Parayla saadet

Maddi sorunlarınız nasıl 4 çocuk 2 de siz 6 kişi,eviniz kira mı eşiniz evinize bakıyor mu,çocuklara karşı tutumu nasıl zorlanıyor mu mesela şimdi hemen cimri demek doğru değil yeri geliyor insanlar bazen 1 ekmek parası bulamıyor

Kira değil cimri digil sanırım ama bence dusuncesi kadının eline para geçince fuzili harcar diye saçma bir düşüncesi var degismiyorda

Borç bitmez ki.evin bitti daha iyi için borca gir.araba bitti daha iyisi olsun borca gir.ee omur bitiyor borç diye diye
Sürekli borç ödeyerek mutlu olamazsınız ki bu doyumsuzluk neden eşin cimri mi yoksa borçlar var diye mi böyle gerçi dağ gibi borç olsa da bir çikolata nedir ki ya

Gecim derdi varsa genelde para kavgası olur
Gecim derdi yoksa sebep değişir.
Kavga hep vardır
Bence siz de çalışın. Hiç olmadı elişi yapın satın

Sürekli borç ödeyerek mutlu olamazsınız ki bu doyumsuzluk neden eşin cimri mi yoksa borçlar var diye mi böyle gerçi dağ gibi borç olsa da bir çikolata nedir ki ya
Çikolataya alistirdim posetleri alıyor artık ama.evet cimri değilde biriktirmek peşinde hep çocuklara kalsinmis birşeyler.ee yaslanincada ben keyif alamiycam diyorum gezmekten giyinmekten yaş gençken lazım bunlar sanki

Çikolataya alistirdim posetleri alıyor artık ama.evet cimri değilde biriktirmek peşinde hep çocuklara kalsinmis birşeyler.ee yaslanincada ben keyif alamiycam diyorum gezmekten giyinmekten yaş gençken lazım bunlar sanki
Mantıklı olan bu zaten insan hayatını yaşamadıktan sonra birikim olmuş on olmamış ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…