- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi hayatumuttur
Arkadaşlar benim problemin oğlumla ya ben evham yapıyorum yada var bi sıkıntı eylülde inşallah 3 yasında olacak her çocuk gibi arada ateşleniyor genelde kulak burun kızarıkligindan antibiyotik içiyor geçiyor. Gecen elini burnuna soktu kanadı ben bi panik acıdı deyince baktık kan sızıyor uzun sürmedi durdu hemen bide bu aksam top oynuyordu terlemisti odada biraz sıcaktı baktık burnundan kan sızıyor ben yine bi panik ateş bastı beni terledim çarpıntım oldu hamileyim de hemen aklıma kotu şeyler geliyor internette baktım biraz bacaklarında arada morarma oluyor ama sürekli bi yere çarpar diz altında kansızlık hep var 10.5 genelde kanı düzenli kan ilacı hiç kullanmadım iştahı maşallah iyidir kilosu 15 yaşına gore normal lenfleri bi şişer bi iner ultrason çekildi enfeksiyona bağlı şişmeler önemli değil dendi.ben çok şaşkın paniğim eşimi ailemi de bunaltiyorum kotu bise var mı olur mu olacak mı sürekli bunları düşünüyorum.20 gün önce kan tahlili yapıldı kan düşüklüğü haricinde bişe de demedi.hareketli bi oğlum var yani birde kötü düşünme kötü olur diyorlar bu söylendi mi de artı korkuyorum. Ben bu düşüncelerden nasıl kurtulacam allaha emanet diyorum yaşanacak varsa zaten yaşanacak diyorum allahım sağlık ver diye dua ediyorum ama azıcık bişey oldumu kendimi düşünmekten araştırmaktan geri alamıyorum bi akıl verin şaştım kaldim .karışıkta yazmış olabilirim kendimden bunaldım