Paranoyak oldum sanırım

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
Merhaba arkadaslar. Daha önce de konu actım 3 yıllık iliskim o şahsın kız arkadaşlarını benden önde tutması benim kuzenlerimle konuşmama izin vermeyip kendisi bütün kız arkadaşlarıyla istemediğim halde konuştuğu icin bitmisti. İliskimde aldatma da yasamıstım. Biliyorum kızacaksınız ama ben de suan cok pişmanım. En son bi kız arkadaşı yaZdı kıZdım tartıstımıstık. Bi sen kendi haklıymıs gibi telefonda bağırdı çağırdı sifresini değistirdi kriz geçirmiş! Ailesiyle tanışmıştık ben memurum ailem işi olursa gelsin demisti.Kız kardeşi aldı telefonu arama dedi annnesi de öyle oğlumun pesini bırak dedi .. kusura bakmayın aynı seyleri yazıyorum ama ben kendimi alamıyorum sürekli watsapta acık mı falan diye bakmaktan.

Merhaba arkadaslar. Daha önce de konu actım 3 yıllık iliskim o şahsın kız arkadaşlarını benden önde tutması benim kuzenlerimle konuşmama izin vermeyip kendisi bütün kız arkadaşlarıyla istemediğim halde konuştuğu icin bitmisti. İliskimde aldatma da yasamıstım. Biliyorum kızacaksınız ama ben de suan cok pişmanım. En son bi kız arkadaşı yaZdı kıZdım tartıstımıstık. Bi sen kendi haklıymıs gibi telefonda bağırdı çağırdı sifresini değistirdi kriz geçirmiş! Ailesiyle tanışmıştık ben memurum ailem işi olursa gelsin demisti.Kız kardeşi aldı telefonu arama dedi annnesi de öyle oğlumun pesini bırak dedi .. kusura bakmayın aynı seyleri yazıyorum ama ben kendimi alamıyorum sürekli watsapta acık mı falan diye bakmaktan.
Sizin hayatınız bukadar önemsiz mi?
Hiç mi hayalleriniz yok ?
Neden deger vermeyi bilmeyen kıskanıyorum diye kısıtlayan kişilerin degerini bukadar abartıyorsunuz.
Bizimde eşimiz kıskanıyor ama onunla konuşma bununla konuşma diye degil.
Adam kendi önünü açmak için sizi sindirmiş ailesi de öyle.
Allah aşkına bunları yaşamak için deliye dönmeyin hayat çok güzel mutluluk güzel olan herşeyde

bir adam sevglisini eşini ne kadar kasıyorsa kısıtlıyorsa o kadar aldatmaya aranmaya eğilimli
bu yüzden karşı tarafı kısıyor ben neler yapıyorum ya o da yaparsa diye
Aynen. Zaten yaptı da. Her haltı yiyip sonrA kalkıp bana arkadaşlarım onlar dedi. Bitti zAten ama sürekli onu takip halindeyim ailesinin söyledikleri aklımda sürekli

Hatırladım sizi. Ortada bir 3 yıl var bu 3 yılın verdiği bir alışkanlık var tabiki de istemsiz bakacaksınız, dayanamayacaksınız stalklayacaksınız dediğim gibi alışkanlık acınız taze.

Ama eğer bu izlemeler, stalklamalar devam ederse bunu da alışkanlık yapacaksınız hastalık boyutuna gelecek. Dikkat edin.

Hatırladım sizi. Ortada bir 3 yıl var bu 3 yılın verdiği bir alışkanlık var tabiki de istemsiz bakacaksınız, dayanamayacaksınız stalklayacaksınız dediğim gibi alışkanlık acınız taze.

Ama eğer bu izlemeler, stalklamalar devam ederse bunu da alışkanlık yapacaksınız hastalık boyutuna gelecek. Dikkat edin.
:(( evet kendime sinir oluyorum.

Kendine zarar verenlerin vücut bulmuş halisiniz.
Neden kuzum yani neden bu ısrar, saygıya önce kendimizle başlamazmıyız ?
Yazıktır yapma biteni zorlama kendine eziyet etme.

