İlk başlarda sarkintiydi ama baktı ki bizden umut yok o zaman kırıklarını ortaya serdi. Biz bilgi işlemdeydik bize birşey tarif ederken bir yandan kadinlarla sosyal ağlardan konuşur buluşma ayarlardi. Telefon ederdi vs.Sizlerede sarkıntılık eden bir adama , milyon tane kırığınmı var dediniz gerçekten .
Aradan seneler geçti bi başını bi sonunu anlattığım için haklısınız tuhaf oldu :) İlk zamanlar sarkintiydi. Hani her gördüğüne yazilan tiplerden ama sonra yüz vermeyince vazgecmisti o tutumundan. Bahsettiğim diyalog senenin sonlarında olmuştu...Siz lise döneminde staj yaparken size mide bulandırıcı şekilde asılan bir adamla girdiğiniz diyalog bence de pek hoş olmamış.Milyon tane kırık çok ilginç değişik bir konuşma.
Bahsettiğiniz gibi bir olaylar çevremde hiç görmedim duymadım Allah iyi insanlarla karşılaştırsin.
Evet gerçekten çok saygısı varmış karısına ş....sizKızlar bi kaç gündür sürekli aldatılma konuları açılıyor. Ve her aldatılan eşinin ona karşı çok iyi oluşundan vs bahsediyor. Yani kesinlikle caktirmadiklarini herşeyin yolunda olduğu bir sırada yakaladıklarını vs anlatıyorlar. İnanın fazlasıyla sevip güvendiğim eşimden şüphe duymaya, korkmaya başladm.... Bu korkumu tetikleyen lisedeyken staj gördüğüm iş yerinde kendisi 30 küsür yaşında 2 çocuk babası mide bulandırıcı derece sarkıntı bir herif vardı. Eşi kapalı muhafazakar bir kadındı. Ona her özel günlerinde çalışırken yanımda hediye gönderir sonrada arar aşkımlar canımlar havada ucardi. Bir keresinde gayet pahalı bir pırlanta gönderip daha fazlasına layık olduğunu vs söyledi
Artık anlam veremediğim için sordum. Yani x abi milyon tane kırığın var hepsiyle ayrı konuşuyor buluşuyorsun.... Ama esinlede herşey yolunda gibi. Bu kadını sevmiyorsan neden ona rol kesiyorsun? Cevaben: Sevmediğimi nerden çıkardın çok seviyorum karımı ve ona olan saygımdan onunla yaşayamayacağım şeyler var.. Sadece o ihtiyacımı gideriyorum dedi... Dışarıdakilerle gönül bağının olmadığını söyledi. Bu ne pislik bir zihniyet. O zaman düşünmemiştim hiç ama insanın karısıyla yaşayamayacak neyi olur ki? Gerçekten karısını seven bir insan nasıl böyle olabilir aklım almıyor. O kadıncağız gibi aptal yerine konup uyutulmktan korkar oldum....
Kızlar bi kaç gündür sürekli aldatılma konuları açılıyor. Ve her aldatılan eşinin ona karşı çok iyi oluşundan vs bahsediyor. Yani kesinlikle caktirmadiklarini herşeyin yolunda olduğu bir sırada yakaladıklarını vs anlatıyorlar. İnanın fazlasıyla sevip güvendiğim eşimden şüphe duymaya, korkmaya başladm.... Bu korkumu tetikleyen lisedeyken staj gördüğüm iş yerinde kendisi 30 küsür yaşında 2 çocuk babası mide bulandırıcı derece sarkıntı bir herif vardı. Eşi kapalı muhafazakar bir kadındı. Ona her özel günlerinde çalışırken yanımda hediye gönderir sonrada arar aşkımlar canımlar havada ucardi. Bir keresinde gayet pahalı bir pırlanta gönderip daha fazlasına layık olduğunu vs söyledi
Artık anlam veremediğim için sordum. Yani x abi milyon tane kırığın var hepsiyle ayrı konuşuyor buluşuyorsun.... Ama esinlede herşey yolunda gibi. Bu kadını sevmiyorsan neden ona rol kesiyorsun? Cevaben: Sevmediğimi nerden çıkardın çok seviyorum karımı ve ona olan saygımdan onunla yaşayamayacağım şeyler var.. Sadece o ihtiyacımı gideriyorum dedi... Dışarıdakilerle gönül bağının olmadığını söyledi. Bu ne pislik bir zihniyet. O zaman düşünmemiştim hiç ama insanın karısıyla yaşayamayacak neyi olur ki? Gerçekten karısını seven bir insan nasıl böyle olabilir aklım almıyor. O kadıncağız gibi aptal yerine konup uyutulmktan korkar oldum....
