- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
işin içine ailelerde girdi naşanlandık dediğim gibi bu saatten sonra alınacak bir ayrılık kararı ailemide fazlasıyla uzecek yani başta korkumdan durusut olamadım. şu an soylemersem niye bu zamana kadar soylemedin tepkiside olacak.
Dediğim gibi adamın karakterine bağlı. Bakire olmanız onun için önemliyse ki dediğinize göre önemli şimdi kabul etse bile ilerde tartışmalarınızda bunu yüzünüze vurabilir.
O yüzden bence eğer söylerseniz karşısında ezilip büzülerek söylemeyin bunu. Eğer sizin kendinizi ezik hissettiğinizi anlarsa üstünüze gelir.
Bir de şunu merak ediyorum siz nişanlınıza ben bakireyim dediniz mi?
emin misiniz? :S sonucta kendisinin tıp bilimiyle bir alakası yok sıradan bir insan olarak farkeder mi yani?
Sorun sadece bekaret degil , birde kurtaj var ortada ve bana kalirsa evlenecegin insanin bunu bilmeye hakki var. Sonradan ogrenirse adiniz yalanci ve sahtekara cikacak. Bir umut farketmeyecek diye beklemek bana gore degil ama yine de karar senin.
Ben zar diktirme diye birsey oldugunu bu forumda ogrendim onunla ilgili topicler var okuyun sorun yardimi dokunur belki. Benimde ilk iliskimde kan gelmedi bu da normal bir durum. Olayi boyle birakip gelmedi neyapayim diyebilirsin. Erkeklerde bakirim diyor ama bir olcu kistasi olmadigindan guvenilmiyor sozlerine. Karar sizin iciniz nasil rahat olacaksa oyle yapin.kendisinni bakir olduğunu soyluyor. bu tarz şeylere onem veren birisi zaten o sebeple takıntı yapıyor. bencede bu konunun sorun olması çok çirkin ama işin içinde aileler vs ve sonunda huzurlu bir hayat soz konusu. zar dikimi uygulanabilir birşey mi? yani kesim çözüm müdür?
Farkedimiycekse o zar neden koyuldu oraya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizi meger seviyor, bi zar icin nasil ayrila biliyor? Nasil sevgi bu?
Arkdasa hak veriyorum, böyleleri aldatilmayi hak ediyorlar. Gidin diktirin.
düşüncelerini paylaştığım için teşekkür ederim.. mutlaka değerlendireceğim
Ben zar diktirme diye birsey oldugunu bu forumda ogrendim onunla ilgili topicler var okuyun sorun yardimi dokunur belki. Benimde ilk iliskimde kan gelmedi bu da normal bir durum. Olayi boyle birakip gelmedi neyapayim diyebilirsin. Erkeklerde bakirim diyor ama bir olcu kistasi olmadigindan guvenilmiyor sozlerine. Karar sizin iciniz nasil rahat olacaksa oyle yapin.
bekaret konusu belki saklayabilirsin ama ilerde düşün bebek için kadın doğumcuya gidiyorsun doktor kürtajı ne zaman olmuştunuz diye eşinin yanında soruyor şok etkisi olur bu saklanabilecek bir durum değil. hem vicdanene hem mantıken
teşekkür ederim.. bende sizin gibi düşünüyorum bu soru o gun gelene kadar cevapsız kalacak gibi gozukuyor.
herkes sizi böyle kabul etmiyorsa sizi hiç sevmemiş demektir vb. şeyler söylemiş ama bence şu durumda öncelikle önemli olan sizin onu böyle kandırma planları yaparken onu sevip sevmediğiniz? insan sevdiğine böyle büyük bir yalan söyleyebilir mi:44: kastettiğim bekaretin önemli olup olmayışı değil. mesele başka bir şey olsa da yalan söylemeyi planlayışınız, fark eder mi etmez mi diye kritik yapılmasıayrıca herkesin fikri, yaşantısı kendinedir ama bence çok önemli bir mesele. tabi ki herkes kendi nasılsa karşıdan öyle beklentileri olmalı.
Kürtaj durumun bir gün önünüze cikmayacagindan emin misiniz peki?
Ben o gün sevgilimle eczaneye gittim ilaç için fazla para istediler önceki muayene bilmem ne dediler sevgilimde o zaman birsey dedi görmek istedi bir cikarttilar taa Universite ilk sinifta yani 4 5 yil önce gittiğim cildiyeye kadar yazıyordu orada..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?