- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Dengesiz ikizler
-
İnanın çok zenginler daha çok para yüzünden tartışıyor.Çünkü fakirin tartışacağı parası yok.Evlenmeden sorduklarında prayla saadet olmaz derdim.şimdi anladım ki yanılmışım hepsi olmasa da çoğunluğu paraya bağlıymış huzurun.kavgaların yarışı para yüzünden genelde çünkü herşey paraya bağlı gezmek bile.esim birazda luks gorur bazi seyleri mesela cikolata yenmesede olur derdi.bunu degistirdim tabi bunca senede ama.bir ornek bu sadece.büyük bir dert digil tabiki ama orta gelirli insanlarda bizim gibi para yuzundenmi tartışır merakettim
Hangi gelir seviyesinde olursa olsun evet insanlar para meselesi yüzünden tartışır
Ben evlatlarım için ne yapsak kar derken eşimin ailesine kaz gibi yolunmasına kızıyorum mesela
Gereksiz harcama sevmem ama ona göre iki kıyafeti varsa çocuğun mesela üçüncüsü gereksiz masraf :)bir kere bile para yüzünden kavga etmedik çok şükür. Ama tabi burda standartlar, beklentiler ve davranış biçimi çok önemli. Belki benim de kaldıramayacağım bi ekonomik durum olduğunda farklı olur ya da sizin hayattan beklentileriniz daha fazladır. Eğer sıkıntıdan dolayı şu gereksiz derse hiç alınmam ama cimrilikse adı kavga etmekte haklısınız. Ben elimden geleni yapıyorum ayağımızı yorgana göre uzatmak için. Eşimin bu konuda şikayetlenmesine hiç fırsat vermedim belki de. Siz napıyorsunuz? Fazla gereksiz harcamayı seviyor musunuz yada eşiniz gerekli olan ve gücünüzün yettiğine de mi laf eder?
Evet evlenmeden toz pembe görünüyor çünkü.calisamam çocuklar varBunun gelirle çok ilgisi yok cimrilikle var parayla saadet olur mu sadece parayla olmaz ama sevdiğin kişinin de işi gücü olacak burada hep bekarlara diyoruz aşk karın doyurmaz elektrik su geldiğinde aşkla ödenmiyor seviyorum diye herkesin peşine takılmayın ama keşke anlasalar sizin için de üzüldüm çalışıyor musunuz borçlarınız var mı?
Gorduk valla :)Gunumuzde cogu kisi paraci.. para sevmem diyen yalan soyler.. kimi resmen tapiyor sanki hasa...
Cikolataya kdr geldiyse konu bilemedim.. yarin oburgun cocuk olunca gor samatayi:)
Olmayan para için tartışmak değil bizimki.olan az biseyide farklı şeylere harcamayı istemek bizimki sanrmİnanın çok zenginler daha çok para yüzünden tartışıyor.Çünkü fakirin tartışacağı parası yok.
Cocugun var mi?Gorduk valla :)
İnanki sağlık bile parayla artikPara önemli bence ama bu hayatta tek önemli şey sağlık. Allah sağlıktan etmesin. Gerisi el ele verince hallolur.
Eşiniz cimri çünkü çikolata almamak neyin nesi? Ne kadar ki en fazla?
Şu hayatta herkes kendi gelirine göre hareket etse bence mutsuz insan olmaz.
Geliri 2000 lira olan insan kalkıp 30 yıl ödemeli krediye girse ne Saadet kalır ne de sağlık.
Mutluluğun tek şartı kendinize göre hareket etmeniz.
4 taneCocugun var mi?
İşte diyorum ya Allah sağlıktan etmesin gerisi bir şekilde hallolur.İnanki sağlık bile parayla artik
Evlenmeden sorduklarında prayla saadet olmaz derdim.şimdi anladım ki yanılmışım hepsi olmasa da çoğunluğu paraya bağlıymış huzurun.kavgaların yarışı para yüzünden genelde çünkü herşey paraya bağlı gezmek bile.esim birazda luks gorur bazi seyleri mesela cikolata yenmesede olur derdi.bunu degistirdim tabi bunca senede ama.bir ornek bu sadece.büyük bir dert digil tabiki ama orta gelirli insanlarda bizim gibi para yuzundenmi tartışır merakettim
Borç var mı?Evet evlenmeden toz pembe görünüyor çünkü.calisamam çocuklar var
Kredi işine girmek istemiyormadem parası var borca sok kocanı burnunu dışarı çıkaramasın ,
tecrübeyle sabittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?