Eski işyerimde bir adam vardıKızlar bi kaç gündür sürekli aldatılma konuları açılıyor. Ve her aldatılan eşinin ona karşı çok iyi oluşundan vs bahsediyor. Yani kesinlikle caktirmadiklarini herşeyin yolunda olduğu bir sırada yakaladıklarını vs anlatıyorlar. İnanın fazlasıyla sevip güvendiğim eşimden şüphe duymaya, korkmaya başladm.... Bu korkumu tetikleyen lisedeyken staj gördüğüm iş yerinde kendisi 30 küsür yaşında 2 çocuk babası mide bulandırıcı derece sarkıntı bir herif vardı. Eşi kapalı muhafazakar bir kadındı. Ona her özel günlerinde çalışırken yanımda hediye gönderir sonrada arar aşkımlar canımlar havada ucardi. Bir keresinde gayet pahalı bir pırlanta gönderip daha fazlasına layık olduğunu vs söyledi
Bende tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum bi anda karşıma çıktı. Bu aralar hem burda hem etrafimda çok fazla aldatilma mevzuları duyuyorum gerçekten piskolojim bozuldu ve bu hayatta en kaldıramayacağım konulardan biri gerçekten insan en güvendiği kişiden böyle bişey görürse ne yapar. Yada söyle soylıyım böyle bi durumda kadın mi suçlu adam mi suçlu kime göre neye göre yada nasıl anlarım ne yaparım??? Kafamda deli sorulardır???Kızlar bi kaç gündür sürekli aldatılma konuları açılıyor. Ve her aldatılan eşinin ona karşı çok iyi oluşundan vs bahsediyor. Yani kesinlikle caktirmadiklarini herşeyin yolunda olduğu bir sırada yakaladıklarını vs anlatıyorlar. İnanın fazlasıyla sevip güvendiğim eşimden şüphe duymaya, korkmaya başladm.... Bu korkumu tetikleyen lisedeyken staj gördüğüm iş yerinde kendisi 30 küsür yaşında 2 çocuk babası mide bulandırıcı derece sarkıntı bir herif vardı. Eşi kapalı muhafazakar bir kadındı. Ona her özel günlerinde çalışırken yanımda hediye gönderir sonrada arar aşkımlar canımlar havada ucardi. Bir keresinde gayet pahalı bir pırlanta gönderip daha fazlasına layık olduğunu vs söyledi
Hepsi ayni desene...Eski işyerimde bir adam vardı
Bir başkasına ; Aldatırken yakalanmamanın en garanti yolu “”evdekine”” iyi davranmak derken duymuştum....
Bir gun esimin akrabalarindan hepimizin aldatildigini bildigimiz bi kadin bana esinin surekli yaninda oldugunu sabah ogle aksam yemeklerinde ble eve geldigini onsuz hic biyere gitmedigini anlatmisti.. erkekleri bos birakmican bnmki byle cok iyi demisti. Bi an şok oldum kadin bnm esimi anlatiyor resmen yani bnm esimde surekli ynmda vs. Kadinin aldatildigndan haberi yoktu, soylesen inanmayacak durumda zaten. İnsan boyle birsey gorse ne yapar cidden....Bende tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum bi anda karşıma çıktı. Bu aralar hem burda hem etrafimda çok fazla aldatilma mevzuları duyuyorum gerçekten piskolojim bozuldu ve bu hayatta en kaldıramayacağım konulardan biri gerçekten insan en güvendiği kişiden böyle bişey görürse ne yapar. Yada söyle soylıyım böyle bi durumda kadın mi suçlu adam mi suçlu kime göre neye göre yada nasıl anlarım ne yaparım??? Kafamda deli sorulardır???
Işte böyle. Kadın evinin kadını olsun hizmetini tam yapsın vaktinde evine girsin çıksın arkadaş ortamı olmasın aynı zamanda da bakımlı olsun kocasını fazla sıkmasın ama aynı zamanda gözünü de ayırmasın eee simdi bu kadın aldatilinca neye yansın ben anlamiyorum bazı adamlara gerçekten anlam veremiyorum.Bir gun esimin akrabalarindan hepimizin aldatildigini bildigimiz bi kadin bana esinin surekli yaninda oldugunu sabah ogle aksam yemeklerinde ble eve geldigini onsuz hic biyere gitmedigini anlatmisti.. erkekleri bos birakmican bnmki byle cok iyi demisti. Bi an şok oldum kadin bnm esimi anlatiyor resmen yani bnm esimde surekli ynmda vs. Kadinin aldatildigndan haberi yoktu, soylesen inanmayacak durumda zaten. İnsan boyle birsey gorse ne yapar cidden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?