- 3 Şubat 2018
- 25.802
- 110.971
- 598
Dayak arsızı oldu heraldemesela benim anneme küfretse ben zaten dövmüştüm bir de o boyutu var olayın.
Vallaha. Düsünsene elin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayak arsızı oldu heraldemesela benim anneme küfretse ben zaten dövmüştüm bir de o boyutu var olayın.
Yani mantıklıeditor grubu varsa bir de dayak sopa grubu olmalı. Gider müdahale ederizBen varim
Ek not: Kac kez dövmüsler akillanmamis ama
O kadar borç varken ikinci çocuk neden yapıyorsunuz?Kim dört dörtlük pardon ? Evet hamileliğimde oldu..borçlar yüzünden çok üstüne gidilmeye başlayınca kendi de herkese kin kusmaya başladı saçma sapan şeylerden.kendi anne babasına bile.yani burda buna mi takiliyorsun olan oldu illa acıtacak yer mi bulman lazım
Kadın sığınma evleri/korunma evleri; fiziksel, ruhsal, cinsel ve ekonomik şiddete maruz kalmış tüm kadınlara açıktır. Dayak, hakaret ve tehdide maruz kalmış olmanız, tecavüze uğramış olmanız veya paraya erişim hakkınızın elinizden alınmış olması arasında hiçbir ayrım yapılmaz.
Kadın sığınma evlerine misafir kabul edilemez. Kadın sığınma evinde kalınabilmesi için ekonomik, fiziksel ya da psikolojik olarak şiddet görülmesi gereklidir. Kadınların eğer çocukları varsa, evlere çocuklarını da getirmelerine müsaade vardır. Kadın sığınma evlerinde cep telefonu kullanmak yasaktır.
Ayrılırsa kızını kaçırıp,kendisine zarar vermesinden korkuyor.bilmediğim için soruyorum
sığınma ev'lik bir durum var mı burada?
kadını dövdüğü filan yok
kirayı faturaları ödüyormuş
sadece uyumsuz, beli silahlı, muhtemelen illegal işleri olan bir adam -ama kadına bir şiddeti yok birşeyi yok ya da eve gelip kadını tehdit eden belalısı düşmanı yok
bu durumda eşim beli silahlı, boşanacam diye sığınma evine gidiliyor mu?
boşansın kendine düzen kursun bir şey demiyorum da sığınma evi ne alaka tam anlayamadım
OK ayrılırsa tehdit alırsa bir sıkıntı olursa uzakalştırma çıkartır ya da sığınma evini düşünür o zamanAyrılırsa kızını kaçırıp,kendisine zarar vermesinden korkuyor.
Ama çocuk yaparken korkmuyor!
Önceki sayfalar da var.İç dökmek için yazmış zaten.Eşi masrafları karşılıyormuş.Anladığım kadarıyla hastaneye gitmek için eşini beklerken parasızlık zor diye konu açmış.Önce hep boşanmak istedim demiş sonra düzeldik yazmış.Kafası karışık.Eşi hapse girerse bırakır o zaman başka türlü ayrılmaz.Yazan kişilere de kızmış zaten.Ne yapmalıydık?Para toplayıp göndersemiydik?OK ayrılırsa tehdit alırsa bir sıkıntı olursa uzakalştırma çıkartır ya da sığınma evini düşünür o zaman
ki bu adam belinde silahla çocuk mu bakacak gerçekten? ciddi miyiz? sırf bu kadına acı çektirmek için intikam için çocuğu kçarıması sadece bir ihtimal, ne kadar yüksek bilmiyorum.
ama yani dediğim gibi bilmediğim için soruyorum
sığınma evleri çok da düzen kurmak için ideal değil diye biliyorum
orası can havliyle
hiç alternatifin yoksa gideceğin bir ye diye düşünmek lazım değil mi?
