Euphoria harika bi koku ama kalıcı mı dersen çok fazla değil, yani alt notalar gün sonu hissediliyo ama özellikle kokladığında.. Diğerleri hakkında bilgim yok maalesefMerhaba arkadaşlar kendime acil parfum secmem gerekiyor.Farkedilir bir parfum olsun istiyorum misler gibi koksun kalici olsun ve bikmayacagim bir koku olsun .Simdiye kadar avonun parfumlerinden cok severek surrender kullandim favorim ama gunluk biraz ben daha farkedilir olsun istiyorum yorumlari okudum 3 tane parfum arasindan tercih yapicam fiyat olarak butceme bunlar uydugu icin .
1.Versace Crystal Noir
2.Calvin klein Euphoria
3.Bvlgari omnia crystalline
Yanlis yazmamisimdir umarim.
Siz ne dersiniz?
Yazdıklarından benim tercihim Versace Crystal Noir olurdu.Merhaba arkadaşlar kendime acil parfum secmem gerekiyor.Farkedilir bir parfum olsun istiyorum misler gibi koksun kalici olsun ve bikmayacagim bir koku olsun .Simdiye kadar avonun parfumlerinden cok severek surrender kullandim favorim ama gunluk biraz ben daha farkedilir olsun istiyorum yorumlari okudum 3 tane parfum arasindan tercih yapicam fiyat olarak butceme bunlar uydugu icin .
1.Versace Crystal Noir
2.Calvin klein Euphoria
Siz ne dersiniz?
Versace Crystal Noir i bilmiyorum ama euphoria ile omnia crystalline i biliyorum bu ikisinin arasından omnia crystalline i tavsiye ederim ben çok farklı hafif bir kokusu var aynı zamanda kalıcıdırdaMerhaba arkadaşlar kendime acil parfum secmem gerekiyor.Farkedilir bir parfum olsun istiyorum misler gibi koksun kalici olsun ve bikmayacagim bir koku olsun .Simdiye kadar avonun parfumlerinden cok severek surrender kullandim favorim ama gunluk biraz ben daha farkedilir olsun istiyorum yorumlari okudum 3 tane parfum arasindan tercih yapicam fiyat olarak butceme bunlar uydugu icin .
1.Versace Crystal Noir
2.Calvin klein Euphoria
Siz ne dersiniz?
Aa cok garip :) versace crystal noir bana hep tatlı bi hindistan cevizi kokusu olarak geliyor ve çok kadınsı hisettiriyor.versace crystal noir çok ağır arkadaşlar çok övüldüğünü görünce buna da bakayım dedim bana aşırı keskin geldi çok sert albenisi de yok. Kalıcılığı beğenmediğim sürece benim için hiç önemli değil ama çok kalıcı.
kesinlikle katılıyorum sizeBence Crystal noir. Çünkü digerleri cok fazla kisi tarafindan kullanilan bilinen parfumler. Farkli olmak istiyosan daha az kullananu var diye dusundugum versaceyi oneriyorum sana :)
Bende çok güzel olduğuna yorumlardan sonra emin olmuştum ama zevk meselesi dediğin gibi çok çok ağır geldi bana yaş faktörüde önemli. bu arada denerken yalnız değildim erkek arkadaşımda yanımdaydı zaten o olunca çıkıpta bakabiliyorum akşamları. Beğenemedik:) Zaten ben işte bu mükemmelmiş dediğim kokulara rastlayamadım.Aa cok garip :) versace crystal noir bana hep tatlı bi hindistan cevizi kokusu olarak geliyor ve çok kadınsı hisettiriyor.
Zevk meselesi :) unutmadan söyliyim erkeklerinde bayıldığı bir kokudur bu.
Lancom benim butcemi asar canim bi parfume asla 250-300 vermem en fazla 100-150 ben cok agir olmayan soyle misler gibi kokan farkedilen kalici bi parfum istiyorum
Burberry classic
Hem bütçene uygun hem de Misler gibi, farkedilir, tarz bir koku
La Vie Est Belle bayılıyorum bende canım.. Burberryle beraber favori parfümlerimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?