kızlar ben ailemle yaşıyorum çok rahat dışarı çıkmam gece falan hiç çıkamam
dün erkek arkasaşımın evine ev arkadaşının sevgilsi geldi, gece 11e kadar tv izlemişler sinir oldum ya bu ne samimiyet sevgilime kızıyorum ben mi çağrıyorum tvde mi izlemicem diyo
bugün maç izlemeye gidecekler 4 erkek ve geceki kız
ben kudurdum sinirden ne işi var gelmicek o gelirse sen gitme dedim
sevgilimde karışma bana yanlış bişey mi yapıyorum ben sevgilsiyle geliyo banane dedi
bend enaparsan yap dedim gene msj atmaya devam etti ne var sorun etcek diye
bi maç izleyecem altı üstü buna bile karışılmaz dedi bende istediğini yap ama o kızı istemiyorum dedim
o da napım ben arkadaşlarımla gidiom o da sevgilisiyle geliyo mal mal oturcam mı evde yeter dedi
bende tamam ya ama o kız yanında bi arkadaş falan getirirse gitme lütfen yazdım
bu sefer tamam aşkım velide geldi falan filan yazmış ben de tmm grş. yazdım
kızlar bende mi sorun var sevgilimde mi..bana karışma dedi istemiyom gitmesni diye soğuk davrandı çok üzülüyorum
dün erkek arkasaşımın evine ev arkadaşının sevgilsi geldi, gece 11e kadar tv izlemişler sinir oldum ya bu ne samimiyet sevgilime kızıyorum ben mi çağrıyorum tvde mi izlemicem diyo
bugün maç izlemeye gidecekler 4 erkek ve geceki kız
ben kudurdum sinirden ne işi var gelmicek o gelirse sen gitme dedim
sevgilimde karışma bana yanlış bişey mi yapıyorum ben sevgilsiyle geliyo banane dedi
bend enaparsan yap dedim gene msj atmaya devam etti ne var sorun etcek diye
bi maç izleyecem altı üstü buna bile karışılmaz dedi bende istediğini yap ama o kızı istemiyorum dedim
o da napım ben arkadaşlarımla gidiom o da sevgilisiyle geliyo mal mal oturcam mı evde yeter dedi
bende tamam ya ama o kız yanında bi arkadaş falan getirirse gitme lütfen yazdım
bu sefer tamam aşkım velide geldi falan filan yazmış ben de tmm grş. yazdım
kızlar bende mi sorun var sevgilimde mi..bana karışma dedi istemiyom gitmesni diye soğuk davrandı çok üzülüyorum
Son düzenleme: