Cehaletin kelimelere dokulmus hali.
Ben birşey goremedim?Cehaletin kelimelere dokulmus hali.
Kirmiziyla yazdiklarini gormedin mi nasil keyif almislar yazarken..Ben birşey goremedim?
Suriye ve Irak'taki tarihi binalardan haberim yok ama bu dunyaca unlu bir bina, Victor Hugo'nun da dunyaca unlu, benim yasimdakilerin nerdeyse hepsinin (okula gidenlerden) okudugu, filmini izledigi edebi eserine konu olmus, mekan olmus 850 yillik bir tarihi ve cok guzel bir bina idi. Uzulmemek mumkun degil yani, hic gormedigim halde cocuklugumun bir anisi yokolmus gibi hissediyorum.FarkedememisimKeske bu kadar insan Suriye ve Irak'ta yok olup giden 1000 yildan fazla tarihi yapıyı da bu kadar dert etseydi! Maalesef dünya cok kötü, eserlere eller kalkıyor.
Ki bu bina yandi?
Maalesef, haklisiniz onlarla ilgili cok bilemiyoruz ama onlarada cok uzulmustum. Bu bina baska bir deger ama dedigim gibi insanlar cok cok kotu... Arzulari,hirslari,intikamlari her guzelligi siliyor. Bu gazete sanirim hukumete yakinlik icin yazmış bu ara yine Ermeni meselesi yuzinden aralar gergin ya! Oh oldu dercesine ama yazik !Suriye ve Irak'taki tarihi binalardan haberim yok ama bu dunyaca unlu bir bina, Victor Hugo'nun da dunyaca unlu, benim yasimdakilerin nerdeyse hepsinin (okula gidenlerden) okudugu, filmini izledigi edebi eserine konu olmus, mekan olmus 850 yillik bir tarihi ve cok guzel bir bina idi. Uzulmemek mumkun degil yani, hic gormedigim halde cocuklugumun bir anisi yokolmus gibi hissediyorum.
AKP Hukumetinin ne dedigi ne dusundugu belli miymis ki yakinlik icin yazmislar? Fransa 24 Nisani Ermeni soykirimini anma gunu ilan etti, bizim bakan da 24 Nisanda kosa kosa Ermeni soykirimini anmak icin yapilan ayine katildi. Konusmalar yapip Erdogan'in taziye mektubunu okudular ayinde. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu?Maalesef, haklisiniz onlarla ilgili cok bilemiyoruz ama onlarada cok uzulmustum. Bu bina baska bir deger ama dedigim gibi insanlar cok cok kotu... Arzulari,hirslari,intikamlari her guzelligi siliyor. Bu gazete sanirim hukumete yakinlik icin yazmış bu ara yine Ermeni meselesi yuzinden aralar gergin ya! Oh oldu dercesine ama yazik !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?