- Konu Sahibi betelgeuse
-
bence parayı en başından almamalıydı nişanlısı zorlamış olsa da...çünkü insanların niyetleri belli olmuyor..gün geliyor böyle durumlara düşüyor insan..
benim fikrimi sorarsanız o para geri ödenmeli...ben rahatsız olurdum şahsen...
Sizinle aynı fikirdeyim ne kadar ısrar etsede almamalıydı o parayıinsanoğlu bu çiğ süt emmiş kardeşinde olsa gün gelir yapılan iyilikler başa kakılır malesef var böyle insanlar o paraları adam zorla isteyerek vermiş olsada geri istediğine göre helal etmeyecek ve vicdanen kız kardeşinizinde kafasının rahat etmesi açısından parasını geri ödemeli sonrasından paramı yedin deyip burnundan getirmesin kardeşininde kimseye minnet borcu kalmasın:26: şahsen bende olsam kesinlikle her kuruşuna kadar iade ederdim...
orası doğru zamanında alma da demiştim kaç kere çok ısrar ediyor demişti neyse ders oldu artık kimseden para almaz heralde...Şu anda zaten durum sadece zor duruma düşürmek olsun zarar verebilmek olsun diye yapılan bir şey sinirimizi bozan da bu..yoksa zaten alınan yüzüğü vs zaten verdi ama birkaç parça tshirt elbise istemenin edepli bir tarafı yok zaten kız onları birilerine vericekti ayrılmış adını duymak istemiyor elbiseyi görünce aklına gelecek sinirleri bozulacak.Buna rağmen kendine alınan hediyeleri yollamak yok ama nasıl uyuz bir adammış kız kardeşimde gururdan ölecek istemiyorum diyor..Resmen pislik yapmak için kıvranıyorum şurada kızda tık yok..İnsanlar çok düşüyorlar şaşırmamak gerek artık herhalde..
Muhatap olmaya gerek yok bence. Elbiselerine kadar isteyen adam parayı illaki ister zaten. Kemiği atın ite susturun diyesim geldi. Kusura bakmayın
ayrılık sebebi adamın çok baskıcı olması..Kardeşim hiç bir şey yapamaz oldu sürekli kıskançlık kavgaları yaşıyorlardı sürekli kavga ediyorlardı artık kardeşim en sonunda ben bu adamla evlenirsem bütün arkadaşlarımı silip atmam gerekecek diyerek yapamayacağını anladı ve ayrıldı öyle en son iş arkaşlarıyla öğle yemeği yemeye bir restorana gitmişler bunun üzerine 2 saat kaç erkek var o erkekler kim diye sorguya tutmuş sonra da kavga etmişler ki zaten kızlı erkekli grup olarak gidilen bir öğle yemeğinde bu kadar kavga çıkmış..ve para da ara ara verilen paralar bunun hesabının yapılması çok garip zaten topluca bir şey verilmedi insan düşünemiyor ki o arada verilen paranın hesabının yapılabileceğini..ama verip kurtulmak en iyisi gerçekten büyüklük bizde kalsın..
arkadaşlar bu soru benim için değil nazar değmesin ben çok mutlu bir şekilde evliyim ancak malesef kız kardeşim şöyle bir durum yaşıyor..Nişanlısından ayrıldı ve zamanında kız kardeşim parasal olarak zor durumdayken istememesine rağmen nişanlısı para vermişti..Şimdi ise ayrılırlarken eski nişanlısı çıldırdı ve yok işte tüm sana verdiğim paraları hediyeleri istiyorum diye aldığı elbiselere kadar istiyor..Kız tabiki çıldırdı herşeyi koydu bi koliye yolladı ancak ben parayı vermemesi taraftarıyım çünkü hiç bir zaman istememişti o para olmadan da yaşayabilirdi önce reddetti karşılıksız olarak verildiğini zannediyorduki harcandı bitti nasıl şimdi ayarlasın da versin o parayı tamam ayarlarsın edersin de borç değil bir şey değil bir nevi zorla verilen bir para neden versin ki..Birlikteyken her türlü erkeklik yapılacak ayrılınca kılkuyruk olunacak insan istemeye utanır bir düşünür bu kız hiç para istedi mi senden sen canım içim elvermiyor senin rahat yaşamamana diyip yolluyorsun normalde kızcağız normal yaşardı kimseye borcu olmazdı değil mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?