Parayla saadet

Gunumuzde cogu kisi paraci.. para sevmem diyen yalan soyler.. kimi resmen tapiyor sanki hasa...

Cikolataya kdr geldiyse konu bilemedim.. yarin oburgun cocuk olunca gor samatayi:)

İnanın çok zenginler daha çok para yüzünden tartışıyor.Çünkü fakirin tartışacağı parası yok.

Hangi gelir seviyesinde olursa olsun evet insanlar para meselesi yüzünden tartışır
Ben evlatlarım için ne yapsak kar derken eşimin ailesine kaz gibi yolunmasına kızıyorum mesela

madem parası var borca sok kocanı burnunu dışarı çıkaramasın ,
tecrübeyle sabittir

Parasız saadet olmaz. Önemli olan parayı amaç değil araç olarak kullanmak. Onun dışında "aşkoşooom bu gece yemek yemesek olur mu" diye de sorsan aşk falan kalmaz. Zira karın guruldarken sevişmek bile olmuyor

Para önemli bence ama bu hayatta tek önemli şey sağlık. Allah sağlıktan etmesin. Gerisi el ele verince hallolur.
Eşiniz cimri çünkü çikolata almamak neyin nesi? Ne kadar ki en fazla?
Şu hayatta herkes kendi gelirine göre hareket etse bence mutsuz insan olmaz.
Geliri 2000 lira olan insan kalkıp 30 yıl ödemeli krediye girse ne Saadet kalır ne de sağlık.
Mutluluğun tek şartı kendinize göre hareket etmeniz.

Gereksiz harcama sevmem ama ona göre iki kıyafeti varsa çocuğun mesela üçüncüsü gereksiz masraf :)

Evet evlenmeden toz pembe görünüyor çünkü.calisamam çocuklar var

Para her sey degildir belki ama cok cok seydir. Parasiz hic bir sey olmuyor ne mutluluk ne huzur ne saglik. Dermansiz dert olmadigi surece para her kapiyi acar
Edit ;imla

İnanki sağlık bile parayla artik

Acikcasi hic bir zaman parasiz saadet olacagina inanmadim.

Sevmedigin adamla sadece parasi var diye mutlu olamazsin.
Ama deli gibi sevdigin adam yaninda, sagliklisin gencsin ama bir konser basbasa bir yemek bir tatil olmuyorsa (surekli olmak zorunda degil yani arada bir de olmuyorsa) ben mutlu olunacagina inanmiyorum.
Daha gecen gun oldu. Dis dolgusu dusuyor is arkadasimin... tuh bir suru para gidecek diye strese giriyor. Cunku eli cok sıkısık. Simdi bu kadin kocasini cok sevse nolur? Stres ister istemez yansiyor. Bu devirde adim atsan para. Parasiz hic bir sey olmuyor.

Hiç tartışmadık para yüzünden ki paramıza ortak üç insan daha var
Eşimin 2. evliliği, iki çocuğunun ve eski eşinin tüm giderlerini karşılamakta hayatımıza dahil
Paramız yetmiyorsa gezmeyiz, yeni giysi almayız, evde hesap kitap yaparız, ikimizde çalıştığımızı ortaya koyup gayret ederiz
Yapamadıklarımıza üzülmek yerine yaptıklarımızla mutlu oluyoruz, içki, kumar, alemde para yemek gibi sorumsuzluklar olmadıkça para kavga edilecek bir şey değil

Parasiz ve sagliksiz olmuyor elbete ama bir cikolatayi bile gereksiz görmek cimriliktendir. Gidip Belcika cikolatasi almiyorsaniz yaptigi büyük bir ayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…