• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranoyak oldum

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Bugunlerde oyle dusunceler dolasioki beynimde, sevgilimle 3 senedir birlikteyiz bugune kdr hic dusunmedigim seyler gelio aklima. Hic bi supheli davranisi olmammasina ragmen, en kucuk bi haraketinde sanki bana yalan soyluomus gbi gelio ve bu durum benide onuda rahatsiz edio. Ne yapsamda kurtulsam bu dusuncelerden :s

Simdiden saolun yorumlariniz icin:enbuyukkk:

benımde 3 yıllık bi ilişkim var ve tam da senın dedıgın gıbı hıç bir süpheli hareketi yokken bunlar bendede olmustu. bence o karsı tarafın ılgısının azlmasından olmalı.ben ona bağlıyorum..

Evt bnce korkuorum, o ruya gbi askin kaybolmasindan :s
Bi sure sonra monoton bi iliskiye sahip olmak , ilgisiz bi sevgiliye sahip olmak korkutuo beni

Ben bugune kadar boyle birsey yasamadim ama sanirim asiri sahiplenme ve kaybetme korkusu buna neden,aman dikkat derim,kendinizi gerkesiz yere yipratmayin..

bugünlerde beni de bu şekilde duygular sardı 9 yıllık ilişkim var son 3.5 yılı evlilik ama bu şüpheler yeni çıktı kendimi çok yıprattım bende mafoldumben

benımde 3 yıllık bi ilişkim var ve tam da senın dedıgın gıbı hıç bir süpheli hareketi yokken bunlar bendede olmustu. bence o karsı tarafın ılgısının azlmasından olmalı.ben ona bağlıyorum..

benimde 3 snem yeni bitti aynuı şeylei bende hissettim bir ara ama zamnla ilgili sanırım

bu durum sadece sizin onu kaybetme korkunuzdan kaynaklanıo sanki her an yanlısı olucak ve onu kaybediceksiniz die korkuosunuz bence cok fazla dşünmeyin hayatınıza bakın hersey olucana varır siz böle yaptıkca üstüne düşüorsunuz ve düştükce hersey daha ters gidioo

O kişiyi hayatınızın merkezi yaptığınız için kaynaklanıyor bence.
O olmadan yaşamak,onu kaybetmek,bir başkasıyla beraber olma ihtimali...gibi şeyleri düşündüğünüz an paranoyak biri olup çıkıyorsunuz işte.
Her an,el ele göz göze bir aşk yaşayamaz insanlar.
En ufak bir ilgisizlik,huzursuzluk.. hissettiğiniz an kendinizide karşınızdaki insanıda bunaltmaya başlıyorsunuz.
Kendi kendinize ilişkinin sonunu hazırlamak gibi birşey oluyor bu.

Hayatınızın merkezi dedim ya;
Orada siz olmalısınız.
Doğrusu böyle diye düşünüyorum.

[B]Evt haklisiniz arkadaslar , bgn kendimi test ettim ve nedenin karsi tarafin ilgisinin azalmasi yuzunden oldugunu anladim.. Evt bnde cok ustune gittim buaralar sevgimi brz fazla hissettirdim oda haliyle geri cekildi biraz. Ama bugun ne yaptim ne ettim gayet normal davrandim sanki takmiomuusm gbi, Buseferde o sordu hayirdir sende bi deisiklik var diye :) Bnde gayet cool bi sekilde yok askim sna oyle gelmistir dedim:) BIrazda o dusunsun kivransin hih[/B]

Evet canım benimde 7 senelik bir ilişkim var ve biraz fazla ilgi gösterdiğim zaman aynı şeyleri bende yaşıyorum. Erkeklere fazla ilgi göstermeye gelmiyor hemen bi havalara giriyorlar ama biz bayanlar erkeklere göre herzaman daha duygusalız ve duygularımızı belli etmeden yapamıyoruz ama duygularımızı frenlememiz lazım kaçan biz kovalayan onlar olmalı.

