Hemsire mi? Yahu hikayenin sonunda bahçivan çıkarsın sen.Tamam o zaman ilk müdahale eden hemşireymişim meğersem ben. Böyle kabul edin konuyu da susun.
:)Çok kan kaybetmiş çocuğu sadece entübe mi ettiniz
Değil :)Resimdeki siz misiniz? Eğer öyleyse zaten ifşa oldunuz neyin saklaması bu
Bu da resmime takmış yaDeğil :)
:) peki o zaman.Değil :)
Hayır canım aksine sen ona taktın benim diye.Bu da resmime takmış ya
Bahçıvanları mı küçümsüyorsun sen? Ne kadar ayıp.Hemsire mi? Yahu hikayenin sonunda bahçivan çıkarsın sen.
Cevap veremedi zaten soruma boşver. Resimdeki benim dese olayı saklama çabası yalan çıkacak değilim dese önceki yalanları ortaya çıkacak. Yalancı olmakta zor. YazıkHayır canım aksine sen ona taktın benim diye.
Benim. Olayın ayrıntıları çok hassas, böyle bir platformda anlatamam.Resimdeki siz misiniz? Eğer öyleyse zaten ifşa oldunuz neyin saklaması bu
Yok canım zaten kendisi diyor benim diye de biz daha önce kendisini başka fotolarindan bildiğimiz için ( tabi o da kendisi mi muamma) o olmadığını biliyoruz.Cevap veremedi zaten soruma boşver. Resimdeki benim dese olayı saklama çabası yalan çıkacak değilim dese önceki yalanları ortaya çıkacak. Yalancı olmakta zor. Yazık
Daha önceki resimlerinden birine burnunun estetiğe ihtiyacı var dediğim için ban yemiştimYok canım zaten kendisi diyor benim diye de biz daha önce kendisini başka fotolarindan bildiğimiz için ( tabi o da kendisi mi muamma) o olmadığını biliyoruz.
Tabi bu kadarıni anlatıp hassas diye diğer ayrıntılara girilmeyince konu gerçeklik bütününü tamamiyle korudu.Benim. Olayın ayrıntıları çok hassas, böyle bir platformda anlatamam.
Ben de burun farkıni dediğim için ban yemisligim vardır.Daha önceki resimlerinden birine burnunun estetiğe ihtiyacı var dediğim için ban yemiştimhatırladım şimdi
Bahçıvanları mı küçümsüyorsun sen? Ne kadar ayıp.
Ben de burun farkını dediğim için ban yemisligim vardır.
Aklin yolu bir demek ki ince bilek
Bu resimdekinin Turk olduguna bile inancım yokBenim. Olayın ayrıntıları çok hassas, böyle bir platformda anlatamam.
Hep yabancılara benzetirler zaten teşekkür ederimBu resimdekinin Turk olduguna bile inancım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?