Parasız kaldık

bak güzelim yeni evlisin. öyle ota çöpe ayrılık lafı ağza alınmaz. daha 3-4 aylık koca bu sebeple lafı ayrılığa getirmeye cüret edebiliyorsa senin de o sigarayı alıp karşısında yakıp suratında söndürmeye hakkın olur.
şunları hoş görmeyin allah aşkına. böyle böyle kendilerini bi halt sanıyorlar.
Aslında sigara değil bence konu benim önceliklerim ismimmiş. bankadaki kredi notum daha önemliymiş yada ailemin durumumuzu öğrenmesi daha önemliymiş benim için. Bizi düşünmüyosun diyo
Çok üzüldüm durumunuza..eşinizi anlayabiliyorum bir sigara bağımlısı olarak çok zor oda ayrı stres yaratır
Ayrılık lafını belkide sinirle söyledi bilemiyorum
Biryerden borç alabilseniz keşke en azından bu ayı atlatabilirdiniz yokmu hiç ailede yada akrabalardan birileri?
Vardır illaki kendi ailesi biliyo işsiz oldugunu yardımcı oluyo babası
ben eşimle 5 yıl sevgililik 7 yıl da evlilik olmaz üzere 12 yıldır beraberim. hayvani tartışmalarımız oldu ama bir kere bile ayrılalım vs cümleleri kurmadık. ha muhakkak herkesin aklından geçiyordur zaman zaman şundan kurtulsam diye ama dile dökülmez böyle şeyler. dökülürse yapılması lazım çünkü o kadar çirkin ki. normal değil bunu normal kabul etme. sen çalışıyorsun eve ekmek götürebilmek için didiniyorsun adam sigara için sana böyle davranamaz hakkı yok. bunu öğrenin.
evet bunu sürekli söylüyorum zaten. Ama sigara mevzu değil aslında anlatamadım tam sanırım :/
madem eşiniz için başka iş oldu ailenizden 100 tl borç isteyin oraya görüşmeye gitsin 2 pakette sigara alsın idareli kullansın.
ya her konuda tütün diyorum ama sigaralar çok pahalı benim eşim mecbur tütüne geçti 20 tl vermektense 7 tl veriyor bi düşünsün
zaten 200 tl istedim ben muhasebeden 133 tl borcum var bankaya geri kalanıda bize kalır dedim. bankayı boşversene diyo

Yani hemen ayrılık lafını ağzına alması.... Sevgililik dönemlerinde de mi böyleydi?

valla açken cebimde ki son parayla sigara aldığımı biliyorum
o yüzden benden no comment :bicak:
Allah yardımcınız olsun
İş başvurusuna gidecek bile yol parası yok ama dert sigara mi olacak ya?yani burada son para falan bile yok.Neyse sinanmak istemem :) ama elde avucta kalmayınca ayrılık lafı eden birine güvenilir mi bi yola devam edilir mi ? Ay çok sıkıntılı neysee

zaten 200 tl istedim ben muhasebeden 133 tl borcum var bankaya geri kalanıda bize kalır dedim. bankayı boşversene diyo

bankayı boş versene olur mu hiç? güzellikle bu parayı yatırmamız gerekiyor deyin belli ki sigarasızlıktan düzgün düşünemiyor.

şuan çalışmadığı için kendini yetersiz hissettiğini düşünüyorum eve gidince güzel bir konuşma yapın birbirinizi kırmayın üzmeyin. iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz sonuçta daha ilk zorlukta ayrılık lafı edilirse ne olur? siz çalışmadığınız da sizi bırakmayı mı düşünecekmiş? bunları uygun şekilde anlatın..

Allah yardımcınız olsun

Psikolojisi bozulmustur muhtemelen issizlik, parasizliktan. Eminim karisinin eline bakmak zordur. Ama bankayi bosver demesi de yanlis. Once bankaya borcu odeyin siz ona bakmayin, geri kalan ile eve bir seyler alirsiniz , sigarasini da alin.

Yani hemen ayrılık lafını ağzına alması.... Sevgililik dönemlerinde de mi böyleydi?
Sevgililk dönemlerindede bi kaç kez ayrıldığımız olmuştur. Bende alıyorum oda bayağı yıptandık bilemiyorum
Pardon ama banka icra takibe koysa değil içecek sigara, giyecek donu kalmaz canım. eşinin bunu idrak etmesi lazım
İcra takibi olmaz diyor hemen sadece ihtar gönderirler en fazla o da 3 kere geciktirirsekmiş
para yok hala zıkkım peşindee...
Gülümsedim :)

Sigara alamıyorum diye değil bankaya öncelik verdiğim için

Kelimelerin sıralamasını değiştirdiğinizde anlamı değişmiyor. Bankaya para yatırdığınızda sigarasına öncelik vermemiş olacaksınız.

