paranoyak mıyım yoksa insanlar mı rahat

ben iki olayı da yaşayan biri olarak yorum yapıcam :) bende çok gittim sevgilimin arkadaşlarıyla maç izlemeye falan yada birlikte kalmışızdır hepimiz ve sana şöyle söylim gözüm sevgilimden başkasınıda görmüyo o an :) he bende sinir olur muyum bu duruma? olurum ama belli etmem çünkü biliyorum saçmalık ve boşuna sorun yaşıcaz. senle ilgilenmez, atıyorum msj atarsın bakmaz ararsın açmaz nedenide ortam sohbet muhabbet vs dir tamam ama şu an sadece onu bunaltırsın :) böyle durumlarda bi mesajı elli kere yazıp sildiğimi bilirim sinirden eskiden yani ama şimdi benle ilgileniyosa sorun yapmıyorum normal bi arkadaş da değil sevgilisiyse hele takmaya bile değmez :34:

canm ya gene kavga ettik:26:
kız şuan evdeymiş yine bende lanet olsun dedim al işte yine başladın dedi... bende nerde oturuo yanında mı dedim yok kucağımda oturuo dedi :18: :18:

bende yeter be düzgün cvp ver dedim sanane dedi nerde oturuyosa oturuyo dedi

sonra düzgün konuştuk bi süre anlattı ben şanslıymışım ki o kız sevgilim hg demese tek kelime bile etmiomuşmuş falan filan

sonuçta hala küsüz ve ben kırgınım çok :ssz: artık dayanamıomuş bu gereksiz kıskançlığa sinirlerini mahvetmşim

ay çok sinir oluyorum okudukça yaaa. offf! keşke sen de özgür olsan.

ay çok sinir oluyorum okudukça yaaa. offf! keşke sen de özgür olsan.

barıştık canm
dediki bu ev sadece benim değil ev arkadaşımda var kızıda ben çağırmıyorum gereksiz yere üzme artık beni ne olur dedi
bende tamam ama o kızla karşılaşırsam rahatsız olduğumuzu söyleceğm dedim o da bende rahatsız olmadığımı sölerim dedi çok sinir oldum sonrad dediki benim ev arkadaşlarımda senin gelmenden rahatsız olamaz istediğin zaman gelirsin dedi
gözleri doldu çok bunladım artık ben kötü bişey mi yapıyorum da bana kızıyosun dedi bende tamam haklısın dedim sarıldım öyle barıştık :31:

barıştık canm
dediki bu ev sadece benim değil ev arkadaşımda var kızıda ben çağırmıyorum gereksiz yere üzme artık beni ne olur dedi
bende tamam ama o kızla karşılaşırsam rahatsız olduğumuzu söyleceğm dedim o da bende rahatsız olmadığımı sölerim dedi çok sinir oldum sonrad dediki benim ev arkadaşlarımda senin gelmenden rahatsız olamaz istediğin zaman gelirsin dedi
gözleri doldu çok bunladım artık ben kötü bişey mi yapıyorum da bana kızıyosun dedi bende tamam haklısın dedim sarıldım öyle barıştık :31:

kötü bişi yapmıyo tabi ama böle şeyler cidden çok rahatsızlık verici. sevindim barıştığınıza :))

bence çok haklısın cnm sorun etmekte. paranoyak değilsin, ben de böyleyim çünkü zehir ederim geceyi...
bende sorun yaratıyorum.bir ara arkadaşlarıyla toplanıp yemeğe gidiyorlardı. erkekler ama kızlarda oluyordu.o zamanlar kızamıyordum.çok kıskanırım.izin vermedim sonra bensiz gidemeyeceğini anlaynca beraber gittik:) iyikide gidiomuşum gittiğim yemeklerin çoğunda arabulanlar oluyordu.yalnız bırakma derim:)

Canım o kızın yerınde sen de olabilirdin ve bu kez de siz 4 erkek ve bir sen gezecektiniz..Bence çok doğal tatlım..

bence çok haklısın cnm sorun etmekte. paranoyak değilsin, ben de böyleyim çünkü zehir ederim geceyi...
bende sorun yaratıyorum.bir ara arkadaşlarıyla toplanıp yemeğe gidiyorlardı. erkekler ama kızlarda oluyordu.o zamanlar kızamıyordum.çok kıskanırım.izin vermedim sonra bensiz gidemeyeceğini anlaynca beraber gittik:) iyikide gidiomuşum gittiğim yemeklerin çoğunda arabulanlar oluyordu.yalnız bırakma derim:)

canm zaten dışarı çıkabildiğim her an sevgilim yanımda tabi küs falan değilsek ben ailmele yaşadığım için 8den sonra falan yanında olmaıyorum işte:14:

Back
X