- 28 Ocak 2009
- 34.384
- 57.604
- 1.123
- Konu Sahibi Dengesiz ikizler
-
Maddi sorunlarınız nasıl 4 çocuk 2 de siz 6 kişi,eviniz kira mı eşiniz evinize bakıyor mu,çocuklara karşı tutumu nasıl zorlanıyor mu mesela şimdi hemen cimri demek doğru değil yeri geliyor insanlar bazen 1 ekmek parası bulamıyor4 tane
Borç bitmez ki.evin bitti daha iyi için borca gir.araba bitti daha iyisi olsun borca gir.ee omur bitiyor borç diye diyeBorç var mı?
Kira değil cimri digil sanırım ama bence dusuncesi kadının eline para geçince fuzili harcar diye saçma bir düşüncesi var degismiyordaMaddi sorunlarınız nasıl 4 çocuk 2 de siz 6 kişi,eviniz kira mı eşiniz evinize bakıyor mu,çocuklara karşı tutumu nasıl zorlanıyor mu mesela şimdi hemen cimri demek doğru değil yeri geliyor insanlar bazen 1 ekmek parası bulamıyor
Sürekli borç ödeyerek mutlu olamazsınız ki bu doyumsuzluk neden eşin cimri mi yoksa borçlar var diye mi böyle gerçi dağ gibi borç olsa da bir çikolata nedir ki yaBorç bitmez ki.evin bitti daha iyi için borca gir.araba bitti daha iyisi olsun borca gir.ee omur bitiyor borç diye diye
Gecim derdi varsa genelde para kavgası olurEvlenmeden sorduklarında prayla saadet olmaz derdim.şimdi anladım ki yanılmışım hepsi olmasa da çoğunluğu paraya bağlıymış huzurun.kavgaların yarışı para yüzünden genelde çünkü herşey paraya bağlı gezmek bile.esim birazda luks gorur bazi seyleri mesela cikolata yenmesede olur derdi.bunu degistirdim tabi bunca senede ama.bir ornek bu sadece.büyük bir dert digil tabiki ama orta gelirli insanlarda bizim gibi para yuzundenmi tartışır merakettim
Çikolataya alistirdim posetleri alıyor artık ama.evet cimri değilde biriktirmek peşinde hep çocuklara kalsinmis birşeyler.ee yaslanincada ben keyif alamiycam diyorum gezmekten giyinmekten yaş gençken lazım bunlar sankiSürekli borç ödeyerek mutlu olamazsınız ki bu doyumsuzluk neden eşin cimri mi yoksa borçlar var diye mi böyle gerçi dağ gibi borç olsa da bir çikolata nedir ki ya
Ben calissam onuda birikim yapmak istiycek en iyisi kendimi hirpalamamakGecmiş derdi varsa genelde para kavgası olur
Gecim derdi yoksa sebep değişir.
Kavga hep vardır
Bence siz de çalışın. Hiç olmadı elişi yapın satın
Mantıklı olan bu zaten insan hayatını yaşamadıktan sonra birikim olmuş on olmamış neÇikolataya alistirdim posetleri alıyor artık ama.evet cimri değilde biriktirmek peşinde hep çocuklara kalsinmis birşeyler.ee yaslanincada ben keyif alamiycam diyorum gezmekten giyinmekten yaş gençken lazım bunlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?