- 28 Mart 2020
- 21.348
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.806
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi düşünüyorum .Kadın sıgınma evinde de kalsa kalabileceği zaman sınırlı diye yazmışlardı başka konularda.
İki küçük çocukla anne evinde kalamazsa başka seçenek maalesef bana göre yok
Ee peki madem bu kadar sorun vardı hadi birinci var da 2. Yi niye yaptın ?7 aylık hamileyim.1 kızım var 20 aylık.
Evli olduğum kişi iyice yoldan çıktı.
Günlerce eve gelmiyor.zaten kafasının iyi olduğunu düşünmüyorum artık.
Boşanmaya karar vermiştik.yillarca kabul ettiremedim en son dalga geçer gibi sen doğru şeyler istiyorsun ama bana uymuyor dedi.
Borçlara girdi çok ezdiler dövdüler vs.o da hırs yapmış o parayı kazanacam ben de herkesi ezecem diye.hastaneye gidecem çocuğumu birakamiyorum.
Gelecem diyor gelmiyor delirecem.annemi cagiramiyorum cagirsam kadına farklı konulardan ne küfürler etti.şeker hastası tansiyon panik atak.o burdayken gelir de kavga eder diye annemi de zora sokmak istemiyorum.
Bana da ilk zamanlar kredi cektirmisti odeyecem diye.
Ödemedi.annemin bir dedemden 3000 lira maaşı var.kiralar almış başını gidiyor.gecinmemiz mümkün değil.
Ben hamileyim şu anlık calisamam en az 3 4 ay toparlanma gerekir sezeryan olacam.
Bir yandan bu kalkmış bana diyor dürüst çalıştım ama olmuyor çok ezildim.artık kötü işler yapıyorum illegal işler yapıyorum kimseye acimiyorum hepiniz geberseniz tek damla göz yaşı dönmem cocuklarim hariç diyor ruh hastası.iyice kafayı yemiş.
Bir de gitsem iyice kinlenip kızımı kaçırır ederse bana zarar verirse diye ayrı endişelerim var.belinde silahla geziyor.herseyi yapacak potansiyelde şu an.
Para yok kiraya ev tutayım eşya alayım.böyle keyfini bekliyorum hastaneye gitmek için.o kadar sorun var ki..
Herşey para olmuş ya herşey..kendimi muhtaç gibi hissediyorum kabıma sığmıyorum
Sezeryande 3-4 ay toparlanma mı7 aylık hamileyim.1 kızım var 20 aylık.
Boşanmaya karar vermiştik.yillarca kabul ettiremedim en son dalga geçer gibi sen doğru şeyler istiyorsun ama bana uymuyor dedi.
Borçlara girdi çok ezdiler dövdüler vs.o da hırs yapmış o parayı kazanacam ben de herkesi ezecem diye.hastaneye gidecem çocuğumu birakamiyorum.
Gelecem diyor gelmiyor delirecem.annemi cagiramiyorum cagirsam kadına farklı konulardan ne küfürler etti.şeker hastası tansiyon panik atak.o burdayken gelir de kavga eder diye annemi de zora sokmak istemiyorum.
Ödemedi.annemin bir dedemden 3000 lira maaşı var.kiralar almış başını gidiyor.gecinmemiz mümkün değil.
Ben hamileyim şu anlık calisamam en az 3 4 ay toparlanma gerekir sezeryan olacam.
Bir yandan bu kalkmış bana diyor dürüst çalıştım ama olmuyor çok ezildim.artık kötü işler yapıyorum illegal işler yapıyorum kimseye acimiyorum hepiniz geberseniz tek damla göz yaşı dönmem cocuklarim hariç diyor ruh hastası.iyice kafayı yemiş.
Bir de gitsem iyice kinlenip kızımı kaçırır ederse bana zarar verirse diye ayrı endişelerim var.belinde silahla geziyor.herseyi yapacak potansiyelde şu an.
Para yok kiraya ev tutayım eşya alayım.böyle keyfini bekliyorum hastaneye gitmek için.o kadar sorun var ki..
Size ne desek ban yeriz. Umarım evlatlarınız sizden kurtulup mutlu yaşarlar. Ana ana değil, baba baba değil. Bu adamı ikinci kez baba yaparken sarhoştunuz sanırım.7 aylık hamileyim.1 kızım var 20 aylık.
Kim dört dörtlük pardon ? Evet hamileliğimde oldu..borçlar yüzünden çok üstüne gidilmeye başlayınca kendi de herkese kin kusmaya başladı saçma sapan şeylerden.kendi anne babasına bile.yani burda buna mi takiliyorsun olan oldu illa acıtacak yer mi bulman lazım
Ben de sana açıyorum şu durumda bile insanın canını yakmak için uğraşıyorsun.annelik egosu da neymiş ? Kötü insanlarsiniz siz.tanimadan etmeden bilmeden niye iftira atıyorsun annelik egosuymus
Diyebileceğim tek şey sizi acıtan,canınızı yakan tek kişi kocanız.Burada ki kadınlara lütfen çemkirmeyin.Kendi durumunuzu görmeyip,size yardım etmeye çalışan kadınlara çemkirince elinize ne geçecek?Olayın iç yüzü bilinmeden denmez evet.olaylar çok karışık çünkü.ben şu anki durumumdan bahsettim.ona göre içimi döktüm ama herkes can yakma peşinde sadece
Hiçbir tavsiyeyi beğenmiyorsunuz. Peki burdan ne bekliyorsunuz? Birleşip kocanızı mı dövelim?
Yani sadece iç dökmek içinse çok geçmiş olsun, siz bunları hak etmiyorsunuz mu denmeli ben anlamadım ki.
Dayak arsızı oldu heraldeBen varim
Ek not: Kac kez dövmüsler akillanmamis ama