- Konu Sahibi betelgeuse
arkadaşlar bu soru benim için değil nazar değmesin ben çok mutlu bir şekilde evliyim ancak malesef kız kardeşim şöyle bir durum yaşıyor..Nişanlısından ayrıldı ve zamanında kız kardeşim parasal olarak zor durumdayken istememesine rağmen nişanlısı para vermişti..Şimdi ise ayrılırlarken eski nişanlısı çıldırdı ve yok işte tüm sana verdiğim paraları hediyeleri istiyorum diye aldığı elbiselere kadar istiyor..Kız tabiki çıldırdı herşeyi koydu bi koliye yolladı ancak ben parayı vermemesi taraftarıyım çünkü hiç bir zaman istememişti o para olmadan da yaşayabilirdi önce reddetti karşılıksız olarak verildiğini zannediyorduki harcandı bitti nasıl şimdi ayarlasın da versin o parayı tamam ayarlarsın edersin de borç değil bir şey değil bir nevi zorla verilen bir para neden versin ki..Birlikteyken her türlü erkeklik yapılacak ayrılınca kılkuyruk olunacak insan istemeye utanır bir düşünür bu kız hiç para istedi mi senden sen canım içim elvermiyor senin rahat yaşamamana diyip yolluyorsun normalde kızcağız normal yaşardı kimseye borcu olmazdı değil mi ama?