Allah korusun durum o kadar beter olsa tabii hiç düşünmeyiz. ama orada cep telefonu kullanılmıyor çocukların sosyal imkanları sınırlı. oradaki kadınları çoğu hayatın ucunda tipler- diye biliyorum. orada mı bebeğine bakacak yani, gerçekten mi? bebek hiç akraba arkadaş olmadan mı büyüyecek?
gencecik kadın ne kadar erken kendi düzeni olsa o kadar iyi değil mi?
A da m nafakada vermez sigorta si bile yoktur .adamdan ümidini kesip dede evinde annene sığın. yapmak zorundalar çocukların için biraz katlan.dogum yap .birkaç ay sonra başla calismaya .i ki ay sonrada anneni al ayrı eve çik sen çalış annem baksınBoşanmaktan başka çözüm yok ki. Adamdan nafaka alacaksınız. Nafaka + annenizin maaşı ile ikinci bebeğiniz 3-4 aylık olana kadar idare edeceksiniz. Sonra da iş bulup çalışacaksınız, anneniz de bebeklere bakacak. Başka nasıl bir çözüm olabilir?
Önceki sayfalar da var.İç dökmek için yazmış zaten.Eşi masrafları karşılıyormuş.Anladığım kadarıyla hastaneye gitmek için eşini beklerken parasızlık zor diye konu açmış.Önce hep boşanmak istedim demiş sonra düzeldik yazmış.Kafası karışık.Eşi hapse girerse bırakır o zaman başka türlü ayrılmaz.Yazan kişilere de kızmış zaten.Ne yapmalıydık?Para toplayıp göndersemiydik?
Eşinin silahlı olduğunu annesine çocuklarına ve kendisine zarar verebilme ihtimali olduğunu belirtti hanımefendi .bilmediğim için soruyorum
sığınma ev'lik bir durum var mı burada?
kadını dövdüğü filan yok
kirayı faturaları ödüyormuş
sadece uyumsuz, beli silahlı, muhtemelen illegal işleri olan bir adam -ama kadına bir şiddeti yok birşeyi yok ya da eve gelip kadını tehdit eden belalısı düşmanı yok
bu durumda eşim beli silahlı, boşanacam diye sığınma evine gidiliyor mu?
boşansın kendine düzen kursun bir şey demiyorum da sığınma evi ne alaka tam anlayamadım
Umarim bir cikis yolu bulursunuz. Diyecek baska lafim yokEvet çünkü bana uymuyordu.sonra düzelttik o da düzeltecem vs diye uğraştı.bir şekilde gidiyorduk.yani kabul etmiyordu uymadigimizi.sonrasinda en son borçları sahte çekle dolandırıldı vs ondan sonra odeyemedikce zivanadan çıktı
Cunku cocugunu dusunen kisi ekstrs bir cocuk daha yapmaz bu evlilige. Zaten bir tane varmis neden ikinciyi yaptiniz he yanlislikla oldu diyorsaniz oyle birsey yok korunma yollari var. Tek cocukla bir sekilde bir yerlere sigilir iki cocuk zor ki daha dogmamis bile onun dolu masrafi olur. Keske dusununerek hareket etseniz burda cozum ariyorsunuz ama ne yapilabilir para yok is yok hamilesiniz. Esiniz kira fatura oduyor size bakiyorsa kalin ordaBen de sana açıyorum şu durumda bile insanın canını yakmak için uğraşıyorsun.annelik egosu da neymiş ? Kötü insanlarsiniz siz.tanimadan etmeden bilmeden niye iftira atıyorsun annelik egosuymus
Hindistanda pembe çete diye bir kadın grubu var şiddet uygulayan yoldan çıkan kocalara toplanıp meydan dayağı atıyorlar.Ben varim
Ek not: Kac kez dövmüsler akillanmamis ama
Hindistanda pembe çete diye bir kadın grubu var şiddet uygulayan yoldan çıkan kocalara toplanıp meydan dayağı atıyorlar.
bazı üyeler de verdiğimiz tavsiyeleri beğenmeyince bizden bu performansı bekliyor gibime geliyor![]()
biliyorumEşinin silahlı olduğunu annesine çocuklarına ve kendisine zarar verebilme ihtimali olduğunu belirtti hanımefendi .