Paranoyak mı oldum?

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Kızlar bi kaç gündür sürekli aldatılma konuları açılıyor. Ve her aldatılan eşinin ona karşı çok iyi oluşundan vs bahsediyor. Yani kesinlikle caktirmadiklarini herşeyin yolunda olduğu bir sırada yakaladıklarını vs anlatıyorlar. İnanın fazlasıyla sevip güvendiğim eşimden şüphe duymaya, korkmaya başladm.... Bu korkumu tetikleyen lisedeyken staj gördüğüm iş yerinde kendisi 30 küsür yaşında 2 çocuk babası mide bulandırıcı derece sarkıntı bir herif vardı. Eşi kapalı muhafazakar bir kadındı. Ona her özel günlerinde çalışırken yanımda hediye gönderir sonrada arar aşkımlar canımlar havada ucardi. Bir keresinde gayet pahalı bir pırlanta gönderip daha fazlasına layık olduğunu vs söyledi
Artık anlam veremediğim için sordum. Yani x abi milyon tane kırığın var hepsiyle ayrı konuşuyor buluşuyorsun.... Ama esinlede herşey yolunda gibi. Bu kadını sevmiyorsan neden ona rol kesiyorsun? Cevaben: Sevmediğimi nerden çıkardın çok seviyorum karımı ve ona olan saygımdan onunla yaşayamayacağım şeyler var.. Sadece o ihtiyacımı gideriyorum dedi... Dışarıdakilerle gönül bağının olmadığını söyledi. Bu ne pislik bir zihniyet. O zaman düşünmemiştim hiç ama insanın karısıyla yaşayamayacak neyi olur ki? Gerçekten karısını seven bir insan nasıl böyle olabilir aklım almıyor. O kadıncağız gibi aptal yerine konup uyutulmktan korkar oldum....

Son düzenleme:
Aldatilmak bir kadin icin buyuk travma, ki bana gore aldatmak sadece cinsel birliktelik degildir.
Ben aldatildigim zamanlarda, yilbasi kutlamalari, romantik ortamlar, lux otellerde suit odalar, 14 subatta balayi odasi bilmem nee ki 10 yillik evliyiz .
Kemalim yapmaz demedim hic, agir seyler yasadim haa simdi pismanliktan geberiyor ne fayda, aldatan kendini aldatir net.

Yalniz size sarkan birine cidden bu soruyu sordunuzmu ?

Sizlerede sarkıntılık eden bir adama , milyon tane kırığınmı var dediniz gerçekten .
İlk başlarda sarkintiydi ama baktı ki bizden umut yok o zaman kırıklarını ortaya serdi. Biz bilgi işlemdeydik bize birşey tarif ederken bir yandan kadinlarla sosyal ağlardan konuşur buluşma ayarlardi. Telefon ederdi vs.

Siz lise döneminde staj yaparken size mide bulandırıcı şekilde asılan bir adamla girdiğiniz diyalog bence de pek hoş olmamış.Milyon tane kırık çok ilginç değişik bir konuşma.

Bahsettiğiniz gibi bir olaylar çevremde hiç görmedim duymadım Allah iyi insanlarla karşılaştırsin.

Size asılan adamla "kırık" muhabbeti yapmanız bir kenara, burada sorunlu evlilikler, aldatılmalar anlatılıyor bu demek değil ki her erkek eşini aldatıyor yada fırsat kolluyor.

Bu paronoyalara girmeye hıc gerek yok, böyle birşey varsa yada olursa bir şekilde gün yüzüne çıkar zaten, o zaman düşünür insan ne yapacağım diye.

Ayrıca o adam tamamen iğrençliğinin üzerini örtmeye çalışıyor eşime saygımdan onunla yapamadığım şeyleri başka kadınlarla yapıyorum diye, zerre saygısı olsa eşine başka bir kadına o gözle bakmaz zaten.

Aradan seneler geçti bi başını bi sonunu anlattığım için haklısınız tuhaf oldu :) İlk zamanlar sarkintiydi. Hani her gördüğüne yazilan tiplerden ama sonra yüz vermeyince vazgecmisti o tutumundan. Bahsettiğim diyalog senenin sonlarında olmuştu...

