BenHic banlanmamis insanlara extra gicigim var. Bir gun herkes ban tadini almali .
Ilk banimi yillar once Kazen'den yemistim.
İlk banın siyasetten di ilk bir şok sonra sonra alışıyor be insanIlk banimi yillar once Kazen'den yemistim.
O zamanlar daha yeniyim polemikli bir konu acmisim, haberim yok.O yuzden o konuyu hic unutmam. Zaten o konu da silinmisti.
Merak ettim. Bakayım bi...Merveokanaşk diye bir üye vardı. Bizi sağlam kandırdıda bayaaaaa sağlam ama:)
O zamanlar cezalar katlanarak artardi . Simdiki gibi 3 ayda bir silinmiyordu.İlk banın siyasetten di ilk bir şok sonra sonra alışıyor be insan
kim olaki onlarO zamanlar cezalar katlanarak artardi . Simdiki gibi 3 ayda bir silinmiyordu.
3 ay banlanan arkadaslar biliyorum ben.
MerveOkanAsk diye aratirsan gorunebilir. Benden duymus olma.@MerveOkanAşk değil mi? Aa neden görünmüyor? Üye de konularda yok.
kim olaki onlar
Aklımda birkaç kişi var ama
Allah yardımcısı olsun acısı çok büyük. Neler duyuyoruz sonuçta insanın aklına herşey geliyor. Bencede dışarıda biyere davet edin yada yanınıza birini alın ve çıkarken geldi davet etmek zorunda kaldım kusura bakma diyin.Kızlar acil danışmam gereken bir konu var sizlere. (Konuda gecen olay biraz hassas, kucuk bir cocugun hayat mucadelesini de icerir, etkilenirim diyenler okumasin bence)
Hastanemizde bir hemşire hanım var. Samimi olup dert paylaştığım biri değil kendisi. Yani yakin bir arkadasim degildi hicbir zaman, ama aramiz kötü de degildi.
Birkaç ay önce benim nöbetimde korkunç bir olay oldu. 9 yaşındaki oğlu kaçırıldı birileri tarafından ve bıçaklanmış, çok kan kaybetmiş bir şekilde bulundu. Goren kisi ambulansi aramis ve ilcede tek hastaneyiz, tabi ki bizim hastanemize geldi.
Geldiginde uzun suredir kalbi durmus bir haldeydi, durumu hic umut vaadetmiyordu.
Nobette tek doktordum o gun, entube ettik (nefes alisverisi icin tup taktik) kalp masajina basladik. Bir sure sonra ritmi geri dondu ve buyuk hastaneye sevk ettik. Orada birkac gun yogun bakimda kalip vefat etti, maalesef.
Neyse dün hemşire hanım aradı beni, haftasonu evine davet etti. Daha önce evine gitmişliğim yok, dertleşmiş de değiliz. Ha olay sonrası nasılsın nasıl oldun diye konuştuk elbette ama bu kadar.
Şimdi bir şüphe aldı beni. Evlat acısı yaşadı bu insan, acısını tahmin bile edemeyiz. Psikolojisinin bozuk olma ihtimali var.
Yani açık konuşmak gerekirse bana zarar verebileceğini düşündüm. İlk müdahale eden doktor ben olduğumdan içten içe beni mi suçluyor acaba?
Gitmeyim diyorum, bu kez de ya kadının ihtiyacı varsa bir dosta, misafire?
Çok katilli dizi izliyorum, ondan mı böyle oldu?
Kazen bey var, Curly bey var onlar admin, ben moderatörüm, yardımcıları diyebiliriz bir nevi, onların olmadığı zamanlar düzeni sağlarım. Yazımın devamı konuyu geyiğe çeviren üyeleredir, lütfen siz üstünüze alınmayınız.Mune den başka admin yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?