Parfüm ?

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
Parfümümü değiştirmek istiyorum.Çiçek kokuları gibi hafif kokuları beğenirim.Baharatlı, ağır kokulu parfümleri kullanmıyorum.Önerebileceğiniz uygun fiyatlı parfüm var mı ?

pahalı diyorsanız; d&g/light blue, marc jacobs/daisy, burberry/body güzeldir.
uygun fiyatlı olarak yves rocher'a bakın derim. tendre jasmin, evidence(gül kokulu) tavsiye ettiklerim.

Parfümümü değiştirmek istiyorum.Çiçek kokuları gibi hafif kokuları beğenirim.Baharatlı, ağır kokulu parfümleri kullanmıyorum.Önerebileceğiniz uygun fiyatlı parfüm var mı ?

david beckham intimately (pembe şişede)

çok hafif bir hanımeli kokusu gibi geliyor bana
43 tl ye aldım gratis ten.

Son düzenleme:
bende kendi parfümümü bulncaya kadar birçok pahalı marklarda dahil parfümler denedim 1 yıl öncesine kadar 1 yıldan beri hem ucuz 15 LİRA FİYATI ÇOK UCUZ hem kalıcı hem hafif olan mis gibi kokan herkesin parfümünü nerden aldın diye sorduğu sana önerebileceğim parfümüm
D&P D&P BİLİRSİN MUTLAKA BİRÇOK ŞEHİRDE BAYİLERİ VAR HATTA TÜM TÜRKİYEDE NERDEYSE KODU : D19 EMİNİM BEĞENİRSİN BENDE HAFİF Ç,ÇEK KOKULARINI SEVİYORUM D&P YOKSA BULUNDUGUN ŞEHİRDE MUTLAKA VARDIR ÇARŞIDA BÜYÜK İHTİMAL
GRİ MARKA VAR ONDADA SÜPER KOKULAR VAR KOD VEREMEYECEĞİM KUTUSUNU ATMIŞIM

avonundu galiba.
ben kullanmıştım 2-3 yıl önce. uçucu bir parfüm. şekerli kokuyor çiçeksi değil.ben de floral kokuları severim wish of love pek hoşuma gitmemişti. fiyatı indirimde 25tl falandır herhalde.

Teşekkür ederim hepinize.Bir arkadaşım da wish of love önerdi.Kullananınız var mı? Fiyatı ne kadardır ?

wish of love oriflame ın yada avonun sanırım, indirimli denk gelirsen 10 tl ye bile alabilirsin :34: ben emotion un asian garden ı kullanıyorum, hafif çiçek kokusu o da, 30 tl normal fiyatı ama bn indirimde 19 a mı ne almıştım sanırım, bi bak istersen :34:

canım bende hafif ve çiceksi kokuları seviyorum avon kullanıyorum genelde sana far away,celebre,wish of love,perceive ve Incandessence öneririm özelliklede celebre yi şiddetle tavsiye ediyorum :)

Parfüm çok farklı birşey herkes her parfümde aynı fikirde olamıyor deneyeceksin sana koklayınca iyi hissettiren boğmayan ve sana hitap eden parfümü bulursun.kalıcılığına bakarsın.benim beğendiğim kokular bazılarında güzel durmaz bazıları bayılır burrberry beat kullanıyorum brit değil bak sakın:)

Incandessence hem uygun fiyatlı hem de kullanmaya doyamadığım kalıcı bir parfüm
ha para problem değilse lancom-tresor midnight sun rose mükemmel kokuyor

Bende pahalı marka vs denedikten sonra D&P den aldığıma takılı kaldım. Portakal çiceği demişti ismini. Çok doğal ve naif bir kokusu var. Uçmuyor da hemde hesaplı :) Mağazaya gidip kendin denesen daha iyi olur...

elizabet arden yeşil çay kokusu var fıyatıda 50 lıraydı watsonda,ayrıca lanvin eclat oda hafıf bır koku sansıro dan doldurma almıstım.yves rocher gül kokusu var oda hafıf bır koku ben kampanyadayken 80 lıraya 2 sıse almıstım.

bence de emotion romance veya emotion asian garden hem hafif, hem çiçeksi, sevebilirsin:)avonun urban flowers roma diye bi parfümü vardı şimdi kataloglarda yok ama internetten sipariş edebilirsin, ben aldım geçen 20 tl.tavsiye ederim:)

Back
X