Bence olayın üstünden zaman geçtikten sonra bana pardesu alacaktın ne zaman alacaksın falan denilmez, o an söylediğinde ne dedin peki? Eğer seni ararsa Tekrar bu konuda ve ısrar ederse sen de almasını istiyorsan söyleyebilirsin peki tamam diye
olmaz dedim cocuk bilerek yapmadı dedim sonucta ben alırım geregi yok dedim olmaz bizim yaptıgımız bişe için neden sen zarar göresinki dedi ben her seferinde olmaz dedim ama cok ısrar etti bu sefer bende bişe demedimm
olmaz dedim cocuk bilerek yapmadı dedim sonucta ben alırım geregi yok dedim olmaz bizim yaptıgımız bişe için neden sen zarar göresinki dedi ben her seferinde olmaz dedim ama cok ısrar etti bu sefer bende bişe demedimm
Bence bosver yani gerçi o an da tamam al o zaman denilmez olmaz der herkes doğal olarak. Eğer kendisi alıp getirirse tamam da bir daha istenmez bence :/
birde bu nasil ihmalkarlik ya cocuk agzina siksaydi yada icseydi o camsili
i :26::26:
parasini verirse alin
yada yenisini alirsa kabul edin
"olmaz"demeyin
konu actiginiza lafini ettiginize gore gonlunuzden helallik vermemissiniz
Ben de teklif edildiğinde mahcup olurdum ama neticede sizin de bir suçunuz yok, annesinin ihmalkarlığı var. Çocuk kalkıp camsil şişesinin içindeki çamaşır suyunu ele geçirene kadar kadın çocuğa mukayyet olabilirdi pekala. Pardüseniz pahalı mıydı, ben pek bilmiyorum piyasasını da?[/300 200 almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?