Paramparça Star TV

Arkadaşlar bu tür dizileri beğendiğinizi söylüyorsunuz da , bu iki dizide ve eşkiya dünyaya...... dizilerinde konular toplumumuza ve bizlere ters değil mi ??? şimdi beğeniyoruz diyorsunuz da yarın öbürgün eşiniz dizideki karekterler gibi başkasına aşık olursa, siz eşinizin aşkını destekleyip hade git aşkını yaşamı diyeceksiniz ?? yada aşk uğruna evli bir adamla mı berbaer olacaksınız.... bence tam tersi bu tür dizilerin yayından kalkması için tepki göstermeniz gerekir....

Başlarda izliyordum aslında ilgi çekiciydi şimdi vaktim yok ve ailemin yanına geldikçe onlarla birlikte izleyip yakalıyorum kaldığım yerden

aman çıksın gitsin ya.. ne rol yapabiliyor ne sesini kullanabiliyor ne ağlayabiliyor.. herşeyi o kadar yapmacık kı.
erken petekkayayı da hiç beğenmiyorum bu dizide ne kadar usta oyuncu burda çok kalburüstü oynuyor.

Gebe über bir paramparça sezon finali oldu, ara bölümleri kaçırsam bile sezon finallerini kaçırmam. Türk dizilerinde özlediğimiz hız var :)

dizi iki kızın hastanede karışmasıyla başladı nerelere kadar cihana eş dayanmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…