Parasız kaldık

Siğara bağımlılığı çok kötü birşey kendi ailem ve etrafımdaki birkaç kişidende aynı şeyi duydum aç kalırım ama siğarasız asla diyorlar maalesef eşiniz moral bozukluğu ve o siğara açlığı bastırdığı için öyle konuşmuştur ama tabi abartmış

Bu durumda banka borcuna değil sigaraya öncelik verseniz tuhaf olurdu zaten. Tabi ki öncelikle borcunuzu ödeyeceksiniz. Bebeğinize mama almamazlık etmemişsiniz sonuçta.

Siz de eşinizin bu tavrını normal görüp boşanma mevzusunu sinirden dile getirmesini diliyorsanız diyecek bir şey yok.

bende sigara içerim ama elimde param yoksa da içeyim diye zorlamam sonuçta bağımlılıkta olsa keyfi bir ihtiyaç , daha temel ve zorunlu ihtiyaçların çok çok gerisinde. banka önemli 1 lira borcun bile olsa yedi yirmi dört arayıp rahatsız ederler. tek sorunun sigara olacağını düşünmek istemiyorum farklı dertleri de olabilir. ama gerçek bile isteye sigara yoksa ayrılalım diyorsa düşünmek gerekir.

Hayır bosanalim diyen kocası bir de.bana çıkışıyor. Aman neyse.
Ne alakası var? Durum tam da bu. Kocana cikaramadigin penceleri burada çıkarma. Korkunç olan kocan. Aciz olan da sensin.
Ya adam geçinemiyoruz diye ayrılalım dedi. Sigara bi simge orda. zaten sonumuz belli yani ama bu şekilde küçümseyen tavrınız korkunç hanımefendi. İnsanlarlar geçimsizlikten çaresizlikten intihar ediyolar

bende sigara içerim ama elimde param yoksa da içeyim diye zorlamam sonuçta bağımlılıkta olsa keyfi bir ihtiyaç , daha temel ve zorunlu ihtiyaçların çok çok gerisinde. banka önemli 1 lira borcun bile olsa yedi yirmi dört arayıp rahatsız ederler. tek sorunun sigara olacağını düşünmek istemiyorum farklı dertleri de olabilir. ama gerçek bile isteye sigara yoksa ayrılalım diyorsa düşünmek gerekir.
Sigara zaten bi simge konu para yok yani iş yok vs vs. Sigara getirmedin eve ayrılalım demedi ki

Bak güzel kardeşim senin kocan asalak misali sömürüyo seni. Çalışma zahmetinde bile bulunmuyo Bir de bana sigara almıyorsun diye sana tripleniyor. Evli kalmanın amacı nedir bu adamla söyler misin
Oda ufak tefek işlere gidiyo ya yani çabalıyo biliyorum görüyorum. hem İş buldu zaten

Ya adam geçinemiyoruz diye ayrılalım dedi. Sigara bi simge orda. zaten sonumuz belli yani ama bu şekilde küçümseyen tavrınız korkunç hanımefendi. İnsanlarlar geçimsizlikten çaresizlikten intihar ediyolar
Neden küçümsemeyim? Aksine sizin için üzüldüm. Onceligin sigara mi olmasi çaresizlik? Borcumuz var fatura odeyemiyoruz desen evet çok çok haklısın. Ama senin anlattığım kadarıyla söylüyorum sorunun eline para geçecek fakat borç odemek yerine sigara alınması. Yani bu nasıl bir akıl tutulması?bunun için boşanma teklif eden bir eş var. Bence burada bana laf yetistireceginize evliliğinizi gözden gecirin. Yani siz de tuhafsiniz. Neyse.

Sende çok safsın be bacım
Konuyu okuyunca aynı şeyi düşündüm. Konu sahibi konuyu anlatırken bile olayın ciddiyetini hala tam çözememiş gibi.
Evlenen adam sorumluluk sahibi olmalı sizi bütün sorunlarla tek başına bırakıp keyfini düşünmemeli.
İşten atıldıysa da ne iş varsa onu yapıp evini geçindirmeli.

Neden küçümsemeyim? Aksine sizin için üzüldüm. Onceligin sigara mi olmasi çaresizlik? Borcumuz var fatura odeyemiyoruz desen evet çok çok haklısın. Ama senin anlattığım kadarıyla söylüyorum sorunun eline para geçecek fakat borç odemek yerine sigara alınması. Yani bu nasıl bir akıl tutulması?bunun için boşanma teklif eden bir eş var. Bence burada bana laf yetistireceginize evliliğinizi gözden gecirin. Yani siz de tuhafsiniz. Neyse.
Banka borcundan önce reeldeki borçlarımızı ödeyelim diyo

Back
X