Paranoyağim galiba

hayatumuttur

hayırlı kıl rabbim...
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
1.031
460
83
Arkadaşlar benim problemin oğlumla ya ben evham yapıyorum yada var bi sıkıntı eylülde inşallah 3 yasında olacak her çocuk gibi arada ateşleniyor genelde kulak burun kızarıkligindan antibiyotik içiyor geçiyor. Gecen elini burnuna soktu kanadı ben bi panik acıdı deyince baktık kan sızıyor uzun sürmedi durdu hemen bide bu aksam top oynuyordu terlemisti odada biraz sıcaktı baktık burnundan kan sızıyor ben yine bi panik ateş bastı beni terledim çarpıntım oldu hamileyim de hemen aklıma kotu şeyler geliyor internette baktım biraz bacaklarında arada morarma oluyor ama sürekli bi yere çarpar diz altında kansızlık hep var 10.5 genelde kanı düzenli kan ilacı hiç kullanmadım iştahı maşallah iyidir kilosu 15 yaşına gore normal lenfleri bi şişer bi iner ultrason çekildi enfeksiyona bağlı şişmeler önemli değil dendi.ben çok şaşkın paniğim eşimi ailemi de bunaltiyorum kotu bise var mı olur mu olacak mı sürekli bunları düşünüyorum.20 gün önce kan tahlili yapıldı kan düşüklüğü haricinde bişe de demedi.hareketli bi oğlum var yani birde kötü düşünme kötü olur diyorlar bu söylendi mi de artı korkuyorum. Ben bu düşüncelerden nasıl kurtulacam allaha emanet diyorum yaşanacak varsa zaten yaşanacak diyorum allahım sağlık ver diye dua ediyorum ama azıcık bişey oldumu kendimi düşünmekten araştırmaktan geri alamıyorum bi akıl verin şaştım kaldim .karışıkta yazmış olabilirim kendimden bunaldım

Lutfen kendinizi olmamis seylerle bunaltmayin. Cok sikinti yaptiysaniz bir uzmana danisin ki devamli stres halinde olmayasiniz.

Öncelikle internete belirtileri yazıp sayfa sayfa hastalık aramayın. Genelde ufak bir kesik internette ölümcül bir hastalıkmış gibi ifade edilebiliyor. Doktorunuz herhengi bir hastalık teşhisi koymadıysa rahat olmaya çalışın. Unutmayın sakınan göze çöp batar demişler...

Gebelikten öncede böyleydim annem kanser hastası ondan sonra oldum ben boyle dusugumde olmuştu oğlum geç oldu biraz hastaneye gittim mi bagirsaklarima vuruyor ateş basıyor çarpıntı biseler oluyo .gittim psikiyatriye ilaç verdi bi sure kullandım bıraktım yine gitsem ilaç verse hamilelikte içilebilir bile olsa kendimi biliyorum bebeğe bişe olabilir diye içmem.doktor kansızlık için ilaç verdi bi ay düzenli kullan yukselmezse arastiririz dedi kaç gün ağladım kaç doktora sordum biraz rahatladım ama hâlâ aklımın bir kösesinde duruyor aklıma geldikçe heyecanlaniyorum.çocuğun sürekli boynunu kollarını bacaklarını kontrol ediyorum sanki yüzü soluk diyorum goz altı mi morardi diyorum oturup oynadı mi halsiz mi diyorum. Ay Delirdim galiba

Galiba panik atak oldum ben sadece kendime de zararım yok aileme çocuguma karnımdaki bebişe tabiki olacağın önüne geçemem tedbirimi alırım tabiki takdir allahın ama kendime engel olamıyorum.allah yardımcim olsun geçecek inşallah. Buraya derdimi anlattığım gibi anlatamiyorsun abartma deyip kapıyolar konuyu. Ben en iyisi gideyim yine doktora önerir belki başka bişeler ilaçtan hariç. Allah hepimizin evlatlarını korusun sağlık versin inşallah diyecek yapacak bişem yok

Sağol onerin için cnm ayetel kürsiyi bile ezberledim hergun okurum ama sıklaştırayım geçecek inşallah
Gecer tabı canım dua herseyın ılacıdır gecmeseydı bende kı panık gecmezdı annemı arardım telefnu acmadysa benım nefesm kesılırdı basına bısı geldı korkusyla tıtrrye tıtreye aglardım nefes alamazdm sadece annem degıl esıme babama kardeslerıme hepsıne hayatı zehır ettım annem namazını bzup tele bakıyrdu babam trafıkte dahı olsa acyrdu halbukı byle davranarak onlrı tehlıkeye atyrdum ama ılla seslerını duycam yksa duramazdm evde falan

Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin.Benim oglumun da doğduğundan beri hep burnu kanar.doktor bazı çocukların burnundaki kılcal damarlarının çok hassas olabildiğini bu yüzden burnuna parmağını soktuğunda,burnu tikandiginda,yada sıcaktan etkilendiginde kanamasinin normal olduğunu söyledi.
Çok hareketli bir çocuk olduğunu söylemişsiniz..demekki sağa sola çarpıyor kendini oynarken.hemen panik olmayın. Ama yinede içiniz rahat olsun istiyorsanız bir full vücut kontrolü yaptırın.

sakin ol olumsuz seyler dusunme anne karnindaki bebegin cok etkileniyor onunda rahatsiz olmasini istermisin istemezsin degilmi birde insirah suresini oku insani kalbini aciyor ferahlatiyor arkadaslar digerlerini soylemis zaten..ama kendini rahatlatamassan bi uzmana gorunsende faydasi olur rahat ol evham yapma..

