parasızlık, özgürlüksüz insana zor geliyor

seksenler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
32
0
36
İzmir
hayat çok zor yardımcı olurmusunuz bana cocukluğumu yaşıyamadım ve hayatımda istediğim hiçbirşey olmadı benim hayat hikayem çok uzun anlatsam roman olur ne leyla ne de mecnun ne de ferhatla şirin bunların yaşadıklarındanda öte ben hep okumak istedim olmadı ailem hayatımı çaldı benden zindan ettiler bi meslek sahibi olamadım kendi paramı kazanamadım hep herşeyden mahrum kaldım yaşama sevincimden hayattan hep bıkmıştım gine mutsuzum evliyim ama mutsuzum gezmeyi eylenmeyi çok seviyorum biraz param olsa zayıflıyamıyorum fit olmak isterdim sonra bi ehliyet almak isterdim bi tatile gitmek havuza girmek isterdim ama nerde işte bıktım bu hayattan yardımcı olursanız sevindirin beni olurmu iyi geceler

ben yerınde olsam olmayanlara degıl olanlara odaklarım kendımı.neyım var derım saglıklıyım mesela duyarlıyım kalbım ıyı ınsanları severım vs vs gıbı.elde edemedıklerımıze bakacak olursak hepımız mutsuz oluruz.ben bıle bazen sıkılıyorum ehlıyetım var arabam var arkadaslarım var esıme asıgım oda bana kızım var aılem var benı seven kapı gıbı arkamda duran var da var yanı.neyım yok vıllam yok yatım yok ayva gobegım var kurtulamıyorum cnm sıkılıyor.muhakkak herkesın hayatında olmayan seyler vardır.vılla ve yatı ornek verdım bu arada demek ıstedıgın ınsanız ya hep cogunu ısterız olmayanı ısterız.demeyız kı gozumuz bacaklarımız saglam ne bıleyım anla ıste

hayat çok zor yardımcı olurmusunuz bana cocukluğumu yaşıyamadım ve hayatımda istediğim hiçbirşey olmadı benim hayat hikayem çok uzun anlatsam roman olur ne leyla ne de mecnun ne de ferhatla şirin bunların yaşadıklarındanda öte ben hep okumak istedim olmadı ailem hayatımı çaldı benden zindan ettiler bi meslek sahibi olamadım kendi paramı kazanamadım hep herşeyden mahrum kaldım yaşama sevincimden hayattan hep bıkmıştım gine mutsuzum evliyim ama mutsuzum gezmeyi eylenmeyi çok seviyorum biraz param olsa zayıflıyamıyorum fit olmak isterdim sonra bi ehliyet almak isterdim bi tatile gitmek havuza girmek isterdim ama nerde işte bıktım bu hayattan yardımcı olursanız sevindirin beni olurmu iyi geceler

Merak etme canım okuyunca da bunların hiçbiri olmuyor.Bu memlekette bahsettiğin gibi yaşayan insanlar çok azdır, sen çoğunluktasın, senin gibi 10 milyonlarca insan var.

İskurun açtığı kurslara katil pc kursuna git geliştir kendi 40 yasında unv. Okuyan kisiler var kendin için yap cevrede edinirsin hem öğrenim durumun ne bilmiyorum ama lise mezunuysan KPSS var çalış ona gir memur olabilirsin acikogretimden öğrenimini tamamlayabilirsiniz birsuru olanak var hiç bir şey için geç değil bence çok karamsar olma hayatı yakalamaya bak:6:

bende biliyom kursları ama benim eşim izin vermiyor özgürlük yok umarım anlatabilşimdir yazılarına teşşekkürler

mesleğim var ama bebeğim var çalışamıyorum, param var ama bebeğim var gezip eğlenemiyorum, kilom var çünkü bebeğim var, tatile gidemiyorum çünkü bebeğim var, ama ömre bedel herşeye değer iyi kiii kızım vaarrrrrrrr!!!

sıze vakıt ayırdık cevap verdık rahatlatamadık hayat zor demıs durmussunuz.pekala hayat zor yapacak bısey yok karamsarlıga devam okey

haa baska yerede acmıssınız konu aynı anda zengın olmak ıstıyorum dıye

oturularak konu açılarak zengin olunacağını sanıyor heralde ....[/QUOT

heraldekı aynı konuyu ıcerıgı farklı ıkı yere acmıs.ne desek bos zamanımızı calıyor.belkıde dalga gecıyordur en ıyısı cevap vermemek sınırlendım sımdı gece gece

o yok bu yok millet yardımcı olmaya çalışıyor takındığınız tavır hiç hoş değil:20: siz yardım değil zengin olmanın yolunu arıyorsunuz çalışmayın calabalamayin böyle beklemeye devam edin çok zengin olursunuz cok:19:

bence oturda haline şükret şu an sokakda olan o kadar çok ewsiz barrksız kişiler var ki hem biz burdan napabiliriz hayat zor herkesin kendine göre derdi var bak ben akşamdan beri sinrden :47:basım ağrıyo yeni geçtii Allahım bundan aşağı etmesin dermansız dert vermesin :128:

Son düzenleme:
O yok bu yok bence farkındalık da yok sahip oldukların için...başka uslüpla yazsan anlardım ama fakir edebiyatını sevmiyorum.mutlu olmak için sebeplerin mutlaka arayıp bulmak sana düşüyor biz birşey yapamayız.

o dediklerini bende istiyorum
varmı bana yardım edecek bi allahın kulu?
nakit gönderirseniz çok makbule geçer :27:
ben çalışmak istemiyorum, okumakta istemiyorum
ben eğlenmek istiyorummmmmmmmmmmmm :27: :27: :27:

Son düzenleme:
Back
X