Paranoyak oldum sanırım

Merhaba arkadaslar. Daha önce de konu actım 3 yıllık iliskim o şahsın kız arkadaşlarını benden önde tutması benim kuzenlerimle konuşmama izin vermeyip kendisi bütün kız arkadaşlarıyla istemediğim halde konuştuğu icin bitmisti. İliskimde aldatma da yasamıstım. Biliyorum kızacaksınız ama ben de suan cok pişmanım. En son bi kız arkadaşı yaZdı kıZdım tartıstımıstık. Bi sen kendi haklıymıs gibi telefonda bağırdı çağırdı sifresini değistirdi kriz geçirmiş! Ailesiyle tanışmıştık ben memurum ailem işi olursa gelsin demisti.Kız kardeşi aldı telefonu arama dedi annnesi de öyle oğlumun pesini bırak dedi .. kusura bakmayın aynı seyleri yazıyorum ama ben kendimi alamıyorum sürekli watsapta acık mı falan diye bakmaktan.
O ne iş yapıyor?

Kendisi lise mezunu olduğunu söylüyordu. Devamlı bir işi yoktu. Yaklaşık 2 ay önce lise 2 terk olduğunu öğrendim. İşi yok suanda
Başınıza bela mi almak istiyorsunuz ?
Adamın işi gücü yok,sizi aldatmış, garip bir ailesi var..

Canına mi susadın guzelim :)

Başınıza bela mi almak istiyorsunuz ?
Adamın işi gücü yok,sizi aldatmış, garip bir ailesi var..

Canına mi susadın guzelim :)
İste hatam cok fazla. O yalanına ragmen devam ettim. Lise mezunuyum diye yalan attı bana. Aldatmasını bile affettim. Ama su dakikadan sonrA devam etme gibi bir sey olamaz. O da bitirdi ben de. Hayırlısı diyorum buna cok inanıyorum

Flörtleştiğim bir adam vardı. Onunda eski sevgilisi takip ediyor, fake hesaplar açmış kimi takip etse istek atıyor beni zaten takıntı haline getirdi gibi kız, fake hesaplardan etmiş, kendi hesaplarından çok etti zaten en sonunda kabul edip yazmıştım engellemiş. Hastalıklı birşey.
Bakmayın kendinize hakim olun. Uğraş bulunca akıla gelmiyor.
Ben de paranoyak olmus durumdayım ayrıca. İlk günlerdir diye kendimi avutuyorum insallah bundan sonrA bu kadar takipte olmam

bir adam sevglisini eşini ne kadar kasıyorsa kısıtlıyorsa o kadar aldatmaya aranmaya eğilimli
bu yüzden karşı tarafı kısıyor ben neler yapıyorum ya o da yaparsa diye
Heh aynen öyle. Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş. Adama bak kendisi her haltı yesin ama kızlar konuşmasın dışarı bakmasın, giyinmesin. Gerçi ben de eşim tarafından aldatıldım ama o beni hiç kısıtlamazdı. Bana sonsuz bir güveni vardı :)))

Canım sen pişman falan değilsin hala dönsün diye bekliyorsun yeme bizi.
Hayır pişmanım dönsün diye beklemiyorum. Eger öyle olsa yazardım arardım. Sonucta 3 yol gecirdim onunla iyi ya da kötü. Birden böyle olunca ben de sindiremedim

Heh aynen öyle. Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş. Adama bak kendisi her haltı yesin ama kızlar konuşmasın dışarı bakmasın, giyinmesin. Gerçi ben de eşim tarafından aldatıldım ama o beni hiç kısıtlamazdı. Bana sonsuz bir güveni vardı :)))
Aynen öyle biriydi. Allah bu aldatanları bildiği gibi yapsın insallah

Back
X