İnan ki ek harcaması yok iste ivir zivir seyler evin ihtiyacları falan babasının yapmadığını o yapıyor yani mecbur bide evi yaptırıyordu oturacağımız evi yani ve şimdi borçlar birikti iste yazık :-(
sen bu adamın donuna kadar ödemeye devam et bacım
seviyorsun ha yani
evinide yap hani parmağında yüzük olmayan daha isteme bilmem ne olmayan adamın evinide yap sonra hatun bulup koynuna sokup cocugunuda pışpışlarsın de yuh artık....bilmem açıklayıcı oldumu demek istediğim....
ortada fol yok yumurta yokken kuluçkaya yatma kapiş...
Çok haklısınCanim anladim seviyorsun ama kanma bunlara.
Herkesin masrafi var, harcamasi, ihtiyaci var. Hangi akli basinda insan icralik oluncaya kadar kredi harcar? 25 000 lira bu yahu, 2-3 bin lira filan olsa anlam verirsin belki.
Evlenirsiniz yarin birgun birlikte surunursunuz vallahi. O borclar temizlenene kadar evliligi dusunme. O para harcama zihniyeti de kolay kolay degismiyor. Bu yasa kadar savruk olmus adam birden bire tutumlu da olmaz. Insan uzaktayken bazi seyleri goremiyor.
Ailen tevekkeli degil istemiyorlar. Onlar da boyle dusunuyorlardir para mevzusunu biliyorlarsa. Guvenli gelmedi senin sevgilin bana.
Calisacaksan kendine calis. Daha aranizda resmiyet bile yok, elin adamina calisip borclarini odemek sana kalmadi. Harcadigi gibi calissin odesin, birak. Akli basina gelsin biraz.
o da doğru ne diyim canım o zamn sabretcen inş düzelir hakkında hayırlısı
Çok safım sorma acımamak lazım biliyorum
hiç bir resmiyet olmıcak ve sevgilim benim parama tenezül edecek...
vazgeçmek için çok geçerli bir sebep bu parasız olduğu için değil gurursuz bir erkek olduğu için
erkek milletine çok yüz vermicen ben bunu bilir bunu söylerim en sonunda üzülen sen olursun çünkü...
acıma yetime gün gelir k....r g....tüne
O istemiyor ki canım ben diyorum vereyim diye öyle üzgün çaresiz ki
Haklısıninan ki ölü gibiyim çok seviyorum çünkü düşünmeden olmuyor ama ayrı kalacağız başka care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?