• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parasızlığın gözü kör olsun

Kim dört dörtlük pardon ? Evet hamileliğimde oldu..borçlar yüzünden çok üstüne gidilmeye başlayınca kendi de herkese kin kusmaya başladı saçma sapan şeylerden.kendi anne babasına bile.yani burda buna mi takiliyorsun olan oldu illa acıtacak yer mi bulman lazım
O kadar borç varken ikinci çocuk neden yapıyorsunuz?
Bu kadar maddi sıkışıklığı olan insanların birden fazla çocuk yapmasını anlamıyorum ve acımıyorum da kimse kusura bakmasın. Yapmasaydınız

Belinde silahla gezen tehlikeli bir adam.Ben çocuklara üzülüyorum şu durumda.
Annenin izin yanına siginin.
Sizde çalışın.o adamdan hayır gelmeyecek hatta zarar bile gelebilir.
parayı inan kimse kolay kazanmıyor..bende çalışıyorum eşimde..
bir dünya zahmet çekiyoruz.
Oturduğunuz yerden parasizligin gözü kör olsun demeyin biraz gayret edin sizde

Kadın sığınma evleri/korunma evleri; fiziksel, ruhsal, cinsel ve ekonomik şiddete maruz kalmış tüm kadınlara açıktır. Dayak, hakaret ve tehdide maruz kalmış olmanız, tecavüze uğramış olmanız veya paraya erişim hakkınızın elinizden alınmış olması arasında hiçbir ayrım yapılmaz.
Kadın sığınma evlerine misafir kabul edilemez. Kadın sığınma evinde kalınabilmesi için ekonomik, fiziksel ya da psikolojik olarak şiddet görülmesi gereklidir. Kadınların eğer çocukları varsa, evlere çocuklarını da getirmelerine müsaade vardır. Kadın sığınma evlerinde cep telefonu kullanmak yasaktır.

bilmediğim için soruyorum

sığınma ev'lik bir durum var mı burada?
kadını dövdüğü filan yok
kirayı faturaları ödüyormuş
sadece uyumsuz, beli silahlı, muhtemelen illegal işleri olan bir adam -ama kadına bir şiddeti yok birşeyi yok ya da eve gelip kadını tehdit eden belalısı düşmanı yok
bu durumda eşim beli silahlı, boşanacam diye sığınma evine gidiliyor mu?

boşansın kendine düzen kursun bir şey demiyorum da sığınma evi ne alaka tam anlayamadım

kadını dövdüğü filan yok
sadece uyumsuz, beli silahlı, muhtemelen illegal işleri olan bir adam -ama kadına bir şiddeti yok birşeyi yok ya da eve gelip kadını tehdit eden belalısı düşmanı yok

boşansın kendine düzen kursun bir şey demiyorum da sığınma evi ne alaka tam anlayamadım
Ayrılırsa kızını kaçırıp,kendisine zarar vermesinden korkuyor.
Ama çocuk yaparken korkmuyor!

Ayrılırsa kızını kaçırıp,kendisine zarar vermesinden korkuyor.
Ama çocuk yaparken korkmuyor!
OK ayrılırsa tehdit alırsa bir sıkıntı olursa uzakalştırma çıkartır ya da sığınma evini düşünür o zaman
ki bu adam belinde silahla çocuk mu bakacak gerçekten? ciddi miyiz? sırf bu kadına acı çektirmek için intikam için çocuğu kçarıması sadece bir ihtimal, ne kadar yüksek bilmiyorum.

ama yani dediğim gibi bilmediğim için soruyorum
sığınma evleri çok da düzen kurmak için ideal değil diye biliyorum
orası can havliyle
hiç alternatifin yoksa gideceğin bir ye diye düşünmek lazım değil mi?
Allah korusun durum o kadar beter olsa tabii hiç düşünmeyiz. ama orada cep telefonu kullanılmıyor çocukların sosyal imkanları sınırlı. oradaki kadınları çoğu hayatın ucunda tipler- diye biliyorum. orada mı bebeğine bakacak yani, gerçekten mi? bebek hiç akraba arkadaş olmadan mı büyüyecek?
gencecik kadın ne kadar erken kendi düzeni olsa o kadar iyi değil mi?

Yıllardır boşanmayı kabul ettirmeye çalıştığınız adamdan 2 çocuk yapmak niye? Öncelikle burda sorun yok mu? Hadi bir tane oldu ya ikincisi?

