• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parasızlık, özgürlüksüz insana zor geliyor

mesleğim var ama bebeğim var çalışamıyorum, param var ama bebeğim var gezip eğlenemiyorum, kilom var çünkü bebeğim var, tatile gidemiyorum çünkü bebeğim var, ama ömre bedel herşeye değer iyi kiii kızım vaarrrrrrrr!!!

ne bebekmiş bu :1:

allah bağışlasın

sende bir ise girip calissan o dedigin yerlere esinle gidersin
aza kanaat getirmeyen cogu bulamazmis
allaha sükret canim yoksa elindekinide alirsa vay haline ozaman:50:

Üzülme!..
Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan,yürüyebiliyorsan…
Ne mutlu sana!..
Elinde olmayanları söyleme bana…
Elinde olanlardan bahset can!…
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?..
Gidenler dönmeyecek mi?..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış…
Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta…
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
“Hüzün olgunlaştırır” …“Kaybetmek sabrı öğretir”…
{Hz. Mevlana}

Üzülme!..
Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan,yürüyebiliyorsan…
Ne mutlu sana!..
Elinde olmayanları söyleme bana…
Elinde olanlardan bahset can!…
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?..
Gidenler dönmeyecek mi?..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış…
Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta…
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
“Hüzün olgunlaştırır” …“Kaybetmek sabrı öğretir”…
{Hz. Mevlana}

Çok güzel

Ne güzel söylemiş Mevlana Celaleddin-i Rumi Hazretleri.

Elimizdekilerin kıymetini bilmezsek Allah onu da alır elimizden...

bende suan issizim ailem yardim ediyor,is ariyorum .. Ayri yasiyorum,
kendi parami kazandigim zamanlardaki gibi rahat degilim tabiki,ama hep bir donem geciririz ya seninkide oyle
bir is bulmaya calis,,kendi parani kazan kendini cok daha iyi hissedersin ozaman,

Son düzenleme:
ben de işsizim parasızım :25: borçlarım var annem ödüyor :25: nişanlım da işsiz. iki aç geziyoruz böyle divane gibi. :25: evlenemiyoruz böyle sap sap bekliyoruz. niye mi ? e sınav sınav sınav... ben de spor salonuna gidemıyorum kilo veremıyorum diyordum, sonra evi spor salonu haline getirdim , step tahtası yaptı kayınbabam bana, 3 er tl ye 2 dumbell aldım 3 er kiloluk, e zaten bilgisayarım var açtım müziği yaptım her akşam sporumu, 6 kilo verdim. e baktım endorfin de salgılıyorum mutlu oluyorum. evimde oturumuş ders çalişiyorum, inş seneye öğretmen olup kurtulacam.. umut edeceksin mücadele edeceksin, oturduğun yerden işim olsun aşım olsun denmiyor..

Son düzenleme:
ben de işsizim parasızım :25: borçlarım var annem ödüyor :25: nişanlım da işsiz. iki aç geziyoruz böyle divane gibi. :25: evlenemiyoruz böyle sap sap bekliyoruz. niye mi ? e sınav sınav sınav... ben de spor salonuna gidemıyorum kilo veremıyorum diyordum, sonra evi spor salonu haline getirdim , step tahtası yaptı kayınbabam bana, 3 er tl ye 2 dumbell aldım 3 er kiloluk, e zaten bilgisayarım var açtım müziği yaptım her akşam sporumu, 6 kilo verdim. e baktım endorfin de salgılıyorum mutlu oluyorum. evimde oturumuş ders çalişiyorum, inş seneye öğretmen olup kurtulacam.. umut edeceksin mücadele edeceksin, oturduğun yerden işim olsun aşım olsun denmiyor..

ay cok tatlisin borcum var annem oduyor ha :)

ay cok tatlisin borcum var annem oduyor ha :)

heheh =) sağol canım.. evet bilgisayarım bozuldu yenisini aldım annem ödüyor sağ olsun. 25 yaşındayım hala annem babam bakıyor bana. 3 senedir kpss ye hazırlanıyorum hayırlısıyla bi atanaydım ben bakacam onlara =))

hayat çok zor yardımcı olurmusunuz bana cocukluğumu yaşıyamadım ve hayatımda istediğim hiçbirşey olmadı benim hayat hikayem çok uzun anlatsam roman olur ne leyla ne de mecnun ne de ferhatla şirin bunların yaşadıklarındanda öte ben hep okumak istedim olmadı ailem hayatımı çaldı benden zindan ettiler bi meslek sahibi olamadım kendi paramı kazanamadım hep herşeyden mahrum kaldım yaşama sevincimden hayattan hep bıkmıştım gine mutsuzum evliyim ama mutsuzum gezmeyi eylenmeyi çok seviyorum biraz param olsa zayıflıyamıyorum fit olmak isterdim sonra bi ehliyet almak isterdim bi tatile gitmek havuza girmek isterdim ama nerde işte bıktım bu hayattan yardımcı olursanız sevindirin beni olurmu iyi geceler

Şaka gbsiniz yemin ederim...
Yaş kaç acaba 13-15 ?
Paranız olmadan da ayaklarınız ve bedenınız tuttugu surece gezebılırsınız..
Nefsinize hakım olup spor yaptıgınız surece zayıflıyabılırsınız /sadece spor salonlarında spor yapılmıyor
Tatile gitmek Turkıye şartlarında çalışan insanlar için bile çoğu zaman hayal ..
Havuza değil ama denize-göle-dereye kısaca suya ! ücretsız gırebılırsınız..
Çalışmak sadece belırlı bır kurulusta olmaz evde kendı emeklerınızlede para kazanabılırsınız ..

