Paramparçayım

Ne sevmesi ne onu haklı görmesi bacım. Adam bildiğin canavar , aman ha aklıma uyupta bir şans falan vereyim deme. En azından kendin için güzel düşünemiyorsan , evladını düşün. Böyle ruh hastası bir adama çoluk çocuk emanet edilmez . :(
Bebek konusnda hep katıyımdır , ama sizn aldırmanız isabet olmuş. Böyle bir ortamda annesine türlü işkence edilirken o yavru nasıl mutlu olacaktı zaten.

Naif kelimeler yazamayacağım. Ama kuzum siz manyak mısınız?? Deli misiniz? Şurda bunca işkenceyi okurken benim kanım dondu, siz yaşamışsınız. Öldürülmek mi istiyorsunuz? Kendi canınızla derdiniz ne ? Altı üstü sizden farkı penis sahibi olması olan bir herifin bu kadar oyuncağı olunur mu?
Silkelenin. Kendinize gelin.

böyle bir adami sevemezsiniz, seviyor olamazsiniz.
bunu yapmayin kendinize
iskence resmen

Sevgi böyle bir sey degil
Adam da degil gerci

Aklım hala yerinde diye bitirmişsiniz yazınızı. Anlattıklarınız ne yazık ki aklınızın yerinde olmadığını haykırıyor adete.
Bu saatten sonra tek yapacağınız Ada'mı tamamen silmek. Olan olmuş

Okuduklarıma inanamıyorum gerçekten. Birincisi siz bir annesiniz. Evet içinizdeki duygusal boşluğu kapatmak için birinin sevgisine ihtiyacınız var ama kızınızın daha çok sevilmeye ihtiyacı var. Bunları yasarken onu nasıl ihmal ettiğinizi tahmin edemezsiniz. Kızınız da inşallah sizden alamadığı sevgiyi, sizin gibi bir psikopattan karşılama ihtiyacı duymaz.

İkincisi siz annesiniz, kızınıza dayak yiyen ve bir pislik yüzünden aşağılanan bir anneyi layik görmeyin lütfen. Kızınıza model oluyorsunuz boyle yaparak.

Üçüncüsü siz annesiniz. Kızınız her şeyin en iyisine layik . İyi mutlu bir anneye huzurlu bir aileye ve annesinin sevgisine.

Dördüncüsü siz annesiniz, bir erkek tarafından ezilecek bir kadın olmamalısınız

Eğer anne olmasaydınız size bu kadar kızmazdım. Size değil kızınıza üzülüyorum. İşte kızlar annelerinin kaderini boyle yaşıyor. Anne dayak yiyor kızı bunu normal sanıyor. Sonra kız da kocasından dayak yiyor buna kader diyorlar.

Dun 8 mart dünya kadınlar günüydü. Lütfen kadınlığınızın hakettiği gibi yaşayın. Kendinize biraz saygı lütfen.

Yuh ya nasıl böyle şeylere izin vermişsiniz? Aileniz nerde?
Bırak kendine ne yaparsa yapsın bu dünyadan bir pislik eksilir işte fena mı?
Sakın aynı aptallığı yapmayın dönmeyin. Sakın. Kızınızla huzurlu mutlu yaşayın gidin.

