Isimiz zor olurdu. Buraya baksak döb döv bitmezdi
Hayır kimse dört dörtlük değil ama hadi birinci çocuk olmuş bu mutsuz evlilikte, sonra neden ikinci defa 7 aylık sabiye bu hayatı yaşatmaya karar verdiniz? Çocuklarınızın hakkına neden giriyorsunuz? Yazık değil mi böyle küfürbaz ve sorumsuz bir babayla büyüyorlar…Kim dört dörtlük pardon ? Evet hamileliğimde oldu..borçlar yüzünden çok üstüne gidilmeye başlayınca kendi de herkese kin kusmaya başladı saçma sapan şeylerden.kendi anne babasına bile.yani burda buna mi takiliyorsun olan oldu illa acıtacak yer mi bulman lazım
Korunmamıştır, büyük ihtimal istemeden olmuştur diye düşünmek istiyorumHayır kimse dört dörtlük değil ama hadi birinci çocuk olmuş bu mutsuz evlilikte, sonra neden ikinci defa 7 aylık sabiye bu hayatı yaşatmaya karar verdiniz? Çocuklarınızın hakkına neden giriyorsunuz? Yazık değil mi böyle küfürbaz ve sorumsuz bir babayla büyüyorlar…
Eşinden şikayeti yok annesinine küfretmesi önemsiz ayrıntı konu başlığı paranın gözü kör olsun... Kör olan başka biri gibi sankiÖnceki sayfalar da var.İç dökmek için yazmış zaten.Eşi masrafları karşılıyormuş.Anladığım kadarıyla hastaneye gitmek için eşini beklerken parasızlık zor diye konu açmış.Önce hep boşanmak istedim demiş sonra düzeldik yazmış.Kafası karışık.Eşi hapse girerse bırakır o zaman başka türlü ayrılmaz.Yazan kişilere de kızmış zaten.Ne yapmalıydık?Para toplayıp göndersemiydik?
her silahı olan değil her canına zarar geleceği düşünülen kadınlara yardım ediliyor.biliyorum
ama ülkenin yarısı silahlı
sığınma evlerinde "eşimin silahı var" diye bir durum oluyor mu gerçekten?
Evet her şey para olmuş ama insanda da biraz akıl olmalı.7 aylık hamileyim.1 kızım var 20 aylık.
Evli olduğum kişi iyice yoldan çıktı.
Günlerce eve gelmiyor.zaten kafasının iyi olduğunu düşünmüyorum artık.
Boşanmaya karar vermiştik.yillarca kabul ettiremedim en son dalga geçer gibi sen doğru şeyler istiyorsun ama bana uymuyor dedi.
Borçlara girdi çok ezdiler dövdüler vs.o da hırs yapmış o parayı kazanacam ben de herkesi ezecem diye.hastaneye gidecem çocuğumu birakamiyorum.
Gelecem diyor gelmiyor delirecem.annemi cagiramiyorum cagirsam kadına farklı konulardan ne küfürler etti.şeker hastası tansiyon panik atak.o burdayken gelir de kavga eder diye annemi de zora sokmak istemiyorum.
Bana da ilk zamanlar kredi cektirmisti odeyecem diye.
Ödemedi.annemin bir dedemden 3000 lira maaşı var.kiralar almış başını gidiyor.gecinmemiz mümkün değil.
Ben hamileyim şu anlık calisamam en az 3 4 ay toparlanma gerekir sezeryan olacam.
Bir yandan bu kalkmış bana diyor dürüst çalıştım ama olmuyor çok ezildim.artık kötü işler yapıyorum illegal işler yapıyorum kimseye acimiyorum hepiniz geberseniz tek damla göz yaşı dönmem cocuklarim hariç diyor ruh hastası.iyice kafayı yemiş.
Bir de gitsem iyice kinlenip kızımı kaçırır ederse bana zarar verirse diye ayrı endişelerim var.belinde silahla geziyor.herseyi yapacak potansiyelde şu an.
Para yok kiraya ev tutayım eşya alayım.böyle keyfini bekliyorum hastaneye gitmek için.o kadar sorun var ki..
Herşey para olmuş ya herşey..kendimi muhtaç gibi hissediyorum kabıma sığmıyorum
Zengin parayla fakir karısıyla oynarmış diye bir atasözü var.Boşanacağım dediği adamdan 2 çocuk yapıp,parasızlıktan yakınmakta..Nerden tutsan elinde kalıyor.Evet her şey para olmuş ama insanda da biraz akıl olmalı.
bunu neye binaen söylüyorsunuz?her silahı olan değil her canına zarar geleceği düşünülen kadınlara yardım ediliyor.
Yakın çevremde bu durumu tecrübe etmiş 2 kişi var .An ve an aşamalarda yanındaydım maalesef.bunu neye binaen söylüyorsunuz?
bu tür bir kurumda mi çalışıyorsunuz?
ya da birebir bir tecrübeniz mi var?
açıkçası kast ettiğim şey şuyduYakın çevremde bu durumu tecrübe etmiş 2 kişi var .An ve an aşamalarda yanındaydım maalesef.
Bunu sadece benim söylememle öğreniyor olmanız enteresan.
Bir yandan sizin için sevindim kötü olaylara şahit olmamanız adına ama diğer yandan ülkemizde de maalesef ki bu durumları yaşayan binlerce kadın var.
yukarıdaki yazımda da belirttiğim gibi her şey sözlü beyanla başlıyor zaten işlem aşamasında .açıkçası kast ettiğim şey şuydu
kadının darb raporu, adamın daha önce şiddet suçu ya da en azından ailede karakolluk bir durumlar olmadan
bir kadın sığınma evine gidince sözlü ifadesiyle (eşimin belinde silah var, gibi bir beyanla) sığınma evine alıp almadıklarını bilmiyorum, yani neye göre karar veriliyor bilmediğim için beyanla alınıyor mu öyle diye sordum. mesela kadın sığınma evinde cep telefonuna da izin vermiyolar diye biliyorum. telefonu olmayan bir insan nasıl iş başvurusu yapıp takip edecek misal onu da bilmiyorum.
tabii ki sığınma evlerini biliyorum ama evet, etrafımda başvurmuş kadın yok, benim etrafımdakiler deliyle manyakla evleneceğine evlenmemeyi tercih ediyor çok şükür.
ha var 1-2 öyle sorunlu herifle evli olan, onlara da günün sonunda tüm sülalesi bakmak zorunda kalıyor maalesef, her gün ayrı olay ama boşanmıyorlar. sonu böyle tüm aile üzerine yük olmaya gittiği için çocuklar hep perişan olduğu için kimse de artık boşanamayacak türde kadınlara evlen evlen demez oldu bizde.
hangi kadın böyle adamlara göz göre göre evlenir
hadi evlendi neden boşanmaz benim anladığım şeyler değil bunlar.
Bence çok da iyi olurdu bu stresli günlerde stres atardık ben en az 10 kişiyi dövecek kadar stres yukluyumIsimiz zor olurdu. Buraya baksak döb döv bitmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?