Ah ah ayni benim durumumdasin canim.Hamileyken başladı oğlum için olan kaygilarim oglum12 yasinda.Kizim su an 1.5 yasinda ama hala geçmedi.Benim bir ogrencimi 7 yasinda iken beyin tümöründen kaybettik.O günden beri kendime gelemedim.Sanki Dr ogluma kotu bir teşhis koymuş Allah korusun ben öyle üzülüyorum mahvoluyorum oluyorum bitiyorum öyleki hicdogmamis olmayi bile diliudiliyorum Emzirme surem bitsin koşarak psikiyatr a gidi cem yeter valla dayanamıyorum artık.

Lütfen bana da yardimci olun arkadaşlar daha ben konu acacaktim buna benzer.sirf yarari olur diye İnşirah suresini bile ezberledim.Amatam bir rahatlama olamiyor.

Internete bakarsak , hepimiz kanseriz ölmek üzereyiz. Bütün belirtileride kendimizde buluruz gariptir :)

Gecer tabı canım dua herseyın ılacıdır gecmeseydı bende kı panık gecmezdı annemı arardım telefnu acmadysa benım nefesm kesılırdı basına bısı geldı korkusyla tıtrrye tıtreye aglardım nefes alamazdm sadece annem degıl esıme babama kardeslerıme hepsıne hayatı zehır ettım annem namazını bzup tele bakıyrdu babam trafıkte dahı olsa acyrdu halbukı byle davranarak onlrı tehlıkeye atyrdum ama ılla seslerını duycam yksa duramazdm evde falan
Geçmesine sevindim Cnm çekilir çile değil.darısı başımıza

Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin.Benim oglumun da doğduğundan beri hep burnu kanar.doktor bazı çocukların burnundaki kılcal damarlarının çok hassas olabildiğini bu yüzden burnuna parmağını soktuğunda,burnu tikandiginda,yada sıcaktan etkilendiginde kanamasinin normal olduğunu söyledi.
Çok hareketli bir çocuk olduğunu söylemişsiniz..demekki sağa sola çarpıyor kendini oynarken.hemen panik olmayın. Ama yinede içiniz rahat olsun istiyorsanız bir full vücut kontrolü yaptırın.
Cnm zaten burnu bi akıyor bi tıkalı bi kere daha kanamişti ama parmağını sokmuştu acıdı dedi baktık kan geliyor sildik devamı gelmedi kısa sürdü 20 gün önce genel kan sayımı bide vitaminlere bakıldı kanı zaten her tahlilde düşük
Çıkıyor onun haricinde bise yoktu çok sükur ama oda çok korkutuyorl beni bidaha 1inde gidecez çocuğu da doktora getirmekten bunalttim.önemli bişe değildir inşallah

Ah ah ayni benim durumumdasin canim.Hamileyken başladı oğlum için olan kaygilarim oglum12 yasinda.Kizim su an 1.5 yasinda ama hala geçmedi.Benim bir ogrencimi 7 yasinda iken beyin tümöründen kaybettik.O günden beri kendime gelemedim.Sanki Dr ogluma kotu bir teşhis koymuş Allah korusun ben öyle üzülüyorum mahvoluyorum oluyorum bitiyorum öyleki hicdogmamis olmayi bile diliudiliyorum Emzirme surem bitsin koşarak psikiyatr a gidi cem yeter valla dayanamıyorum artık.
Çok zor yaşayan anlar gerçekten hep azar işitiyorum ama engel olamıyorumki içimde yaşayayım diyorum ama bi bakıyorum eşime bişe yoktur dimi niye kanadı acaba bundanmidir sundanmidir diye soruyorum oda bunalıyor.elişi yaptım geçen onu yaparken konsantreydim yine yapayım en iyisi etamin işlemek sende dene iyi gelir belki

Canim test yapildi birsey cikmadi yazmissin. Neden daha hala korkuyorsun ki? Benim kardesimde kucukken boyleydi. Ki hala burnu kanar. Dr burun kilcallari hassas dedi. Sicaktan kasimaktan herseydem burnu kanar. Beyaz tenli zaten. Kendi bir yere çarptığini hatirlamazdi ama bacaklari hep morluk yara bere icindeydi. Büyüdü simdi üniversite okuyor. Burun kilcallari icin kbb uzmani bir krem vermisti onu kullaninca rahatladi bayagi.

Back
X