Kendine zarar verenlerin vücut bulmuş halisiniz.
Neden kuzum yani neden bu ısrar, saygıya önce kendimizle başlamazmıyız ?
Yazıktır yapma biteni zorlama kendine eziyet etme.
Ya tekrar başlama gibi bir niyetim Yok asla. Ama sürekli ona bakmaktan kendimi alamıyorum. Sindiremiyorum olanları. Hak etmediğim cok sey yaşattı. Kız kardeşi liseye gidiyor. Onu bana savundu

Ya tekrar başlama gibi bir niyetim Yok asla. Ama sürekli ona bakmaktan kendimi alamıyorum. Sindiremiyorum olanları. Hak etmediğim cok sey yaşattı. Kız kardeşi liseye gidiyor. Onu bana savundu

Kendini kandırma tekrar başlamayı düşünmeyen neden sürekli takip etsin.
Boşver canı cehenneme de bitir. Sil rehberinden
Kız kardeşini neden savundu bilmiyorum ama insanın kardeşini savunması gayet olası..

Basım kalabalıktı ancak öyle yazabildim. Kendimi anlattığıma inanıyorum :)))

Anlatma kısmına çok inanmayın çünkü olay nedir tam belli değil. Aldattım-kıskandım-kuzene yasak-o görüştü-şifre-kriz-görümce adayı-oğluma elleme... Çok gereksiz; karışık. İlişki bitti demişsiniz ama devam ediyor gibi haller... Bitmemiş sanki, hala bi kavga filan. Niye?

Anlatma kısmına çok inanmayın çünkü olay nedir tam belli değil. Aldattım-kıskandım-kuzene yasak-o görüştü-şifre-kriz-görümce adayı-oğluma elleme... Çok gereksiz; karışık. İlişki bitti demişsiniz ama devam ediyor gibi haller... Bitmemiş sanki, hala bi kavga filan. Niye?
Kavga flaan yok. En son tartışma oydu. Ve bi daha konuşmadık. Bi siz bu sekilde anlamıssınz sanırım. Bitti ve ben sürekli onu takip ediyorum dedim.

Kız kardeşini neden savundu bilmiyorum ama insanın kardeşini savunması gayet olası..
Hayır kız kardeşi bana bi daha arama sorma dedi. Benim sucum yokken o ne hakla bana öyle konuşabilir dedim savundu yani

Hayır kız kardeşi bana bi daha arama sorma dedi. Benim sucum yokken o ne hakla bana öyle konuşabilir dedim savundu yani

Hıııı bu daha kötü ya
Haksız kardeşini bile sana karşı savunmuşsa bitmiş.
Sen abla sözü dinle sil şu herifi rehberinden rahatla kuzum

Başlamak
Hıııı bu daha kötü ya
Haksız kardeşini bile sana karşı savunmuşsa bitmiş.
Sen abla sözü dinle sil şu herifi rehberinden rahatla kuzum
sildim Allah’a havale ettim onu

Kavga flaan yok. En son tartışma oydu. Ve bi daha konuşmadık. Bi siz bu sekilde anlamıssınz sanırım. Bitti ve ben sürekli onu takip ediyorum dedim.

Cümleler bunlar:
En son bi kız arkadaşı yaZdı kıZdım tartıstımıstık. Bi sen kendi haklıymıs gibi telefonda bağırdı çağırdı sifresini değistirdi kriz geçirmiş! Ailesiyle tanışmıştık ben memurum ailem işi olursa gelsin demisti.Kız kardeşi aldı telefonu arama dedi annnesi de öyle oğlumun pesini bırak dedi .. kusura bakmayın aynı seyleri yazıyorum ama ben kendimi alamıyorum sürekli watsapta acık mı falan diye bakmaktan.

Bitti kısmını da yazının başında şu şekilde verilmiş:
3 yıllık iliskim o şahsın kız arkadaşlarını benden önde tutması benim kuzenlerimle konuşmama izin vermeyip kendisi bütün kız arkadaşlarıyla istemediğim halde konuştuğu icin bitmisti

Yani bitme sebebi klasik kıskançlık duruyor, bittikten sonra da ayrı bir kız yazmış gibi devam ediyor konu.
İki farklı anlam çıkabilir; net değil. Ama sorun değil, anlayalım da, fayda sağlayacaksak sağlayalım; normalde yazıya takmam da işte anlam karışık verilmiş.

Bu takip işleri, sakat işler. Kendinizde bir boşluk var ve bu bu şekilde asla dolmaz, aksine artar ve sizden çalar.
Bi amaç mı edinseniz? Şöyle bi para biriktirip Türkiye turu filan, yalnız kafa, ya da kafa dengi bir arkadaşınla? Atıyorum ya da bi hobiye yönelsen şöyle ispatlasan onda kendini? Bu boşluk insanı yer, gerek yok. Bi dernek vb. bi yere kayıt olsan, spor salonu da olur... Yeni manitalar filan, gözün gönlün şenlense? Saçlar başlar bi de bakım yaptır şöyle? Hım?

Back
X