Paris & NewYork - Sokak Modası !!

valla anladım ki Türkiyede herkes aynı fabrikanın ürünüymüş

ewet ya bz düşünüoruz ah bunu gysek olur mu olmaz mı ama onlarda kısacık etek gysen de yolda tacize uğrama,topuklu ayakkabıyı mazgala sıkıştırma derdi yok dmii

kısa etek giymek şort giymek en bayıldığım tarzdır ama burda imkanı yok yani anca arkadaşlarla arabayla gece çıkarken filan giyebiliyorum, okula öyle gidersem otobüsten inişim olomaz benim hahah. tabi ordaki insanların böyle bi derdi yok turkuazzcım dediin gibi. biz iki tane desenli şeyi üst üste giyince bile komik oldu diye kafa yorarken onlar ne kadar casual ne kadar largelar bu konuda. pfff. :))

teşkkr eden arkadaşlara da ben teşkkr ediorum :)) paylaşıma devam edicem beğendiğim parçalara rastladığım müddetçe.. :)

canm genelde bu şapka moskovada forma gibi bişiydir :) ama bizde takıp çıksan arkandan kahkahayla gülerler, oysa soğuk iklimde çok trend duran bi aksesuar bence. ben de beğeniyorum.

evet canım yaa çok sıcak tutar o çok kıskandm bak şimdidelikafadulden

mikla ellerine sağlık canım çok beğendimm:) en çok gömleği elbise gibi giyen bir kız vardı ya onu beğendim. hep yapmak istediğim şeydir ama onu yaptıktan sonra sokakta çok zorlanırım.. yabancı ülkeleri bu açıdan çok takdir ediyorum.. kimse kimseye dönüp bakmıyor bile. gala'nın blogunda giydiği şeylere bakıyorum onları türkiye'de giyse herhalde yarıla yarıla gülerler, ama kız giyip çıkıyor kimsenin dikkatini çekmiyor bile. keşke türkiyede de böyle olsa

son paylaştıklarımda biraz da gecelerinden kesitler seçtim arkadaşlar, bunlar sokakta değiller ki filan diye düşünmeyin yani. gece çıkmalarında nasıllar bikaçını da öyle seçtim. tabiiki de sokak modasına devam edicem yine. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…