Paramparça Star TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği, Endemol Türkiye‘nin yapımcısı olduğu Paramparça dizisi yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak. Paramparça’dan ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Uzun süredir hazırlıkları izide Yeşilçay, çeyiz dükkanında çalışan Gülseren karakterine hayat verecek. Dizi Ekim ayı başında Star TV ekranlarında başlayacak.
Istanbul’un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri sezonun en iddialı yapımları arasında yerini alacak. Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Gayet güzel bir dizi bence. Bu sezon yeni dizilerden paramparça ve kaderinin yazildigi gün gayet basarili.

Guzel diziue benziyo cok entrikali gibi hic baslamiyim kafayi takiyorum sonra diziye.

müthiş hoşuma gitti dizi...artık pazartesileri seyredebileceğim bir şey çıktı şükür...

çok begendiim bu diziyi nurgülü pek sevmeme ragmen takip edecegim

ilk bolume bakiyorum, reytignlerde birinciymis, karadayi yi geçmis yani bu da demekki bu dizi tuttu

daha yeni açtim,hastanede çocuklar karisti iyimiiii

hazal ne kadar gicik yaa
ayni oz annesiii,hirsi,gozunun yukseklerde olmasi herseyiyle
abisinede benziyor, ikiside sarisin ama cihan la karisi sarisin deil o nasil oluyor çozemedim

bayılıyorum nurgül yaşilçay a. oynadığı bütün karakterler ona yakışıyor. erkan petekkaya da çok iyi oyuncudur.
dizi süper konusu akıcı. daha önce ulan istanbulu izliyordum konuları saçma olduğu halde. hayati ve şehribana marşukaya gülgül ölüyorum ve yareni karlosu beğeniyorum . ama paramparça başlayalı vazgeçtim tekrarını izliyorum

dün izledim beğendim diziyi.konunun hızlı ilerlemesi hoşuma gitti.Ama günahkar olduğu için aynı saatte ikisine birden bakmam zor.

evet reytingleri kötü.bu sezon kaldırılan ikinci dizim oldu.ilki de bana artık hicran de idi.neyse artık ben de bu diziyi takip ederim:)

dizi güzel ve yükselişteymiş hicran ve gültepe iyiydi kanal d kıymet bilmiyoki kızlar ne çabuk kabullendi öz annelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…