• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parasızlığın gözü kör olsun

Aynı şeyi düşünüyorum .Kadın sıgınma evinde de kalsa kalabileceği zaman sınırlı diye yazmışlardı başka konularda.
İki küçük çocukla anne evinde kalamazsa başka seçenek maalesef bana göre yok

Dedesinden kalan evde yasamasina abisi karisamaz ama oraya gittiginde de para lazim. Bez, mama, yemesi icmesi kim karsilayacak? Eşi kendi rizasi ile iyi bir nafaka vermezse yine gecinemeyecek. Iki küçük bezli bebege para yetismez ki.

7 aylık hamileyim.1 kızım var 20 aylık.
Evli olduğum kişi iyice yoldan çıktı.
Günlerce eve gelmiyor.zaten kafasının iyi olduğunu düşünmüyorum artık.
Boşanmaya karar vermiştik.yillarca kabul ettiremedim en son dalga geçer gibi sen doğru şeyler istiyorsun ama bana uymuyor dedi.
Borçlara girdi çok ezdiler dövdüler vs.o da hırs yapmış o parayı kazanacam ben de herkesi ezecem diye.hastaneye gidecem çocuğumu birakamiyorum.
Gelecem diyor gelmiyor delirecem.annemi cagiramiyorum cagirsam kadına farklı konulardan ne küfürler etti.şeker hastası tansiyon panik atak.o burdayken gelir de kavga eder diye annemi de zora sokmak istemiyorum.
Bana da ilk zamanlar kredi cektirmisti odeyecem diye.
Ödemedi.annemin bir dedemden 3000 lira maaşı var.kiralar almış başını gidiyor.gecinmemiz mümkün değil.
Ben hamileyim şu anlık calisamam en az 3 4 ay toparlanma gerekir sezeryan olacam.
Bir yandan bu kalkmış bana diyor dürüst çalıştım ama olmuyor çok ezildim.artık kötü işler yapıyorum illegal işler yapıyorum kimseye acimiyorum hepiniz geberseniz tek damla göz yaşı dönmem cocuklarim hariç diyor ruh hastası.iyice kafayı yemiş.
Bir de gitsem iyice kinlenip kızımı kaçırır ederse bana zarar verirse diye ayrı endişelerim var.belinde silahla geziyor.herseyi yapacak potansiyelde şu an.
Para yok kiraya ev tutayım eşya alayım.böyle keyfini bekliyorum hastaneye gitmek için.o kadar sorun var ki..
Herşey para olmuş ya herşey..kendimi muhtaç gibi hissediyorum kabıma sığmıyorum
Ee peki madem bu kadar sorun vardı hadi birinci var da 2. Yi niye yaptın ?
Bile bile lades demek değil mi ?

Geçen bir konu açılmıştı aklıma geldi. Kadının kocası yıllarca dolandırmış milleti , lüx hayat sürmüş,paranın suyu çekince buraya derdim var diye konu açmıştı

Yıllardır boşanmak için uğraştığınız, böyle bir adamdan ikinci çocuk yaparken aklınız nerdeydi? Üzülemiyorum bu tür insanlara, çocuklarınıza yazık , size değil. Siz bile isteye giriyorsunuz bazı şeylere

Hem kocanıza yardırıyosunuz, neden çalışmayıp çocuk yaptınız diyince de bize yardırıyosunuz.

Kusura bakmayın burası insanı yağlayıp ballama platformu değil.

Azıcık aklı başında davranıp ona göre yön çizin madem.

Çünkü her okuyan kişi illegal işlere başvurmuş kocadan 20 aylık çocuk + 7 aylık hamilelik haberinden öteye geçemiyor.

Boşanmaktan başka çözüm yok ki. Adamdan nafaka alacaksınız. Nafaka + annenizin maaşı ile ikinci bebeğiniz 3-4 aylık olana kadar idare edeceksiniz. Sonra da iş bulup çalışacaksınız, anneniz de bebeklere bakacak. Başka nasıl bir çözüm olabilir?

