paranoyaklaştım

Sibel03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
38
-68
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar ilk defa karşılıklı hislerimin olduğu bi ilişkim başladı. ilk sevgilim sayılır.
1 aydır tanıyorum ama son 17 gündür sevgili olduk benle ciddi düşündüğünü vazgeçmeyeceğini falan söyledi, ilişkimizi uzaktan yürütüyoruz çünkü ben okuyorum , ona defalarca söyledim bu ilişkinin olmayacağını ama vazgeçmedi ,sevgiye aç olduğunu söylemişti bende zamanla daha çok sevdim ve bağlandım şimdi kafayı yicem acı çekmekten korkuyorum önceden hiç aklımda olmazdı şimdi 7 24 düşünüyorum davranışları yetersiz gelmeye başladı bide yaşı benden küçük ama yalan söylüyor aynı yaşta olduğumuzu söylüyor

Son düzenleme:
Davranışları yetersiz ve yalancı.
Neden uzatıyorsun bu ilişkiyi?

kizlar hep ilgi bekler... sonra cok ilgi gorur bikar bence herseyin ortasi guzel dogal haline birakmak gerek belki asiri ilgi senden uzaklasmasina neden olacak bunu dile getirirsen... gerci ilgi ne Kadar ilgi... ilgiden mana etdigin ney tam onuda bilmiyorum cunku herkese göre degisiyor... bence biraz Zaman yay ilerde bu seni cok rahatiz ederse dile gteirirsin ...dusuncem bu.. kib :) .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…