Paranoyak oldum

Bence gitmeyin yaninizda biri olsa bile gitmeyin. Belki abartiyirsun diyecekler bana ama yaninizda gidenede sizede ikram ettikleriyle ne biliyim istese 5 kisi gidin yine zarar vermek isterse verir ve saglikci bu kadin bir cok maddeye cok rahat ulasabilir. Ben olsam sadece disarda bulusurdum ya da hic bulusmazdim. Belki biraz abattim evet ama bir kac ay once cocugunu kaybetmis bir kadinin psikolojisini bilemeyiz

Acılı bir anne, sadece son anlarını dinlemek istiyordur.
Ne zaman bu kadar katı yürekli olduk.
Evlat acısı çeken annenin delirmiş, katil potansiyeline sahip olma düşüncesi nasıl bir akıl mantık, nasıl bir vicdandır?
Üstelik oda sağlıkçı anlattığın şeyleri öylece bihaber şekilde dinlemez.

Gerçeksen eğer seni kınıyorum Ayşenaz. Hele senin doktor olma ihtimalin beni tamamiyle doktorlardan soğutabilir.

Bilemedim ki şimdi.
Oğlunun son anlarını görmüş biriyle de oturup konuşmak istiyordur. Belki anlat diyecek sana ne haldeydi.
Ama insan çekinmiyor da değil.
Yanına 1-2 arkadaşını alıp gidebilirsin ama direkte gitmemezlik olmasın

Her actiginiz konuda mesleginiz ve profil fotonuz hakkinda dogru bilgilendirme yapmadiginiz yorumlarini okuyorum.Dolayisiyla actiginiz konununda inandiriciligi olmadigi vurgulaniyor,konuya yorum getiren uyelerdense, gercekliginiz ile ilgili bir yorumdan daha cok keyif aliyorsunuz bu da arkadaslarin tezini guclendiriyor..Kafa bulmaksa hadi buldunuz bunun keyifli yani ne?İnsanlarin bana eger gerceksem yalansin demesi her hakli insani kizdiracagi uzere benide kizdirir ama ofkeden cok alay hakim,sanirim bu da kabiliyet istiyor MugeHatun konularini okumanizi tavsiye edebilirim daha gercek nasil olunur?

Allah yardımcısı olsun acısı çok büyük. Neler duyuyoruz sonuçta insanın aklına herşey geliyor. Bencede dışarıda biyere davet edin yada yanınıza birini alın ve çıkarken geldi davet etmek zorunda kaldım kusura bakma diyin.

Mune den başka admin yokmu
Kazen bey var, Curly bey var onlar admin, ben moderatörüm, yardımcıları diyebiliriz bir nevi, onların olmadığı zamanlar düzeni sağlarım. Yazımın devamı konuyu geyiğe çeviren üyeleredir, lütfen siz üstünüze alınmayınız.

Mesela güzel üyelerimiz aldıkları ilk banlarla hatıralara dalmışlar, son olmayacak banlarıyla geçmişlerini yad etmelerine yardımcı olacağım şimdi, çünkü neden ? Geyik yapmak, konu dışı yazmak yasak, çünkü neden bir üyenin gerçekliğine inanılmıyorsa topikte inanmıyorum valla inanmıyorum, ay kesin inanmıyorum demek yasak, şikayet et butonu ay inanmıyorum deyip rapor etmek için var, kullanılsın değil mi?

Aysenaz93 doktor mu değil mi bilmem, anlattığı konular gerçek mi hayal dünyası mı onu da bilmem, üye olurken gbt istemiyoruz, diploma veya ikametgah belgesi istemiyoruz, cinsiyet kadınsa yeterli.

TC istedik onu bile vermekten kaçındı çoğu üye, birde diploma, gbt, ikametgah istesek ne olur kim bilir?

Velev ki konu sahibesi doktor değil, bunu nasıl ispat edeceğiz? Sitede yurt dışında yaşadığı sanılan her üye yurt dışında mı yaşıyor? Meslek kısmında doktor, avukat, öğretmen yazan, eğitim durumu lisans, yüksek lisans yazan herkesin bilgileri doğru mu? Hiç sanmıyorum, üstünüze alınmayın ama bilgileri topyekün yanlış olan bir sürü üye var çünkü burası anonim bir yer, insanlar deşifre olmamak için kullanıcı adıyla üye oluyor.

Aysenaz93 size hayal dünyasını mı aktarıyor? Yalan söylediğini mi düşünüyorsunuz? O zaman bize somut delil sunmanız lazım, doktor olmadığını, avatardakinin kendisi olmadığını kanıtlamanız lazım, biz kimseyi sen avukat değilmişsin, doktor değilmişsin diyerek mış-mişlerle suçlayıp işlem yapamayız, o takdirde X bir şehirde ülkede yaşıyor gibi görünen üyeleri kandırdın deyip atmamız lazım, meslek kısmında x bir meslek yazan ama o mesleği yaptığından şüphe duyulan tüm üyeleri atmamız lazım, bu işler mış mişle yürümüyor sitede.

Biz en fazla ne yapabiliriz kendisiyle site irtibat numarası üzerinden iletişime geçeriz aaa kadınmış gerçekten deriz, bizim için bu kısmı önemli çünkü, üyeleri çalıştığını söylediği yerleri arayıp tek tek teyit edemeyiz, doğru söylediğini kabul eder geçeriz, dürüst davranmış olacağına inanırız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…