Paris & NewYork - Sokak Modası !!

bunlarda çok başarılı cnm.üstteki siyahlı turunculu askılı elbiseye bttim o ayakkıbdan bndede var benzerii acaba elbisenn markası ne?????kiii

cnm marka bilemiyorum, açıklama kullanmıyorlar kaynak aldığım bloglarda. o ayakkabıdan bende de var hem de şeker pembesi :hooray:

Büyük keyifle geçtim sayfaları, birçoğu çok güzel kombinasyonlar olmuş. Ellerine sağlık a.s.

emegine saglik !!:CüvCüv:

zevkler ve renkler tartisilmaz .. tamam dogru ama eger bu modaysa .. artik ne diyim .. edepli dogru düzgün giyinmek varken .. ne buu sanki gömlek 5 beden büyük gelmis gibi ..

bu benim görü$üm .. ben herzaman, herseyde SADEligi sevdigim icin belki böyle düsünüyorum .. laelaelaelaelae

Ne kadar şıklar yaa cok begendim delikafadulden Hepsi süper diyebilirim ve kızlarda cok guzel vucutları falan harika :jeyyar: Farkettim de Paris kızları uzun oluyo heralde

malesef ülkemizde giyinmek hala bir tabu. Elin adamları içlerinden geldiği gibi,kendini nasıl ifade etmek istiyorsa öyle giyinebiliyor.Ama bizde hala elalem güler,elalem neder zihniyetiyle aynı kalıp giyinip duruyoruz işte.Yada giyindiğimizimi sanıyoruz ne?:uhm:

çokğunu beyendim
ama çok salaşlarıda var reng uyumu berbat olanlar
ama ben hapis hana gibi tek tip giyinmeyi sevmiyorum
aralarında bir kaç modele bayıldım çok şık

kilit nokta cesur olmak kimsenin ne düşüneceği önemli deil hanımlar dilediğimizi giymeliyiz :lepi:

cok hosuma gitti ayakkabi coklugu var burda turkiye sokak modasinda ne kadar birbirinin aynisi varsa burdada okadar farkli ayakkabilar var bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…