En başta hayatınızdakı yanlışlar için başkalarını suçlamadan önce dönüp kendınıze bakmanızı tavsıye edıyorum..
Zira konuda yazı bıcımızde saçma ..

sırf duygu sömürüsü bütün konuların ha :35: Hoş bşarılıda değilsin bu konuda ama neysee:51: netten yardım dileneceğine çalış paranı kazan.Merdiven silerek geçimini sağlayan ne insanlar var sen biliyor musun? :34:Senin derdin sunucu olmakta ünlü olmakta yok öyle bir armut piş ağzıma düş bir dünya .Başkalarından yardım isteyeceğine eşini ikna et çalışmana izin versin alnının teriyle hak ettiğin parayı kazan:34:

insanlarin deniz havuz meraki nedir anlayamiyorum,
azicik asim kaygisiz basim:21:
bizi esimin ailesi balayinda tatile göndereceklerdi gitmedim,
bugune kadarda ne denize gittim havuzada 1 kere gittim,
gidip gitmem hic umrumda degil havuzlarida sevmiyorum zaten
binbir türlü insan giriyor kimisi üsenip havuza idrarini yapiyor bunlari dusundukce hic havuza giresim gelmez:1:
denizede gidip gitmemek dünyanin sonu degil ki herseyin zamani var gün gelir tatilede gidersin denizede gidersin,
benim annem nerdeyse 50 yasina geldi zavalli kadin ne bir gün yüzü nede bir tatil gördü bende ayni sekilde,
hersey her zaman istedigimiz gibi olmuyor elimizdekilerle yetinmemiz lazim isyan etmenin kimseye faydasi yok,
önemli olan saglik ve mutluluk paraymis pulmus saglik huzur mutluluk bunlari parayla satin alamazsin paranin satin alacagi seyler sinirlidir:42:

konuların bi garip:37:

sen bi garip :37:

cümlelerin bi garip :37:

fake mi yoksa 2.üyelik mi düşünmeye başaldım ....

nediyim..eğer gerçkesen ALLAH akıl fikir versin...

saba diye bir kızcağız var show diye bir kanalda çıkıyor.benim çok yakınım sabahın köründe işe gider garibi arkasını ben toplarım.onu ara canım elektrayanın çokca selamı var de.sana bir iş ayarlayacaktır.akşamlarını Ali çıkıyor ya onun yanına aldırır seni.hemen ara.

Para para para para para para ayyyy fenalık geldi hangi konunuzu okusam paradan bahsediyorsunuz... Zayıflamak istiyorsunuz durumum yok diyorsunuz ne alaka :44:

saba diye bir kızcağız var show diye bir kanalda çıkıyor.benim çok yakınım sabahın köründe işe gider garibi arkasını ben toplarım.onu ara canım elektrayanın çokca selamı var de.sana bir iş ayarlayacaktır.akşamlarını Ali çıkıyor ya onun yanına aldırır seni.hemen ara.

ciddimisin acaba...

Ay yine aynı üye ve aynı konular :9:
Kaçııııııııın :10:
Arkadaşım sen ne arıyorsun ben anlamadım ki iki de bir para, havuz, fit olmak, güzellik , zenginlik ...
Senin bu konunda kapanmadan kaç git buralardan ..

hayat çok zor yardımcı olurmusunuz bana cocukluğumu yaşıyamadım ve hayatımda istediğim hiçbirşey olmadı benim hayat hikayem çok uzun anlatsam roman olur ne leyla ne de mecnun ne de ferhatla şirin bunların yaşadıklarındanda öte ben hep okumak istedim olmadı ailem hayatımı çaldı benden zindan ettiler bi meslek sahibi olamadım kendi paramı kazanamadım hep herşeyden mahrum kaldım yaşama sevincimden hayattan hep bıkmıştım gine mutsuzum evliyim ama mutsuzum gezmeyi eylenmeyi çok seviyorum biraz param olsa zayıflıyamıyorum fit olmak isterdim sonra bi ehliyet almak isterdim bi tatile gitmek havuza girmek isterdim ama nerde işte bıktım bu hayattan yardımcı olursanız sevindirin beni olurmu iyi geceler

beni de ailem zamanında okutmadı

şimdi 23 üme geldim mayısta (inşallah) lise diplomama kavuşacağım

ygs ye girceğim kpss ye gireceğim inşallah yani bir yılda 3 ayrı kategoride yarışıyorum

ama ben pes etmedim hiçbir zaman elimden kitap da düşmedi

koca peşinde koşmak yerine diploma peşinde koştum

babamın başının etini yedim ki o karşıydı kız çocuklarının okumasına

şimdi kızlarım okuyor diye dilinden düşürmüyor

benim babam gibi biri ikna olduysa herkes ikna olur

ayrıca deniz ve havuzun para ile orantılı olduğunu düşünmüyorum

tüm imkanlara sahibim ama hayatımda en fazla 4-5 kere denize gitmişimdir

bu arad adersaneye bizi yazdırmaya en son gün gitti yalvar yakar ne kadar zor olduğunu tahmin edersin

Son düzenleme:
Hanımefendi neden sürekli böyle konular açıyorsunuz? Nedir bu memnuniyetsizlik? Bizler çok mu zenginiz?? Ben öğrenciyim ve bişi almak istediğimde para biriktirp alıyorum öyle ha diyince herşey gerçekleşmiyor insan hayatında!! Sürekli şikayet içindesiniz hep bir para muhabbeti bence ciddi psikolojik desteğe ihtiyacınız var ya da eğlenmek amaçlı bu tip konular açıyorsunuz

Back
X