Aynen öyle, ben liseye kadar evde çamaşır suyu nerede bilmezdim, misafirliğe gittiğimizde zaten başkalarının çamaşır sularını bulacak kadar rahat hareket etme şansına da hiç sahip olmamıştık. İş kesinlikle annede bitiyor
aynen ya benim gözüme falan gelseydi ya içseydi suç babaannede asıl benim tek kızma ver aldırma sebebim bu yaşlı cadı yüzünden beni cok sinir etti kızlar bildiginiz gibi deil konuyuda 2 ara bi derede kaldıgım için acctım beni yanlış anlamayında aslında almayı hak ediyolar cünkü lafa gelince kızının gelini kızının oglu hepsi 1numara her işini benim eşim yapar ama lafa gelince onları över o yüzden alsınlar taraftarıyım bide kızıyo yaşlı cadı bana neden kayın valideme söylemişim cok düşünüyodun onları sen ver parasını demi benim durumum cokk iyi tek sebep inada bindirdim simdi işi alcaklar msjda atcam gerekirse aptallık bizdeki o yaşlı cadının her dedigini yapıyoruz
yasli cadi babaanneniz mi ?
eşimin babaannesi ve onun evinde oldu zaten
aynen ya benim gözüme falan gelseydi ya içseydi suç babaannede asıl benim tek kızma ver aldırma sebebim bu yaşlı cadı yüzünden beni cok sinir etti kızlar bildiginiz gibi deil konuyuda 2 ara bi derede kaldıgım için acctım beni yanlış anlamayında aslında almayı hak ediyolar cünkü lafa gelince kızının gelini kızının oglu hepsi 1numara her işini benim eşim yapar ama lafa gelince onları över o yüzden alsınlar taraftarıyım bide kızıyo yaşlı cadı bana neden kayın valideme söylemişim cok düşünüyodun onları sen ver parasını demi benim durumum cokk iyi tek sebep inada bindirdim simdi işi alcaklar msjda atcam gerekirse aptallık bizdeki o yaşlı cadının her dedigini yapıyoruz
bu mesajı konu sahibi yazmış özeldenkarambela .!.:slm öncelikle baş örtüsüyle konuşmanın ne anlamı var siz kim oluyosunuzda beni yargılıyosunuz tabi size yorum yapmayada deymez dinsiz bir şehrin insanısınız sonuçta herşey ortada siz kendinize bakın sonra baş örtüme laf atın tamam agzına almana bile yakışmıyo ayıp yaa
arkadasım boyle seylerı dert etmeyın kendınıze
cocuk bır kaza yapmıs ısteyerek yapmamıs ya .
ne gerek var ınsanları uzmeye .
benım yengem de cok sevdıgım elbıseme
camasır suyu dokmustu .cok uzulmustu parasını verıyım
lutfen al kendıne dedı .ama kesınlıkle kabul etmedım
ne o oyle gorgusuz gıbı.hıc hoslanmam boyle seylerden .
bu arada kızmayın ama ,pardusenın markasını belırtmenızın amacı ne ?
cok mu degerlıydı demek ıstedınız acaba
eger markasından dolayı ıcınız gıttıyse bılemem tabısı .kızmayın bana lutfen
başlık:izmirli canımı sıkma
bu mesajı konu sahibi yazmış özelden
başlıktaki tehdidin sebebi ne?
kentlerin dini olur mu?
ben baş örtüsüne mi laf söyledim, bir üstte yazdığımdan bu mu çıkıyor ?anlaya anlaya bunu mu anladın?
seninleözelde tartışmaya niyetim yok çünkü üslubun ve düşünce tarzın tartışmaya değil kavgaya müsait. lütfen özel mesaj yazıp durma. yazacağın bir şey varsa alenen buradan yazabilirsin.çekinmene gerek yok.
ben izmirdenim ya, konu sahibi öyle buyurmuş .Dinsiz şehir ne alaka onu anlamadım:44:
kentlerin dini olur mu?
ben baş örtüsüne mi laf söyledim, bir üstte yazdığımdan bu mu çıkıyor ?anlaya anlaya bunu mu anladın?
seninleözelde tartışmaya niyetim yok çünkü üslubun ve düşünce tarzın tartışmaya değil kavgaya müsait. lütfen özel mesaj yazıp durma. yazacağın bir şey varsa alenen buradan yazabilirsin.çekinmene gerek yok.
yaz günü pardesü giydiğinize göre tesettürlüsünüz değil mi? şimdi o baş örtüsünü niye taktığınızı düşünün sonra da "o yaşlı cadı" vs tarzındaki ifadelerin neye girdiğini...
yaz günü pardesü giydiğinize göre tesettürlüsünüz değil mi? şimdi o baş örtüsünü niye taktığınızı düşünün sonra da "o yaşlı cadı" vs tarzındaki ifadelerin neye girdiğini...
kentlerin dini olur mu?
baş örtüsünü takma sebebi ayrı (yani bunun sevabı ayrı) , başkası için ''yaşlı cadı''vb. ifadelerin kullanılmasının getirdiği günah ayrıdır. yani baş örtüsü bir kimlik olarak kullanılmıyor bu bir ayet bir emir neticesinde uygulanıyor ve başka şeylerle bağdaştırılmayacak bir amacı var. yani konu sahibinin başkası için kullandığı ifadeleri bununla bağdaştırmanız hoş olamamış. ama tabi burada baş örtüsüne laf da söylememişsiniz keşke bu durumu farklı bir şekilde ifade etseydiniz. bu duruma üzüldüm.
bunun yanında konu sahibinin izmirli oluşunuzlabu durumu ilintilendirmesi ise çok üzücü bir genelleme olmuş. bu duruma ise çok çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?