Paris & NewYork - Sokak Modası !!

yazın şortun altına çizme giysem ben yada bot...burda ölee sap sapa bakarlar nefret ediyorum bu şehirden ya...belki de bu yüzden... insanlar bakacak, laf atacak die ben tek tip giyiniyorum ve zevkim köreliyor...

yazın şortun altına çizme giysem ben yada bot...burda ölee sap sapa bakarlar nefret ediyorum bu şehirden ya...belki de bu yüzden... insanlar bakacak, laf atacak die ben tek tip giyiniyorum ve zevkim köreliyor...

evt canım çoğu insan hoş karşılamıyor.oysa ben botları kışın kotların altına hapsetmektense yazın şortların altına daha çok yakıştırıyorum.. Gittim sırf bu yüzden kovboy çizmelerinden aldım yazın kot şortumla qiyerim diye ama inanın tepki aldım yaz ortasında bot mu qiyilir qibilerinden :) bu sene yazlık bot alıcam artık..

ya kombinelere bayıldım herkes farklı herkes birbirinden zevkli..tam istediim tarzlar ama ankarada ne bu kadar farklı seler bulabilirm ne de alıp giyebilirm..farkettiyseniz hep kısa tunikler elbiseler şortlar ve altlarına giyilen tarz botlar stilettolar vs..bunlara ne sevgilim izin verir ne de çevrem..bunları giyip okula gitsem orası bile kaldırmaz..

ya çok teşekkür ederim bı topiği açtığınız için kızım balayı için parise gidecek valizini hazırlıyor...alışverişe çıkıyor tam zamanında gördüm tekrar teşekkür edrimmmm.

paylaşım için çok teşekkürler...bazılarını abartılı bazılarını ise çok begendim...şöyle bişey tespit ettim bilmem katılır mısınız...ne kadar rahat ve komplekssiz insanlar...gülüyorlar mutlular....tr dekilere baksan hepsi kasıntı havalı burnu havada soguk tipler, ve bana çok itici geliyorlar...fotolardaki sıcaklıgı pozitifliği çok sevdimm

Ellerine saglik ama bence birkaci disinda hepside korkunc seyler,Turk kadinin giyim tarzi cok daha guzel bence,son zamanlarda Turk kadini sporla zerafeti birlestirip muhtesem kombinasyonlar yakaliyor.

Son düzenleme:
çok güzel bi bölüm olmuş valla benmde hep onlara takılmasakta hep zevkle takip ettiğim modadr bakmak çok eğlencelizemuszemusbazıları çok iyidi bazıları tabi kötü pariste sokak modası aşırı çıldrmış durumdaymış zaten bi gazete okumuştum resmen jartiyerle geziyomuş hatunlar :bbo:tabi çok kusursuz bacaklara sahip olanlar çok cesaretliler valla delikafadulden

bana cok yakın kıyafetler gördüm ya sorması ayıp ne yapıolar bacaklarına bu kadar batıksız bi bilen varsa bana da desin yahuuu

bana cok yakın kıyafetler gördüm ya sorması ayıp ne yapıolar bacaklarına bu kadar batıksız bi bilen varsa bana da desin yahuuu

hahahaa doğru diosun canım ama onların yaşadığı iklimden kaynaklanıyor kuzey insanı böyle oluyor işte napalım.. hem olmasa ne yazar konyada mümkün mü böyle giyinipte gezim tozim demek kaydirigubbakcemile3

yaa topige bayildim mikla cnm ellerine saglik hepsini acayip begendim hepsini sahaneler! bu arada boyfriend gomleklere ekstra bayildim. leopar deseni ben de cok severim hatta en favori desenim her daimboshayallersmile. yerinde ve dozunda olunca cok hos duruo bence.

cok güzeller... bende bir kaç tane ekliyim barii....

ay alexa chung ya bayiliorm bu kiza tarzina ve aksanina bi de muzik zevkine :)

miklacım paylaşımların çok güzel ama devamı yokmuki???

uyumsuzluğun uyumu işte bunu seviyorum arada beğenmediklerim de var ama yüzde 90 ı müthiş mükemmel... giyinenlerin çoğu vintage ikinci el mağazalardan alınmış yada anne anane babanneden kalma müthiş giysiler... benim azcık kombin sorunum var zamanla aşacam çokk dozunu kaçırmadan amason bişey teşekkürler harika olmuş:128:devamını istiyoruz...

çok güzel bi topik olmuş teşekkürler,
aralarında çok beğendiklerim oldu hatta çoğuna bayıldım diyebilirm.
bilgisayarıma fikir edinmek için indirdim bile beğendklerimi =)
sürekli güncellensin ama

ayy ayrıca o yeşil saten ayakkabıya ba-yıl-dım :)
önemli olan pahalı giyinmek değil yakıştrmak kesinlikle.
Türkiye'de böyle giyinmek tabiki çok çok zor, fakat mesela gömleği elbise gbi kullanmak için altına bi taytla tamamlayabilirz,
yani öenmli olan burdan fikir alıp kendmize uyarlayabilmek.

bunlar da benden olsun =)

Son düzenleme:
bende çok beğendim emeğinize sağlık.. bunlar güzel de o kadar ucuz değiller sanki ::)

evet çok güzeller ama bunları giymek için sağlam bir bütçeye sahip olmak da lazım tabii. ama allahtan türkiye de de kaliteli ama çok da uçuk fiyatlı olan ürünler var.
yine de bazı fotoğraflarda moda diye saçma sapan şeyler giyenler de var o kadar da olacak tabii arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…