Paranoyak oldum

Yahu cocugunu kaybetmis bi kadindan bahsediyosunuz sizden niye intikam almak istesin ki ne ara bu kadar kati yurekli olduk cok korkuyosaniz birini alin yaniniza kafa dagitmak dertlesmek istiyor da olabilir
Olabilir bir yanım da böyle düşünüyor

Üstüne varmayın kızın ya; canının istediğini yazsın.
Ben Ayşenaz karakterinin gerçekliğiyle ilgilenmiyorum şahsen; olaylara bakıyorum, olabilir şeyler bunlar, Ayşenaz doktor ya da değil ne olacak ya? Gerçekse de okumuş insan bırakın övünsün kendiyle, gıcık verme Ayşenaz sen de millete, ben seni yüzük konusundan beridir destekliyorum, bipolar konusundan hatırlıyorum, doktorsan da yakışır kuzum, fotodaki sensen, değilsen de no problem. Sen yaz yorumlayalım denk geldikçe:

Ben korkmazdım, kadın ne yapacak yani? Git ziyaretine, çocuğu ile son bağ siz arasında, belki "Anlatır mısın?" diyecek, der de acılı anne. Sen işlemlerinden eminsen gerisini düşünme. Acabalarını susturmaya ihtiyacı var o kadının da.

Yüzük konusundan beri ben de kendimi destekliyorum
Şaka bir yana, işlerden eminim ama bu ülkede doktor hep suçlanır bilirsiniz az çok, tam olarak kestiremiyorum.

Yüzük konusundan beri ben de kendimi destekliyorum
Şaka bir yana, işlerden eminim ama bu ülkede doktor hep suçlanır bilirsiniz az çok, tam olarak kestiremiyorum.

Hep olmaz, olgun birisi yapmaz, onlar haber olanlar. Geçende iğneye uğradım, doktorum kendisi itiraf etti "Geç kaldım bir gün bekletmeseydim iyiydi" diye, biraz hırpalandım ama geçti. O da insan yani döveyim mi söveyim mi? Geri getirecek mi o anı?

Seni sıkıştırsa, hırpalasa, suçlasa ne geçecek eline o kadının? Hiçbir şey. Sen acısına ortak ol, çok korkuyorsan da diğer doktor arkadaşını da al yanına, beraber gidin uygun bir günde. Ya da dışarıda buluşun.

Baya uzak kalmisim kk gundemine ben.Bir goz gezdirdim de neden bu kizcagizin konulari boyle oluyor ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…