Boşanmaya karar vermiştik.yillarca kabul ettiremedim en son dalga geçer gibi sen doğru şeyler istiyorsun ama bana uymuyor dedi.
Borçlara girdi çok ezdiler dövdüler vs.o da hırs yapmış o parayı kazanacam ben de herkesi ezecem diye.hastaneye gidecem çocuğumu birakamiyorum.
Gelecem diyor gelmiyor delirecem.annemi cagiramiyorum cagirsam kadına farklı konulardan ne küfürler etti.şeker hastası tansiyon panik atak.o burdayken gelir de kavga eder diye annemi de zora sokmak istemiyorum.
Ödemedi.annemin bir dedemden 3000 lira maaşı var.kiralar almış başını gidiyor.gecinmemiz mümkün değil.
Ben hamileyim şu anlık calisamam en az 3 4 ay toparlanma gerekir sezeryan olacam.
Bir yandan bu kalkmış bana diyor dürüst çalıştım ama olmuyor çok ezildim.artık kötü işler yapıyorum illegal işler yapıyorum kimseye acimiyorum hepiniz geberseniz tek damla göz yaşı dönmem cocuklarim hariç diyor ruh hastası.iyice kafayı yemiş.
Bir de gitsem iyice kinlenip kızımı kaçırır ederse bana zarar verirse diye ayrı endişelerim var.belinde silahla geziyor.herseyi yapacak potansiyelde şu an.
Para yok kiraya ev tutayım eşya alayım.böyle keyfini bekliyorum hastaneye gitmek için.o kadar sorun var ki..
Sezeryande 3-4 ay toparlanma mı
Canım sen ne yaptın kalp ameliyatı mı bu
Lohusalık bitince işe başlayıp bu adamdan kurtulmanı tavsiye ederim

Size ne desek ban yeriz. Umarım evlatlarınız sizden kurtulup mutlu yaşarlar. Ana ana değil, baba baba değil. Bu adamı ikinci kez baba yaparken sarhoştunuz sanırım.

Parasızlığın gözü değil bilinçsizliğin gözü kör olsun bence. 7 aylık hamilesiniz 20 aylık bebeğiniz var, bu hengamenin içinde ne ara boşanmaya karar vermiştiniz gerçekten merak ettim? Paranız yoktuysa niye habire doğuruyorsunuz? Çıkın annenizin evine gidin kabul ederse en azından kadıncağızın size faydası dokunur, kocadan hiçbir fayda yok.

Kim dört dörtlük pardon ? Evet hamileliğimde oldu..borçlar yüzünden çok üstüne gidilmeye başlayınca kendi de herkese kin kusmaya başladı saçma sapan şeylerden.kendi anne babasına bile.yani burda buna mi takiliyorsun olan oldu illa acıtacak yer mi bulman lazım

Ben de sana açıyorum şu durumda bile insanın canını yakmak için uğraşıyorsun.annelik egosu da neymiş ? Kötü insanlarsiniz siz.tanimadan etmeden bilmeden niye iftira atıyorsun annelik egosuymus

Olayın iç yüzü bilinmeden denmez evet.olaylar çok karışık çünkü.ben şu anki durumumdan bahsettim.ona göre içimi döktüm ama herkes can yakma peşinde sadece
Diyebileceğim tek şey sizi acıtan,canınızı yakan tek kişi kocanız.Burada ki kadınlara lütfen çemkirmeyin.Kendi durumunuzu görmeyip,size yardım etmeye çalışan kadınlara çemkirince elinize ne geçecek?
Maalesef dolandırıcı,beceriksiz bir baş belası ile evlenmişsiniz.Anneniz ile konuşun,durumu anlatın.Onun yanına gidin.Doğumdan sonra bir iş bulun.Çalışıp,çocuklarınızı büyütün.
Hala adamla kalmak istiyorsanız bu muhteşem evliliği 3.bir çocukla taçlandırmayın.Yazık değil mi çocuklarınıza?Ne yiyip ne içireceksiniz?Nasıl alacaksınız ihtiyaçlarını?Hiç anne olurken bunları planlamıyor musunuz?Kendinizi muhtaç gibi hissettiğiniz bu dünyaya niye yeni çocuklar ekliyorsunuz?

Parasizligin gözü kör olsundan cok "Hayirsiz kocaya Allah akil fikir vicdan" versin olmaliymis. Yarin hapise düsse ailesinin durumu ne olacagini düsünmeyene adam bile denilmez. Cocuklarima haram lokma yedirmezdim. Bence siz geleceginiz icin bir plan yapin. Bundan hayir gelmez

Hiçbir tavsiyeyi beğenmiyorsunuz. Peki burdan ne bekliyorsunuz? Birleşip kocanızı mı dövelim?
Yani sadece iç dökmek içinse çok geçmiş olsun, siz bunları hak etmiyorsunuz mu denmeli ben anlamadım ki.

Ben varim :sopa:

Ek not: Kac kez dövmüsler akillanmamis ama

Back
X