşıma alıp bu adımı kendim için atmalıyım ama cesaret edemiyorum yapmıyorum bir türlü…
Amman sakın haa,en büyük hatanız olur.Ben de uzun bir ilişkiden çıktım. Arkadaşım sürekli beni biriyle tanıştırma peşinde. Yanlış karar vermek istemiyorum. Böyle bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum
Ben de istemiyorum aslında. Suan tatildeyim. Biraz düşüneyim dedim arkadaşıma. Ama ben de suan için görüşmeyi istemiyorum. Ben aldatıldım. Benim eski sevgilim belki hemen başkasını yerime koydu ama ben yapamayacakmısım gibi hissediyorumAmman sakın haa,en büyük hatanız olur.
Bu süreci güzel değerlendirin ama bir başkasını yara bandı gibi jullanarak asla değil !
Onu da kendinizi de hırpalamaktan öteye geçemezzsiniz.Bir başka insan uzun ilişkinizdeki kişinin yerine konmamalı...
Yapmayın zaten,yarayı kendinize açmış olacağınız kadar yeni şahsa da zarar verirsiniz. Bence şu an dinleyin kafanızı...Ben de istemiyorum aslında. Suan tatildeyim. Biraz düşüneyim dedim arkadaşıma. Ama ben de suan için görüşmeyi istemiyorum. Ben aldatıldım. Benim eski sevgilim belki hemen başkasını yerime koydu ama ben yapamayacakmısım gibi hissediyorum
Bence iyice düşünüp o şekilde karar verin. Her şey gönlünüzce olsunBen de uzun bir ilişkiden çıktım. Arkadaşım sürekli beni biriyle tanıştırma peşinde. Yanlış karar vermek istemiyorum. Böyle bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum
Ailemin baskısı ile akraba evliliği yaptım. 3 yıllık evliyim ve boşanmak istiyorum. Lakin ailem açıkça biz böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Bu düşünceyi aklından sil dediler. Ne garip şey ailenin olması ama aynı zaman da olmaması, kanadın kırık bir şekilde yaşama devam etmek. Keşke yeterince zor olan hayatı daha çok zorlamasalar. Oysaki evlenmeyi ben istememiştimakıllarına gelen ilk şey boşandıktan sonra ne yapacaksın kolay mı sanıyorsun? sorusu oldu. Yani dul olunca ne oluyor ki? Kara leke mi almış oluyorum Dul olanlar eskisi gibi hayatına devam edemez mi? Duygusal manada çöküntü içerisindeyim. Keşke ailemizi seçebilsek… Herkesi karşıma alıp bu adımı kendim için atmalıyım ama cesaret edemiyorum yapmıyorum bir türlü…
Ailemin baskısı ile akraba evliliği yaptım. 3 yıllık evliyim ve boşanmak istiyorum. Lakin ailem açıkça biz böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Bu düşünceyi aklından sil dediler. Ne garip şey ailenin olması ama aynı zaman da olmaması, kanadın kırık bir şekilde yaşama devam etmek. Keşke yeterince zor olan hayatı daha çok zorlamasalar. Oysaki evlenmeyi ben istememiştimakıllarına gelen ilk şey boşandıktan sonra ne yapacaksın kolay mı sanıyorsun? sorusu oldu. Yani dul olunca ne oluyor ki? Kara leke mi almış oluyorum Dul olanlar eskisi gibi hayatına devam edemez mi? Duygusal manada çöküntü içerisindeyim. Keşke ailemizi seçebilsek… Herkesi karşıma alıp bu adımı kendim için atmalıyım ama cesaret edemiyorum yapmıyorum bir türlü…
Çocuk da yokmus is bulun bosanın. Zorla kimse evĺi kalmamali benceGüzel yorumunuz ve cesaretiniz için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?