benimde 3 senelik bi ilşkim var aynı sen gibiyim kafamda kurup kurup onunla kavgaediyorum dun cok fena kızdı ama bidaha aramaz sanırımmafoldumben

O kişiyi hayatınızın merkezi yaptığınız için kaynaklanıyor bence.
O olmadan yaşamak,onu kaybetmek,bir başkasıyla beraber olma ihtimali...gibi şeyleri düşündüğünüz an paranoyak biri olup çıkıyorsunuz işte.
Her an,el ele göz göze bir aşk yaşayamaz insanlar.
En ufak bir ilgisizlik,huzursuzluk.. hissettiğiniz an kendinizide karşınızdaki insanıda bunaltmaya başlıyorsunuz.
Kendi kendinize ilişkinin sonunu hazırlamak gibi birşey oluyor bu.

Hayatınızın merkezi dedim ya;
Orada siz olmalısınız.
Doğrusu böyle diye düşünüyorum.

ışte aynen böyle. Bundan kaynaklanıyor bütün paranoyalar...
Ben dibimdeyken bazen saçma sapan düşüncelere kapılıyorumda senin kapılmaman anormol olur bayaaa bi uzaksınız çünkü.Dedim ya ben yakındayken böyleysem sen uzaktayken nasıl olursun bilmem .Bu arada 5. senemize giriyoruz biz yılbaşında..

duygularıma tercüman olan bi konu alkisalkisalkis
karşı tarafın ilgisizliğinden kaynaklanan kaybetme korkusu, olur olmaz şüpheler vs...

Peki arkadaşlar neden yıllar geçtikçe bu erkek milleti ilgisizleşiyor bizde mi hata var acaba neden böyle oluyor sizce???

Peki arkadaşlar neden yıllar geçtikçe bu erkek milleti ilgisizleşiyor bizde mi hata var acaba neden böyle oluyor sizce???

kişiden kişiye değişir benim kız arkadaşımın sevgilisi hala çok ilgili ,
bizden kaynaklıyo die düşünüyorum, biraz üstlerine çok gidiyoruz , sevgimizi çok belli ediyoruz (ama ben etmeden duramam) , kaybetmekten korktuğumuz için bunaltıyoruz

Çünkü tamamen sahiplendikleri için nasıl olsa benim diyerek ilgiyi elinden bırakıyorlar...
Seviyorlar yine ama ilk zamanlarda ki gibi kaybetme korkuları olmadıkları için daha bi rahatlıyorlar..
Bu yüzden ilgi azalıyor..
Ama biz kadınlar her zaman ilgiye açız ister ilk zamanlarda olsun ister yıllar sonra olsun hep ilgi isteriz sürekli... :) Doyumsusuz yani bu konuda:)

Evet canım bende öyle belli etmiycem fazla diyorum ama bi bakıyorum yine belli etmeden duramıyorum ilgiyi biraz geri çekmekte fayda var sanırım kaybetmeyelim derken daha kötü ediyoruz herşeyi.

Çünkü tamamen sahiplendikleri için nasıl olsa benim diyerek ilgiyi elinden bırakıyorlar...
Seviyorlar yine ama ilk zamanlarda ki gibi kaybetme korkuları olmadıkları için daha bi rahatlıyorlar..
Bu yüzden ilgi azalıyor..
Ama biz kadınlar her zaman ilgiye açız ister ilk zamanlarda olsun ister yıllar sonra olsun hep ilgi isteriz sürekli... :) Doyumsusuz yani bu konuda:)

Evet canım bende yaşıyorum aynı şeyleri 7 senedir beraberiz 2 aydır nişanlıyım ama sanki nişandan sonra iyice rahatlaştı. Tamam tabiki kimsede hiçbişey ilk günkü gibi kalmıyor ama monotonluk olması o kadar üzüyorki insanı ama engelde olamıyorsun bazı şeylere.

Back
X