Evet gerçekten çok saygısı varmış karısına ş....siz

Bir kıvılcıma bakiyor bazi seyler. Yeri geliyor 10 senelik karısına yabancilaşiyor. Sirf kendini hakli cikarmak icin cocuklarinin annesinin namusuna laf ediyor. Sirf kendini masum gosterebilmek icin "aşk" adı altinda yasiyor duygularini... Ama herseyden önce ya karısına cok iyi davranarak aldatmaya devam ediyor , yada akil almaz psikolojik siddet uygulayarak aldatmaya devam ediyor. Onemli olan kocayi iyi taniyabilmekte...

Benim kocam bana cok cok iyi davrnmaya baslasa hediye alsa suphelenirim. Benim kocam psikolojik siddet uygulasa suphelenirim. Benim kocam bana eskisi gibi bakmiyorsa yine suphelenirim.

Bir kadin tanidigimiza 3 senedir aldatildigini anlatmaya calisiyoruz anlamiyor. Direk soyluyoruz anlamiyor. Iste onlar kemalim yapmaz diyenler. O kemaller ne haltlar yiyorlar ahhh ahhh...

Benim anladığım kadarıyla karısını gerçekten seviyor ama cinsel anlamda pis bi adam onları karısına yakıştıramıyor diğerlerine uygun görüyor. Eşinizi en iyi siz tanırsınız günahını almayalım şimdi :)

Eski işyerimde bir adam vardı
Bir başkasına ; Aldatırken yakalanmamanın en garanti yolu “”evdekine”” iyi davranmak derken duymuştum....

Bende tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum bi anda karşıma çıktı. Bu aralar hem burda hem etrafimda çok fazla aldatilma mevzuları duyuyorum gerçekten piskolojim bozuldu ve bu hayatta en kaldıramayacağım konulardan biri gerçekten insan en güvendiği kişiden böyle bişey görürse ne yapar. Yada söyle soylıyım böyle bi durumda kadın mi suçlu adam mi suçlu kime göre neye göre yada nasıl anlarım ne yaparım??? Kafamda deli sorulardır???

Ben paronayaların kimseye bişey kazandıracağını sanmıyorum, aksine insanın kendine zarar verdiğini düşünüyorum. Kemalim yapmazcı değilim ama kaderciyimdir.. Ve aldatılma süresinin insanı daha az veya fazla üzdüğüne de inanmıyorum.. Yani ilk aldatıldığınızda yakalasanız da, 3 yıl sonra yakalasanız da aynı acı, aynı hayal kırıklığı, aynı yıkım, aynı hayatın alt üst oluşu falan filan..daha önce 8 ay boyunca aldatılmışlığım var ve çok sürpriz bir tesadüfle öğrenmiştim, Allah bir şekilde karşısına çıkarıyor insanın..

buraya insanlar gelip şöyle güzel evliliğim var eşim beni hiç aldatmıyor diye konu kimse açmaz ki. burası bir derdim var bölümü buraya bakarak hah herkesin çok derdi var diyemeyiz. ama konunuza gelecek olursak insanoğlu bu kadın erkek farketmez aldatabilir mi evet aldatabilir. her erkek kadın aldatır mı aldatmaz. mesela ben eşime güvenirim. oda bana güvenir. ha ama insanoğlu bu. olur mu olur. onu da olduğu zaman çaresine bakarız. araba çarpmasından korkup eve saklanmıyorsak paranoyaya bağlayıp eşimin telefonunu mailini karıştırıp yada peşine adam takamam. çok saf olmamak lazım ve benimki yapmaz deyip de gözleri bağlamamak lazım kısaca ince bir çizgi işte. aman çokta şey etmemek lazım. hayat işte

Pis cinsel fantezileri olan bir adam...
Karısına yakıştıramiyor...
Onla bunla yapıyor işte...

Bir gun esimin akrabalarindan hepimizin aldatildigini bildigimiz bi kadin bana esinin surekli yaninda oldugunu sabah ogle aksam yemeklerinde ble eve geldigini onsuz hic biyere gitmedigini anlatmisti.. erkekleri bos birakmican bnmki byle cok iyi demisti. Bi an şok oldum kadin bnm esimi anlatiyor resmen yani bnm esimde surekli ynmda vs. Kadinin aldatildigndan haberi yoktu, soylesen inanmayacak durumda zaten. İnsan boyle birsey gorse ne yapar cidden....

Işte böyle. Kadın evinin kadını olsun hizmetini tam yapsın vaktinde evine girsin çıksın arkadaş ortamı olmasın aynı zamanda da bakımlı olsun kocasını fazla sıkmasın ama aynı zamanda gözünü de ayırmasın eee simdi bu kadın aldatilinca neye yansın ben anlamiyorum bazı adamlara gerçekten anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…