Paranoyak davranmak istemiyorum ilişkilerimde kurtarın beni

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba değerli hanımlar,

Hayatıma birini almakan çekiniyor. Ve korkuyorum..Çünkü ben her ilişkide en çok değer veren taraf ben oldum, mesela o.kişinin üstüne çok düştüm sevgimi çok belli ettim.. kıskançlıgimi gösterdim, hep ben ben. Ama busefer tamamen değişmek istiyorum. Rahat biri olmak.istiyorum, kendimi Ahırda almak.istiyorum.paranoya davranmak istemiyorum. Nerde ve nasıl başlıca bilmiyorum. :(

Taktikle olmazki bu is rol yapinca o is olmuyor. Ama parayonayaya ilgili diyeceğim tek sey ya kendin asacaksin yada uzman destegiyle.

Biz nasil kurtaralim senin terapi alman lazim iliskilerini saplanti haline getiriyorsun bir iki tavsiye ile olacak olsaydi keske

Daha ayrılalı çok olmadı kendine zaman ver biraz. Bir ilişkiye hazır olmadan kimseyi alma hayatına. Aceleye gerek yok.

Aynı bende öyleyim sanırım bu işin sırrı çok değer vermemen ve kıskanmaman yani buna ikna etmek lazım bilinç altını

aslında herşeyi farketmişsin. bi sonraki ilişkinde umursamaz takıl bakalım

Herseyin fazlası sıkar oyuzden 2 değer veriyorsan birini göstereceksin

20 li yaşlarda bende senin gibiydim diyebilirim canım . hep en çok değer veren bendim herşeyi yapabilirdim sevgim için vs vs vs.... yıllar geçtikçe değiştim ama bunun içinde hiç bi çaba sarf etmedim ne yardım aldım ne rol yaptım ne başka bişi... Yediğim kazıklar mı dersin olgunlaşmak mı dersin başka bişi mi dersin bilemem ama ben şuan geçmişe baktığım zaman kendime çok gülüyorum :) gerçekten çok gülüyorum... Bence ben bunları hep güven eksikliğinden yaşadım hem kendime hem karşımdakine olan güvensizliğimden yani. Sen neler yaşıyorsun bilemiyorum tabii ama yukarda bi arkadaşında dediği gibi 2 değer veriyorsan birini ona göster birini kendine yani yaşanmışlıklarım doğrultusunda bi tecrübe kimseye kendinden fazla değer verme canım ;)

Back
X