Herkese iyi günler;
Nereden başlasam bilemiyorum. Hayata tutunmaya çalışıyorum. Çok bitkinin,yalnızım,ne yapacağımı bilemez haldeyim. Göğsümün üstündeki ağırlıkla yaşamaya anne olmaya devam ediyorum fakat ruhum ölü.
31 yaşındayım ufak bir kızım var ailemle yaşıyorum eşimden ayrıldım mesele eski eşim değil. Eşimden sonra birlikte olduğum kişiyle ilgili.
Yaklaşık bir yıl önce tanıştık. İlk başlarda her şey güzeldi. Geziyorduk,gülüyorduk,eğleniyorduk,dertleşiyorduk.
Bir süre sonra her şey değişti. Mesnetsiz kıskançlıklar,kavgalar,küfürler,aşağılamalar ve en kötüsü fiziksel ve psikolojik şiddetti.
Kendi kafasında yarattığı kurgular yüzünden dayak yedim. Sorduğum bir soru yüzünden,bazen geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden dayak yedim ben.
Burnum oynadı yerinden defalarca yüzüm morardı makyajla kapadım. Öyle bir noktaya geldim beni öyle bir noktaya getirdi ki beni dövmesini kafamda normalleştirmeye başlamıştım.
Haklı ama diyordum çok sinirli diyordum bende öyle demeseydim diyordum.
Oysa beni hep yanlış anlıyordu hiçbir zaman kendisine hakaret etmedim küfür etmedim üzerime saldırmasına neden olacak bir şey yapmadım.
Onun canını yaktığımı bu yüzden onunda benim canımı yakması gerektiğini söyledi hep.
Beni defalarca evine kilitledi gitmeme izin vermedi.
Kaç kere ölüm korkusu yaşadım psikoljim yerle bir en dipteyim.
Kendine zarar verdi canımı yaktığını söylediğimde kendine de zarar verdi.
Çünkü beni çok seviyormuş kıyamıyormuş bu yüzden kendine zarar vermiş.
Benim kanımı akıttı kendi kanını akıttı. Ne için? Çünkü o gün suratım asıktı. Başka gün bir arkadaşı için "kim?" diye sordum. Başka bir gün çarşıya gitmek istedim. Başka bir gün kızımın babasıyla telefonda konuşmak zorunda kaldım. Bu ve bunun gibi bir sürü neden.
Bazen belki kızmakta haklıydı ama dövmekte sövmekte haklı mıydı? Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Her seferinde perişan şekilde geldi bana yalvardı sözler verdi yeminler etti. Sana bir daha öyle dokunmayacağım dedi.
Bir süre gerçekten bana zarar vermedi.
Hamile olduğumu öğrendim erken dönemde. Zamanın uygun olmadığını söyledim. Aldırmak istedim izin vermedi. Gebeliği onun zoruyla devam ettirdim.
Ve ben hamileyken yüzüme göğsüme yumruk yedim. Eve kilitlendim geceden sabahın körüne kadar fiziksel olarak aşağılandım. Ağıza alınmayacak küfürlere aşağılanmalara maruz kaldım.
Ertesi gün yine geldi beni sevdiğini söyledi. Çocuğunu taşıdığımı evleneceğimizi söyledi.
Ama bu sefer inanmadım. Gebeliği sonlandırdım canım çok acıdı kalbim yandı. Ben bu kadarını hakedecek ne yaptım? Hala arıyor bende Sevmiştim belki hala seviyorum ama çok şükür aklım hala yerinde. Böyle yaşanmayacağını biliyorum.
Hiç dertleşecek içimi dökecek kimsem yok. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hala seviyor musunuz ? Ciddi ciddi bu lafı ettiniz ya siz düzelmezsiniz.

Yazdıklarım gerçek. Bende başkasından duysam manyak mısın derdim. Kesinlikle beni eleştirmenize kızmıyorum. Çünkü sonuna kadar haklısınız. Beni öyle bir psikolojinin içine soktu ki ben kendimden şüphelenir oldum. Ben izin verdim bana bunları yapmasına artık izin vermeyeceğim. Benim ruhen hasta olduğumu söylerdi hep. Sanki bütün bunları ona ben yapmışım gibi. Beni yerle bir etti. Kendimi tanıyamaz oldum.

Sen anlat karadeniz senaryosu gibi...

Yorumsuz yaşadıkların.
Bari bundan sonrası için kızın la birlikte bir hayat kur ve mümkünse uzun bir süre erkeklerden uzak dur.