OK ayrılırsa tehdit alırsa bir sıkıntı olursa uzakalştırma çıkartır ya da sığınma evini düşünür o zaman
ki bu adam belinde silahla çocuk mu bakacak gerçekten? ciddi miyiz? sırf bu kadına acı çektirmek için intikam için çocuğu kçarıması sadece bir ihtimal, ne kadar yüksek bilmiyorum.

ama yani dediğim gibi bilmediğim için soruyorum
sığınma evleri çok da düzen kurmak için ideal değil diye biliyorum
orası can havliyle
hiç alternatifin yoksa gideceğin bir ye diye düşünmek lazım değil mi?
Allah korusun durum o kadar beter olsa tabii hiç düşünmeyiz. ama orada cep telefonu kullanılmıyor çocukların sosyal imkanları sınırlı. oradaki kadınları çoğu hayatın ucunda tipler- diye biliyorum. orada mı bebeğine bakacak yani, gerçekten mi? bebek hiç akraba arkadaş olmadan mı büyüyecek?
gencecik kadın ne kadar erken kendi düzeni olsa o kadar iyi değil mi?
Önceki sayfalar da var.İç dökmek için yazmış zaten.Eşi masrafları karşılıyormuş.Anladığım kadarıyla hastaneye gitmek için eşini beklerken parasızlık zor diye konu açmış.Önce hep boşanmak istedim demiş sonra düzeldik yazmış.Kafası karışık.Eşi hapse girerse bırakır o zaman başka türlü ayrılmaz.Yazan kişilere de kızmış zaten.Ne yapmalıydık?Para toplayıp göndersemiydik?

Boşanmaktan başka çözüm yok ki. Adamdan nafaka alacaksınız. Nafaka + annenizin maaşı ile ikinci bebeğiniz 3-4 aylık olana kadar idare edeceksiniz. Sonra da iş bulup çalışacaksınız, anneniz de bebeklere bakacak. Başka nasıl bir çözüm olabilir?
A da m nafakada vermez sigorta si bile yoktur .adamdan ümidini kesip dede evinde annene sığın. yapmak zorundalar çocukların için biraz katlan.dogum yap .birkaç ay sonra başla calismaya .i ki ay sonrada anneni al ayrı eve çik sen çalış annem baksın

Diğer yorumları şimdi okudum .yani adamın suanlik size pek zararı yok alıştığınız hal ve harekette .doğurup kendinizi toplayıp sonra annenizin yanına da gidebilirsiniz .birkaç ay daha çekeceksiniz bu adama.tabi o zmn a kadar boşanmaktan vazgecmezseniz
Önceki sayfalar da var.İç dökmek için yazmış zaten.Eşi masrafları karşılıyormuş.Anladığım kadarıyla hastaneye gitmek için eşini beklerken parasızlık zor diye konu açmış.Önce hep boşanmak istedim demiş sonra düzeldik yazmış.Kafası karışık.Eşi hapse girerse bırakır o zaman başka türlü ayrılmaz.Yazan kişilere de kızmış zaten.Ne yapmalıydık?Para toplayıp göndersemiydik?

kadını dövdüğü filan yok

Eşinin silahlı olduğunu annesine çocuklarına ve kendisine zarar verebilme ihtimali olduğunu belirtti hanımefendi .

Evet çünkü bana uymuyordu.sonra düzelttik o da düzeltecem vs diye uğraştı.bir şekilde gidiyorduk.yani kabul etmiyordu uymadigimizi.sonrasinda en son borçları sahte çekle dolandırıldı vs ondan sonra odeyemedikce zivanadan çıktı
Umarim bir cikis yolu bulursunuz. Diyecek baska lafim yok🙏 sizin evliliginiz sanirim zaten iyi degilmis kendinizi kandiriyorsunuz sadece. Olan cocuklara oluyor lutfen korunun arkadaslar anlasamazsin ayrilirsin bosanmak kotu birsey degil. Kotu evlilige sirf duzelir diye cocuk yapmayin. O cocuklarda size kaliyor cunku isin sonunda.

Ben de sana açıyorum şu durumda bile insanın canını yakmak için uğraşıyorsun.annelik egosu da neymiş ? Kötü insanlarsiniz siz.tanimadan etmeden bilmeden niye iftira atıyorsun annelik egosuymus
Cunku cocugunu dusunen kisi ekstrs bir cocuk daha yapmaz bu evlilige. Zaten bir tane varmis neden ikinciyi yaptiniz he yanlislikla oldu diyorsaniz oyle birsey yok korunma yollari var. Tek cocukla bir sekilde bir yerlere sigilir iki cocuk zor ki daha dogmamis bile onun dolu masrafi olur. Keske dusununerek hareket etseniz burda cozum ariyorsunuz ama ne yapilabilir para yok is yok hamilesiniz. Esiniz kira fatura oduyor size bakiyorsa kalin orda

Back
X