- 18 Haziran 2019
- 111
- 447
- 103
- Konu Sahibi calendestina
Off peki ben ona açık açık söyleyeyim mi benim yaptıgımız borçları kapat sonra herkes kendi yoluna diye. Şimdi dicekki bak işe girdim yine başladın beni darlamaya. Sizin yazdıgınız mesajı kendime göre çevirdim bugun iş görüşmesinden sonra atıcam ona. Ama sonunu nasıl bağlayacağım. Motorumuz var onu satıp küçük baş hayvan almak istiyo motordan kalan para üstüylede benim kredi kartlarımı kapatmayı teklif etti.
Bence bu kadar sinirliyken ayrılık konuşmasanız daha iyi olur, böyle bir niyetiniz olduğunu anlarsa üstünüze iyice borç bırakmaya çalışabilir ya da var olanları ödemez, zorluk çıkarmak için. Kendi ayrılık diye tutturursa önce borçları bitireceksin yok öyle iş bulunca ayrılalım demek deyin. Bu arada Ayrılacak maddiyata gelene kadar ayrılacağım demeyin ama kendi adınıza olan kredi, kredi kartı, fatura, kira vs borçları ödetmeye çalışın ve yenisini yapmasına izin vermeyin bence. Maaş ödemesini düzensiz yapan bir iş yeriniz varmış, ödeme alabildiğinizde küçük de olsa bir kısmını acil tatsız durumlar için kenara koyun isterseniz. Ödemelere bile yetmiyordur biliyorum ama birden aranız kötüleşirse çaresiz kalmayın.
Bir de maddi sıkıntılar ilişkileri çok yıpratıyor, belki durum düzelince bir şeyleri telafi etmeye çalışır, bence düşük ihtimal ama buradan yanlış değerlendirdiğim şeyler varsa diye diyorum, hemen ayrılık lafına getirmeyin isterseniz.