Yazdıklarım gerçek. Bende başkasından duysam manyak mısın derdim. Kesinlikle beni eleştirmenize kızmıyorum. Çünkü sonuna kadar haklısınız. Beni öyle bir psikolojinin içine soktu ki ben kendimden şüphelenir oldum. Ben izin verdim bana bunları yapmasına artık izin vermeyeceğim. Benim ruhen hasta olduğumu söylerdi hep. Sanki bütün bunları ona ben yapmışım gibi. Beni yerle bir etti. Kendimi tanıyamaz oldum.
Yalnız benim anlayamadığım bir durum var siz bu vahşeti yaşarken anne babanız neredeydi. Evladınız a kim bakıyordu yazık değil mi bir psikopat şizofrene harcadığınız zamanı evladınıza harcasaydiniz.

Bu nasıl candan vazgeçmektir aklım almıyor bu şahıs altından elmastan mıydı da vazgecemediniz ve halen seviyorum diyebiliyorsunuz :/ kusura bakmayın ama o çocuk sizinle kalmamalı çünkü ruhsal sağlığınız yerinde değil.

koşarak uzaklaşın o adamdan. kurtulduğunuza da şükredin sağa sola yardım yapın...
şimdi sizi döven ilerde de kızınızı döverdi.
ya nasıl izin veriyorsunuz canınızı yakmasına Allah aşkına. sürüm sürüm süründürürdüm

İyi de evli olmadığınız için ona sormadan çocuğu aldırabilirdiniz. Evlilik dışı ilişki yaşıyorsunuz, korunmanız gerekirdi. Bundan sonra hayatına biri girerse Korun.

Bir de aklına başına devşirmeden uzun bir süre ilişki defterini kapat. Seni mutsuz eden bir adam olursa koşarak uzaklaş..

Anlaşılması zor ama nasıl bir baskı altına alındığımı nasıl bir psikolojiye sokulduğumu anlamak için gerçekten yaşamak gerekli. Bende sizinle aynı tepkiyi verirdim. Artık özgürüm evet psikolojim bozuk. Bunları yaşarken kızım yanımda yoktu babasıyla birlikte olduğu zamanlardı. Hiçbirine şahit olmadı. En kısa sürede iyileşmek için elimden geleni yapacağım.

Kaç gündür zor tutuyorum valla kendimi zorla beni banlattırcaksınız gerçekten. Kendinizle ne zorunuz var yada akıl sağlığında mı sorununuz var yahu şiddet nedir ya bide evli sevgilinden ay allahım kafayı yedirtirsiniz insana valla bide çocuk olmuş la havle valla diyeceğim artık bu kadar mı ölüysonuz erkeksizlikten.

Olan olmuş artık Bi an önce aklınızı başınıza alın da kız çocuğunuz var. kızlar annelerini örnek alır sahip çıkın çocuğunuza.hazır anneniz bakarken İşe girin çocuğuma daha iyi nasıl yetiştireceğim daha faydalı nasıl büyütebilirim diye düşünün onun derdine düşün erkek derdine değil.

Aileler bizleri başkaları dövsün diye yetiştirmiyor lütfen artık aklınızı başınıza alın. Çocuğunuz için yaşayın lütfen ona bu şekilde örnek olmayın.

Bazen belki kızmakta haklıydı ama dövmekte sövmekte haklı mıydı? Kendimi çok değersiz hissediyorum.

hala diyebiliyorsanız ki bazen kızmakta haklıydı falan diye yazık. insanın babası bunu yapsa silip atıyor babasını. kim bu adam? bugün size bu kadarını yapan yarın kızınızı döver.

Olan olmuş artık yaşadıklarınızı geride bırakıp kızınızla kaldığınız yerden hayatınıza devam edin bu arada psikolojik destek almayı da ihmal etmeyin.Bundan sonrası icin mutluluklar dilerim (ayrılık kararınıza kızınız adına çok sevindim size ihtiyacı var onun)

Back
X