- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi calendestina
- #41
Yok bacim bosama tabi ki. Elinde avucunda ne varsa öncelikle kocanın keyfi ihtiyaçlarını gidernapıyım boşanayım mı şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bacim bosama tabi ki. Elinde avucunda ne varsa öncelikle kocanın keyfi ihtiyaçlarını gidernapıyım boşanayım mı şimdi
Önce bi sigara alsın kocasına diimi amaYok bacim bosama tabi ki. Elinde avucunda ne varsa öncelikle kocanın keyfi ihtiyaçlarını gideraç misin tok musun fatura mi var borç mu var ne önemi vaaar ?
Yok bacim bosama tabi ki. Elinde avucunda ne varsa öncelikle kocanın keyfi ihtiyaçlarını gideraç misin tok musun fatura mi var borç mu var ne önemi vaaar ?
Önce bi sigara alsın kocasına diimi ama
Önce bi sigara alsın kocasına diimi ama
Ne alakası var? Durum tam da bu. Kocana cikaramadigin penceleri burada çıkarma. Korkunç olan kocan. Aciz olan da sensin.Çok korkunçsunuz gerçekten.
Hayır bosanalim diyen kocası bir de.bana çıkışıyor. Aman neyse.
Ya adam geçinemiyoruz diye ayrılalım dedi. Sigara bi simge orda. zaten sonumuz belli yani ama bu şekilde küçümseyen tavrınız korkunç hanımefendi. İnsanlarlar geçimsizlikten çaresizlikten intihar ediyolarNe alakası var? Durum tam da bu. Kocana cikaramadigin penceleri burada çıkarma. Korkunç olan kocan. Aciz olan da sensin.
Sigara zaten bi simge konu para yok yani iş yok vs vs. Sigara getirmedin eve ayrılalım demedi kibende sigara içerim ama elimde param yoksa da içeyim diye zorlamam sonuçta bağımlılıkta olsa keyfi bir ihtiyaç , daha temel ve zorunlu ihtiyaçların çok çok gerisinde. banka önemli 1 lira borcun bile olsa yedi yirmi dört arayıp rahatsız ederler. tek sorunun sigara olacağını düşünmek istemiyorum farklı dertleri de olabilir. ama gerçek bile isteye sigara yoksa ayrılalım diyorsa düşünmek gerekir.
Sende çok safsın be bacımÇok korkunçsunuz gerçekten.
Oda ufak tefek işlere gidiyo ya yani çabalıyo biliyorum görüyorum. hem İş buldu zatenBak güzel kardeşim senin kocan asalak misali sömürüyo seni. Çalışma zahmetinde bile bulunmuyo Bir de bana sigara almıyorsun diye sana tripleniyor. Evli kalmanın amacı nedir bu adamla söyler misin
Neden küçümsemeyim? Aksine sizin için üzüldüm. Onceligin sigara mi olmasi çaresizlik? Borcumuz var fatura odeyemiyoruz desen evet çok çok haklısın. Ama senin anlattığım kadarıyla söylüyorum sorunun eline para geçecek fakat borç odemek yerine sigara alınması. Yani bu nasıl bir akıl tutulması?bunun için boşanma teklif eden bir eş var. Bence burada bana laf yetistireceginize evliliğinizi gözden gecirin. Yani siz de tuhafsiniz. Neyse.Ya adam geçinemiyoruz diye ayrılalım dedi. Sigara bi simge orda. zaten sonumuz belli yani ama bu şekilde küçümseyen tavrınız korkunç hanımefendi. İnsanlarlar geçimsizlikten çaresizlikten intihar ediyolar
Konuyu okuyunca aynı şeyi düşündüm. Konu sahibi konuyu anlatırken bile olayın ciddiyetini hala tam çözememiş gibi.Sende çok safsın be bacım
Sigara zaten bi simge konu para yok yani iş yok vs vs. Sigara getirmedin eve ayrılalım demedi ki
[/QUO
önceliğin banka olduğu için mi ayrılalım dedi bankaya yatırmasanz parayı ne yapacakmış?Sigara zaten bi simge konu para yok yani iş yok vs vs. Sigara getirmedin eve ayrılalım demedi ki
Banka borcundan önce reeldeki borçlarımızı ödeyelim diyoNeden küçümsemeyim? Aksine sizin için üzüldüm. Onceligin sigara mi olmasi çaresizlik? Borcumuz var fatura odeyemiyoruz desen evet çok çok haklısın. Ama senin anlattığım kadarıyla söylüyorum sorunun eline para geçecek fakat borç odemek yerine sigara alınması. Yani bu nasıl bir akıl tutulması?bunun için boşanma teklif eden bir eş var. Bence burada bana laf yetistireceginize evliliğinizi gözden gecirin. Yani siz de tuhafsiniz. Neyse.