- 30 Aralık 2019
- 54
- 22
- 3
- Konu Sahibi calendestina
-
Gerçekten parasız kalınca yek derdiniz sigara mi?
sigara da içmeyiversin paşam.
Gerçekten parasız kalınca yek derdiniz sigara mi?
Totosunu kaldırmayıp sigara bekleyen adami asla yanimda tutmam cok net.
eşin sana yük olduğunu düşündüğü için söylemiş ayrılığı
parasızlık adama herşeyi söyletir
ALLAH yardımcınız olsun
iş yerinizin durumu iyi değil o zaman
Bugüne kadar kimseye boşanın demedim.
Mutluluktan havaya uçmanız gereken dönemde, cicim aylarınızda adamın derdi sigaraysa zaten boşanın.
Hiç iyi değil eşim çalışmadıgı için burayı bırakamıyorumda cesarette edemiyorum zateneşin sana yük olduğunu düşündüğü için söylemiş ayrılığı
parasızlık adama herşeyi söyletir
ALLAH yardımcınız olsun
iş yerinizin durumu iyi değil o zaman
Hep sigara içmiş bilmiyorum ben kullanmıyorum zaten tek derdi sigara değil aslında ama . Sanırım bağımlılar bunu anlayabilir
Normal geliyo açıkçası ya. oda stresli bide sigarada olmayınca deliriyodur heralde bilemiyorum ruh halini daha eve gitmedimha şu an tek dert koca müsveddesinin sigarası mı? efendi hazretlerinin yoksunluk krizi yiyecek ekmekten, borçtan daha mı önemliymiş acaba?
hem şu an işi yok hem senden gelecek paradan sigara alınamıyor diye lafı ayrılığa getiriyor ve bu senin için çok mu normal de öylesine anlatabiliyorsun..
yeminle koyarım tekmeyi g...ne öyle kocam olsun. akşam akşam sinir yaptım
Size normal geliyorsa onunda bu saçmalıklarının arkası gelir ne diyeyim biz anormaliz o zamanNormal geliyo açıkçası ya. oda stresli bide sigarada olmayınca deliriyodur heralde bilemiyorum ruh halini daha eve gitmedim
Hiç iyi değil eşim çalışmadıgı için burayı bırakamıyorumda cesarette edemiyorum zaten
Normal geliyo açıkçası ya. oda stresli bide sigarada olmayınca deliriyodur heralde bilemiyorum ruh halini daha eve gitmedim
İş kesin olmadan neden mevcut işinden ayrıldı onu anlamadım?
Bence bu lafına tepki koy kolayca bahsedemesin ayrılıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?