Paraya ne oldu? Bi fikri olan?

KV_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
2.591
4.976
133
31
Arkadaslar, ablam bu ay kirayi yatirdi. Her zamanki gibi atm den yatirdi ama parayi hesabina yatirip degilde dogrudan ev sahibinin hesabina.

Ev sahibi aradi; para yatmamis hesabina. Simdi ne olucak? Dilekce yazmasi gerekiyormus ablamin. O atm nin o gunki islemleri arastirilcakmis.

Sizce sonuc ne olur? Daha once boyle bisey yasamis olan var mi?

Ablamin morali coo bozuldu. Benimde tabiki oyle ama cani sagolsun...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ablan yanlış hesap numarasına göndermişse veya hesap numarası doğru yazılıp alıcı ismini yanlış girdiyseniz bir harf hatası bile olsa banka onu alıcıya göndermiyor.İşlemi askıda tutuyor. Daha sonra dilekçe vererek paranı alabiliyorsun. Atmden değil ama kendi internet bankacılığımdan para transferim sırasında benzer bir şey yaşamıştım. 2 gün sonra karşı taraftan param nerde diye uyarı alınca bankaya gittim. Dilekçe verip paraya ulaştım.

Siz atmden direk hesaba gönderdiğiniz işlemin dediğin gibi araştırılması gerekiyor. Uzun sürebilir ama bir şey olacağını sanmıyorum. Olmadı kamera kayıtlarından bir şekilde çıkar o gün hangi saatte para yatırdığınız..

Gecen ay basıma geldi benzeri. Kredi kartına parayı yaptırdım. Sonra bakmayın bozuldu. Paranız alikonuldu yazdı ekranda. Sonra netten must. Hizmetlerinden baktım sanki hic para yatitmamisim gibi gozukuyo. Bamkamatigin yanindaki banka şubesini aradım .bankaya gidip oradaki formu doldurmamış istediler. Forma ATM nosunu hesap nosunu ve paranın tutarını banknotların sayısını vs sordular yani ornek 2 adet 100tl 1 adet 50tl 3adet 20tl toplamda 280 TL gibi belirttim. Sonra bankamatigin o günkü işlemlerini kontrol edip paramı 2 gün içinde hhesabına gönderdiler..yani hiçbirşey olmaz geri gelir parası:)

bi keresinde atm den kartsız kredi kartı ödemeye çalıştım. atm kitlenip kaldı ve parayı yuttu. aradım müşteri hizmetlerini size dediklerini dediler. o gün yapılan işlemler kontrol edildi ve para bana iade edildi. merak etmeyin banka bu işi halleder.

Yanlis hesap numarasi girmemis cunku ev sahibinin adi cikiyor hesap numarasini girdigi zaman. Yorum icin ayrica tesekkur ederim. Biraz olsun rahatladim. Dilekce verilirse halolur yani...

Tesekkur ederim yorum icin. Rahatladim biraz olsun. Yazik ablam bayagi sıktı canini. Banka arastirirsa ortaya cikar galiba :)

Tesekkurler yorum icin :)

Tesekkur ederim yorum icin. Rahatladim biraz olsun. Yazik ablam bayagi sıktı canini. Banka arastirirsa ortaya cikar galiba :)

Ablani çok iyi anlıyorum benim de baya canım sklmisti ofladim pofladim cozulene kadar, para kolay kazanilmiyor tabii:) cikar elbet canim kapan bankamatik olsun yeter ki:)

Ablani çok iyi anlıyorum benim de baya canım sklmisti ofladim pofladim cozulene kadar, para kolay kazanilmiyor tabii:) cikar elbet canim kapan bankamatik olsun yeter ki:)

Birde oyle 40-50 lira degil ya bildiginiz ev kirasi o yuzden. Ama hemen mesaj attim sıkmasın canını diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…