- 19 Mayıs 2017
- 524
- 505
- 53
Kızlar bi kaç gündür sürekli aldatılma konuları açılıyor. Ve her aldatılan eşinin ona karşı çok iyi oluşundan vs bahsediyor. Yani kesinlikle caktirmadiklarini herşeyin yolunda olduğu bir sırada yakaladıklarını vs anlatıyorlar. İnanın fazlasıyla sevip güvendiğim eşimden şüphe duymaya, korkmaya başladm.... Bu korkumu tetikleyen lisedeyken staj gördüğüm iş yerinde kendisi 30 küsür yaşında 2 çocuk babası mide bulandırıcı derece sarkıntı bir herif vardı. Eşi kapalı muhafazakar bir kadındı. Ona her özel günlerinde çalışırken yanımda hediye gönderir sonrada arar aşkımlar canımlar havada ucardi. Bir keresinde gayet pahalı bir pırlanta gönderip daha fazlasına layık olduğunu vs söyledi
Artık anlam veremediğim için sordum. Yani x abi milyon tane kırığın var hepsiyle ayrı konuşuyor buluşuyorsun.... Ama esinlede herşey yolunda gibi. Bu kadını sevmiyorsan neden ona rol kesiyorsun? Cevaben: Sevmediğimi nerden çıkardın çok seviyorum karımı ve ona olan saygımdan onunla yaşayamayacağım şeyler var.. Sadece o ihtiyacımı gideriyorum dedi... Dışarıdakilerle gönül bağının olmadığını söyledi. Bu ne pislik bir zihniyet. O zaman düşünmemiştim hiç ama insanın karısıyla yaşayamayacak neyi olur ki? Gerçekten karısını seven bir insan nasıl böyle olabilir aklım almıyor. O kadıncağız gibi aptal yerine konup uyutulmktan korkar oldum....
Artık anlam veremediğim için sordum. Yani x abi milyon tane kırığın var hepsiyle ayrı konuşuyor buluşuyorsun.... Ama esinlede herşey yolunda gibi. Bu kadını sevmiyorsan neden ona rol kesiyorsun? Cevaben: Sevmediğimi nerden çıkardın çok seviyorum karımı ve ona olan saygımdan onunla yaşayamayacağım şeyler var.. Sadece o ihtiyacımı gideriyorum dedi... Dışarıdakilerle gönül bağının olmadığını söyledi. Bu ne pislik bir zihniyet. O zaman düşünmemiştim hiç ama insanın karısıyla yaşayamayacak neyi olur ki? Gerçekten karısını seven bir insan nasıl böyle olabilir aklım almıyor. O kadıncağız gibi aptal yerine konup uyutulmktan korkar oldum....
Son düzenleme: