Parasızlık yüzünden sevgilisinden vazgeçmek ?

Canim anladim seviyorsun ama kanma bunlara.
Herkesin masrafi var, harcamasi, ihtiyaci var. Hangi akli basinda insan icralik oluncaya kadar kredi harcar? 25 000 lira bu yahu, 2-3 bin lira filan olsa anlam verirsin belki.
Evlenirsiniz yarin birgun birlikte surunursunuz vallahi. O borclar temizlenene kadar evliligi dusunme. O para harcama zihniyeti de kolay kolay degismiyor. Bu yasa kadar savruk olmus adam birden bire tutumlu da olmaz. Insan uzaktayken bazi seyleri goremiyor.

Ailen tevekkeli degil istemiyorlar. Onlar da boyle dusunuyorlardir para mevzusunu biliyorlarsa. Guvenli gelmedi senin sevgilin bana.
Calisacaksan kendine calis. Daha aranizda resmiyet bile yok, elin adamina calisip borclarini odemek sana kalmadi. Harcadigi gibi calissin odesin, birak. Akli basina gelsin biraz.

Çok safım sorma acımamak lazım biliyorum

Çok haklısın
Ne yapayım şimdi ben :-( sevgisinden hiç şüphem yok

O istemiyor ki canım ben diyorum vereyim diye öyle üzgün çaresiz ki

Haklısın inan ki ölü gibiyim çok seviyorum çünkü düşünmeden olmuyor ama ayrı kalacağız başka care yok

Valla bu ara kk kadınlarına bi'hal oldu seviyorum adı altında saçıyosunuz paraları. Aşk bu mu şimdi?
Ne nişan var ne bi'şey ailelerin düşmanlığı varmış zaten.
Sen de durdun sevgilinin yaptırdığı pembe panjurlu evin borcunu mu ödedin? Ayrılıyosunuz sizin ev için verdiğin paralar noldu pufff uçtu.

adam dediğin taşı sıkar suyunu çıkarır bulur o parayı
aynen istemem yan cebime koy hesabı yemişim senin paranı diyecek ve almayacak yürek varmı onda göreyim ben o adamı
ve haddinden fazlada hadsizlik yapmaz maddi acıdan
ayağına yorganına göre uzatsın senin ekstra corap gecirmene gerek yok
senin üzerine vazife değil bu işler bence...
sen o adama yol ver bence hatta koşarak uzaklaş
keşke 25.oooden önce koşarak uzaklaşsaydın :44:

Bence de sevgilin masum değil.
Sanal kumar oynuyor olabilir.
Kredi kartı ekstrelerini istesene, tabi verirse?
O senden yine yardım bekliyordu, sen ayrı kalalım deyince afalladı, ona bozuldu.
Verdiğin karardan cayma, tek kuruş gönderme.
Eski gönderdiğin para için de ilerde sevgilinin kulaklarını çınlatacağından eminim.
Hakkında hayırlısı

Canım uzun süredir yurt dışında olduğundan 25000 tlnin ne demek olduğunu bilmiyorsun sanırım. Hani sen de bana x euro ev geçindirmek için geçerli orda desen bilmediğimden inanabilirim. Ama 25000 tl çok. Sadece ev geçindirmek için çekilmez. Daha ortada size dair bir resmiyet yokken de sizin evliliğiniz için o paraya ihtiyaç duyması gereksiz. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama olgun ve mantıklı düşünemiyorsun bence. Sen kendini biraz geri çek biraz daha sakin ve mantıklı düşünmeye çalış.

Burdaki arkadaşlar dalga geçiyor gibi geliyor sana ama bir gün gerekli olgunluğa erişir hayatın aşktan ibaret olmadığını anlarsan kendi konunun sana ne kadar saçma geleceğini görürsün.

Adam borçlarını ödetip, ithal damat olacak :) akıllı adammış

Hem bu parayla evimizi yapıyordu diyorsun. (Ki bir evmi inşa ediyordu ki 25000 lira harcamış hala bitmemiş?) Sonuçta ev satın almamış sizin için. Çok lüks bir hayat istemiyorsa 25000 TL harcayıp evin gereklilerini alıp yaşanacak duruma getirebilirdi. Ortada o da yok.
Senden para istememiş olabilir ama senin onu ne kadar sevidiğinin ve kıyamayacağının farkında olup dertleşmiş. Bence de dertleştiği için senin ona destek olacağını biliyormuş zaten.
Bir de çok sevdiğim bir yazı okumuştum.
Kelime kelime hatırlayamayacağım ama özeti şöyleydi:

Herkes kendi duygularından sorumludur. Sevgi denildiğinde ya da sevmek denildiğinde sadece kendime güvenirim. Sevildiğimden çok sevdiğim gerçektir çünkü....

Daha da açık yazamadım yani. Umarım anlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…