Paravan evlilik mi?

psykhe83

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
162
151
303
İstanbul
Arkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir isin icinden cikamadim. Fikirleriniz benim icin cok onemli.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.

O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.

Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.

1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.

Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.
Bu nedir sizce? Boyle evlilik olur mu? Paravan dedikleri boyle bisey mi?

Arkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.

O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.

Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.

1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.

Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.

Paravan olduğunu düşünmüyorum, eşcinsel olsa anlardınız
Ama son yıllarda erkeklerde isteksizlik kronik hastalık gibi, forumda bununla ilgili çok konu var
Psikoloğa gittiğinizi yazmışsınız, onun yorumu ne oldu?

Toplumumuzda öyle bir algı var ki evliliğin %70i cinsellik diye. Bana yanlış geliyor. Benim eşimde öyle cinselliğe çok düşkün değildir ama bana düşkündür. Üzmez mutlu eder sevgisini hissettirir. Bende aynı şekilde. Ayda 1-2 tabi ki oluyor ama bazen 1i onun isteğiyleyse 2si benim. Ne biliyim herşeyin fazlası zarar ama 1 sene diyorsunuz bu biraz fazla uzun bir süre :110:

Arkadaslar merhaba.

Eşiniz 1sene boyunca hiç yaklaşmadımı yani.

Paravan olduğunu düşünmüyorum, eşcinsel olsa anlardınız
Ama son yıllarda erkeklerde isteksizlik kronik hastalık gibi, forumda bununla ilgili çok konu var
Psikoloğa gittiğinizi yazmışsınız, onun yorumu ne oldu?
Psikolog once cift olarak aldi ama sonra onunla devam etti. Bana da bisey soylemedi acikcasi

Nasıl yani doktorda bir problem illa ki çıkması lazım. Normalde erkekler 4 5 gün yapmayınca kendini kötü hissediyor ki bu fizyolojik yani sperm içinde kaldıkça karın ağrısı yapar rahatsız eder vücuttan uzaklaştırılması gerekir. 1 sene bir kere bile aklına gelmediyse doktorda sorun bulmadıysa cinseel terapiye götürürüm hala çözülmüyorsa ya beni aldattığını ya da eşcinsel olduğunu kabul ederim. Böyle evlilik olmaz anca ev arkadaşı olur

Cinsellik gerçekten önemli bir evlilikte bekarken anlayamazdım ama yok yani olmalı. Bir sene çok uzun bir zaman. Hormon eksikliği var mı? Psikolojik destek aldı mı hiç?
Hormonlara da bakilmistir diye dusunuyorum urolojide. Cunku baya test falan yapilmisti. Doktor hersey normal dedi. Psikologu tavsiye etti.

Toplumumuzda öyle bir algı var ki evliliğin %70i cinsellik diye. Bana yanlış geliyor. Benim eşimde öyle cinselliğe çok düşkün değildir ama bana düşkündür. Üzmez mutlu eder sevgisini hissettirir. Bende aynı şekilde. Ayda 1-2 tabi ki oluyor ama bazen 1i onun isteğiyleyse 2si benim. Ne biliyim herşeyin fazlası zarar ama 1 sene diyorsunuz bu biraz fazla uzun bir süre :110:
Ayda bir sizin de normal değil 🙄 biyolojik olarak insanların afedersiniz bosalmasi gerekiyor zaten bunun azginlikla alakası yok. Elele tutmayla sevgi hissettirmeyle alakası yok.

Nasıl yani doktorda bir problem illa ki çıkması lazım. Normalde erkekler 4 5 gün yapmayınca kendini kötü hissediyor ki bu fizyolojik yani sperm içinde kaldıkça karın ağrısı yapar rahatsız eder vücuttan uzaklaştırılması gerekir. 1 sene bir kere bile aklına gelmediyse doktorda sorun bulmadıysa cinseel terapiye götürürüm hala çözülmüyorsa ya beni aldattığını ya da eşcinsel olduğunu kabul ederim. Böyle evlilik olmaz anca ev arkadaşı olur
Zaten ayni benim dedigim de bunlar. Hatta psikologa demistim ki ha koltuktaki kirlent ha o. Hic bi etkisi ya da birlikteligimiz yok. Belki dediginiz gibi cinsel terapist olabilir onu arastirayim

Uroloji hersey normal bi sorun yok dedi. Psikologa da "ben elin adamindan ne tavsiye alicam sacma sapan konusuyo ben zaten duzeldim" dedi birakti. Ama 5 yildir boyle 1 veya 1 senede oluyo diye dusun yani

kaçtı yani.
tedavi istemiyor kendi normaliyle mutlu. sizi de bu şekilde idare edebileceği kadar idare etme derdinde.
paravan yada değil adam çözüm aramıyor.

Evet. Hala ayni. Ben agzimi acmasam inanin 5 yildir hic olmazdi. Oyle dusunun. 2 sene olmadi ben patlayinca bosanmak isteyince oldu. 1 2 defa oda sonra yine ayni

Bence bir sorunu olablir bu konuda,erkekler bu kadar uzak kalmaz seksten zaten evli çiftlerin bu kadar ayrı kalmasıda sorun.

Back
X