Parayı ben mi yollamalıyım?

Merhabalar.
Ev arkadaşım benden önce evden ayrıldı ben hala oturuyorum. Arkadaşım depozitosunu alacak ama biz ortak ödemiştik. Yani depozito 10 bin ise 5 ini ben 5 ini o ödedi. Evde ben halen oturduğum için sadece onun depozitosu verilebiliyor. Ev sahibi depozitoyu benden istiyor. Yani 5 bini ben onlara yollayacağım onlar da kıza yollayacak ve ben çıkarken 10 bin alacağım toplam.
Bu normalde böyle mi işliyor?
Sozlezme kimin uzerine ? Ortaksa ev sahibi gondermeli niye siz veriyorsunuz sizde cikarken 5 bininizi alirsiniz sacmalik.

Sozlezme kimin uzerine ? Ortaksa ev sahibi gondermeli niye siz veriyorsunuz sizde cikarken 5 bininizi alirsiniz sacmalik.

ev sahibi depozitoyu borç para olarak almıyor. evden kiracı çıktığında yani ev boşaltıldığında eksik hasar olması durumunda depozitodan karşılamak üzere alıyor.

ev boşaltılmamış, konu sahibi evde halen oturuyor, depozitonun yarısını neden iade etsin ev sahibi ne alaka? mesela diğer ev arkadaşı çıktı diye kiranın yarısını mı ödeyecek artık konu sahibi, tamamını ödeyecek.

ev sahibi depozitoyu borç para olarak almıyor. evden kiracı çıktığında yani ev boşaltıldığında eksik hasar olması durumunda depozitodan karşılamak üzere alıyor.

ev boşaltılmamış, konu sahibi evde halen oturuyor, depozitonun yarısını neden iade etsin ev sahibi ne alaka? mesela diğer ev arkadaşı çıktı diye kiranın yarısını mı ödeyecek artık konu sahibi, tamamını ödeyecek.
O Konuda sıkıntı yok netleştirmek için sormuştum. Zaten ödemeyecek büyük ihtimalle

Sizde haklisiniz .ev sahibi evde oturuldugu muddetce depozitonun tamamini elinde bulundurmalı boyle dusunmemistim .eger ev sahibi cikan kisiye depozitonun yarisini iade ederse evde kalan kisi depozitonun kalan kismini tamamlamali. Yani yine ayni kapiya çıkar .haklisiniz

Back
X