- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Buyrun benim.Ben de burun farkıni dediğim için ban yemisligim vardır.
Aklin yolu bir demek ki ince bilek
Bence siz yine de onceki profil resminizi kullanın o daha gercekci:)Hep yabancılara benzetirler zaten teşekkür ederim
:)))Buyrun benim.
Banim yeni acildi basimi yakmayin.
Bu nedir cok merak ettım:)Merveokanaşk vakası olabilir mi acaba?
Olabilir bir yanım da böyle düşünüyorYahu cocugunu kaybetmis bi kadindan bahsediyosunuz sizden niye intikam almak istesin ki ne ara bu kadar kati yurekli olduk cok korkuyosaniz birini alin yaniniza kafa dagitmak dertlesmek istiyor da olabilir
Merveokanaşk diye bir üye vardı. Bizi sağlam kandırdıda bayaaaaa sağlam ama:)Bu nedir cok merak ettım:)
Ay ben onu kacırmısım cok mu eski olay konuya sımdı ulasabılırmıyım acabaMerveokanaşk diye bir üye vardı. Bizi sağlam kandırdıda bayaaaaa sağlam ama:)
Buyuk kayip. Arsivlere bakabilirsin.Ay ben onu kacırmısım cok mu eski olay konuya sımdı ulasabılırmıyım acaba
Yüzük konusundan beri ben de kendimi destekliyorumÜstüne varmayın kızın ya; canının istediğini yazsın.
Ben Ayşenaz karakterinin gerçekliğiyle ilgilenmiyorum şahsen; olaylara bakıyorum, olabilir şeyler bunlar, Ayşenaz doktor ya da değil ne olacak ya? Gerçekse de okumuş insan bırakın övünsün kendiyle, gıcık verme Ayşenaz sen de millete, ben seni yüzük konusundan beridir destekliyorum, bipolar konusundan hatırlıyorum, doktorsan da yakışır kuzum, fotodaki sensen, değilsen de no problem. Sen yaz yorumlayalım denk geldikçe:
Ben korkmazdım, kadın ne yapacak yani? Git ziyaretine, çocuğu ile son bağ siz arasında, belki "Anlatır mısın?" diyecek, der de acılı anne. Sen işlemlerinden eminsen gerisini düşünme. Acabalarını susturmaya ihtiyacı var o kadının da.
Buyuk kayip. Arsivlere bakabilirsin.KK tarihi hakkinda bilgi sahibi olalim lutfen.
Yüzük konusundan beri ben de kendimi destekliyorum
Şaka bir yana, işlerden eminim ama bu ülkede doktor hep suçlanır bilirsiniz az çok, tam olarak kestiremiyorum.
Hic banlanmamis insanlara extra gicigim var. Bir gun herkes ban tadini almali .Milleti de zorla banlattırcaksın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?