Yani konu ne? Önce onun sigarasını almadığınız için ayrılıkla tehdit ediyor.

cebinizde paraniz yok,
200 tl alacaksiniz, 130 tl si borca gidecek, kalani ile de ese sigara alacaksiniz,

sizin kadar anlayislisini bulmus adam bir de uste mi cikiyor, vah vah,
uzuldum gercekten, ben asla sizin kadar anlayisli olamam, yoksa parasi icmeyecek yani yapacak bir sey yok.
o kalan para ile eve erzak alinmali.

Önce banka önemlidir bunun kendini düşünmekle alakası yok.Morali bozulduğu için öyle davransa da ayrılık lafını ağzına alması doğru değil.

Sevgililk dönemlerindede bi kaç kez ayrıldığımız olmuştur. Bende alıyorum oda bayağı yıptandık bilemiyorum

İcra takibi olmaz diyor hemen sadece ihtar gönderirler en fazla o da 3 kere geciktirirsekmiş

Gülümsedim :)
Ben misal demek istemiştim 😊 yani canım borç borçtur öncelik te borcundur eşinin illede ben demesi seni sıkması hoş değil

Herşeyi herşeyi geçtim banka bekleyebilir diyen koca koca değildir.
Sorumsuz ve borcu olduğunda sadık asla değildir.
Buyursun madem ayrılmak istiyor açsın bakalım dava açsın kaç TL avukat tutsun kaç bin lira...
Borca sadık değil sanırım evet.
bankayı boş versene olur mu hiç? güzellikle bu parayı yatırmamız gerekiyor deyin belli ki sigarasızlıktan düzgün düşünemiyor.

şuan çalışmadığı için kendini yetersiz hissettiğini düşünüyorum eve gidince güzel bir konuşma yapın birbirinizi kırmayın üzmeyin. iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz sonuçta daha ilk zorlukta ayrılık lafı edilirse ne olur? siz çalışmadığınız da sizi bırakmayı mı düşünecekmiş? bunları uygun şekilde anlatın..

Allah yardımcınız olsun
Evet bende öyle düşünüyorum ve zaten ona hissettiriyorum üzülüyorum birazda psikolojisi bozulmuş olabilir gerçekten
E o zmn çek kahrini, kocana sigara parası bul.burada vakit kaybetme.bol şans.
napıyım boşanayım mı şimdi
Psikolojisi bozulmustur muhtemelen issizlik, parasizliktan. Eminim karisinin eline bakmak zordur. Ama bankayi bosver demesi de yanlis. Once bankaya borcu odeyin siz ona bakmayin, geri kalan ile eve bir seyler alirsiniz , sigarasini da alin.
bankanın 2 taksidi kaldı pek ona önem vermiyo ama bankalar beni sürekli yıpratıyo. Onuda yıpratıyomuş ama bana söylemiyomuş falan
Kelimelerin sıralamasını değiştirdiğinizde anlamı değişmiyor. Bankaya para yatırdığınızda sigarasına öncelik vermemiş olacaksınız.

Yani konu ne? Önce onun sigarasını almadığınız için ayrılıkla tehdit ediyor.
sigara hertürlü buluncaktı zaten ben bankayı ödesem bile.

''Senin verdiğin sözler.. senin düşüncelerin.. senin sadece kendini kurtarma çabaların.. senin ailen..'' demiş mesajda ben ailem öğrenmesin diye çabaladıgım için

Aslında sigara değil bence konu benim önceliklerim ismimmiş. bankadaki kredi notum daha önemliymiş yada ailemin durumumuzu öğrenmesi daha önemliymiş benim için. Bizi düşünmüyosun diyo

Vardır illaki kendi ailesi biliyo işsiz oldugunu yardımcı oluyo babası

evet bunu sürekli söylüyorum zaten. Ama sigara mevzu değil aslında anlatamadım tam sanırım :/

Kredi notun daha önemli tabiki. Yeri gelir anne baba para vermez ama banka para verir. Kredi notun düzgünse tabii. Zaten bu gidişle bankalara çok işiniz düşer gibi duruyor.

Back
X